Jump to content

Caut o melodie

VAXXi

Recommended Posts

O caut sa vad daca e asta, dar ma indoiesc. Pare mai mult un dance, poa' e un remix dupa asta.

E ceva cu trompeta in ea, dar nu stiu ce sa zic...

ASTA E. THX!!!!

Stie cineva ce e cu piesa de pe fundalul promoului "Eurosport - LIVE" de la Eurosport? Chiar daca au schimbat montajul/imaginile, melodia e aceeasi mereu...

Ah. Este aceeasi melodie cu cea ce apare in 2-3 randuri pe fundalul ultimului release Top Gear - Polar Expedition.

TIA :)

Haideti, oameni buni, automobilistilor, n'a vazut nimeni Top Gear - Polar Expedition si sa aibe macar o VAGA ideea despre cine si ce canta acolo pe fundal?

Nu se uita nimeni la Eurosport...? :(

Mor dupa melodia aia...

Din ce sezon era Polar Expedition sau ce masini erau sa imi dau seama, ca le am pe toate acasa, sa ma mai uit o data la el poate stiu ce melodie e?

Arh...dupa cum ti'am zis la intalnire, e din "specialul" scos pe...

"RELEASE DATE: Jul 25 2007

AiR DATE: Jul 25 2007"

De fapt se cheama "Polar Special" :-S

LE: nu coloana sonora, ci muzica instrumentala care apare in 2-3 cazuri pe fundal.

Edited by Immortal

@Immortal - Asta e tot ce am gasit referitor la Polar Special chiar de la englezii care s-au uitat primii la el si au recunoscut majoritatea sau chiar toate melodiile. Ai o arhiva care le contine pe toate adunate; vezi poate una din ele e exact ceea ce cauti. Sper sa fi ajutat. Bafta

Edited by DarkDogg