Jump to content

Caut o melodie

VAXXi

Recommended Posts

... dar melodia "clasica " din ultima reclama la orange?... am o boracica de 5 luni si 7 zile si ii place enorm, reclama/melodia... pe iutub sunt toate reclamele orange mai putin asta... va rog mult... daca aveti, daca puteti... multumesc...

Salut, stie cineva cine canta si cum se numeste melodia din ultima reclama la apa minerala Dorna, cea cu tipa care se transforma castile in scoici? Multumesc anticipat

Pai daca nu ma insel e acceasi melodie ca la reclama Dorna de mai demult. Daca asa e, vezi ca e pusa pe topicul asta acu vreo citeva luni.

Se pare ca nu e "pusa", mi-a spus hawkeye numele si am gasit-o pe net.

Conjure One - Tears from the moon

Edited by NFS

salutare...am si eu o rugaminte la voi ..unde gasesc si eu piesa de tango-elecro din reclama de la vodafone...sau ceva care seamana ... vreau si eu..

am gasit pe youtube dar calitativ lasa de dorit, si nu pot trage de acolo, multumesc

salutare...am si eu o rugaminte la voi ..unde gasesc si eu piesa de tango-elecro din reclama de la vodafone...sau ceva care seamana ... vreau si eu..

am gasit pe youtube dar calitativ lasa de dorit, si nu pot trage de acolo, multumesc

Poti trage,cauta un program pe torente!

... dar melodia "clasica " din ultima reclama la orange?... am o boracica de 5 luni si 7 zile si ii place enorm, reclama/melodia... pe iutub sunt toate reclamele orange mai putin asta... va rog mult... daca aveti, daca puteti... multumesc...

.. a implinit 5 luni si 15 zile intre timp... nici un meloman?...

• 2 weeks later...

Caut melodia Alexander Buinov - VDV. De gasit, o gasesc pe youtube, dar o am numa inregistrata wav apoi facuta wma. Site-ul unde este mp3-u il stiu, dar e cu protectie (bineinteles...). Nu gasesc niciunde mp3-ul :(

Ma poate ajuta cineva? :scarpin:

Nu e asta: ?

Daca nu e ok, zi-mi sa o sterg s anu incarc degeaba cu megi :)

In alta ordine de idei, din wav faci si cu nero mp3 usor.

LE: stearsa :D

Edited by Tommy
  • 2 weeks later...

Nu stiu cine-o canta, stiu ca e veche (oldies goldies), foarte rar difuzata. Totusi, sper sa ma puteti ajuta :)

"I can tell by your eyes

That you've probably been crying.. forever

...

I don't wanna'... talk abou'it... how you broke my heart

...

If I stand all alone

Will the shadows hide the color of my heart

Will they be blue for the tears...nights we spent apart

And the stars don't mean nothing to you

They're a mirror...

...

If I stay here

Won't you listen... to my heart"

E cantata de o voce... "ragusita" :D .

Multumesc :) , cautand pe youtube dupa titlul ala de la lyrics am gasit-o. N-aveam idee nici macar titlul (uitandu-ma la comentariile de pe acolo, daca or fi adevarate datele, constat ca sunt nascut la 12 ani dupa lansarea acestei melodii)

:aoleo: :aoleo: Edited by EM!L
  • 2 weeks later...