Zmeul cel rau Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Si eu am dreptate cu Fly project- Hai langa mine, dar nu-l contrazic pe Zmeu. <{POST_SNAPBACK}> De ce? Fac rau cand sunt contrazis? Sunt eu rau? O Link to comment
maximus Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 zmeule esti amenintator insasi prin definitie(nick) /stop offtopic Link to comment
andreib Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Nu, dar faci urat cand vorbeste cineva de surioara ta . )"> Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 fftopic: Da, eu si palosul gros! "> Link to comment
laurentziu83 Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 De ce? Fac rau cand sunt contrazis? Sunt eu rau? O <{POST_SNAPBACK}> Nu de asta, dar e ACEEASI melodie. Ca tot suntem aici. Imi spuneti si mie un site de songlyrics bun in care sa scriu ceva versuri si sa-mi gaseasca melodia? Caut melodia careia i-am furat urmatoarele bucati de versuri: "do what you want but don't forget the ... vision in your (mind??) can show your way" cam asa suna. canta niste gagici bucata asta, iar versurile sunt parte din refren. ascultat-o de curand la cineva dupa ce mi-a gadilat placut urechile acum vreo 12 ani, si cred ca o stiu multi. ma poate ajuta cineva? genul e eurodance. Link to comment
MethodRO Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Daca e putem asculta si varianta remix! Asa ca joi mai REMIX sa te documentezi in ceeea ce priveste melodia si sa ne-o canti. Link to comment
MR_A Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Sunt convins 100% ca melodia la care se referea vaxxi este numita Flyproject Raisa Link to comment
VAXXi Posted September 6, 2005 Author Share Posted September 6, 2005 Da, asa este ... Fly Project (adica ... Proiectul Musca ), dar se gaseste sub 2 denumiri: Soarele si Raisa. Primul a ghicit maximus Link to comment
NFS Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 CAUT SI EU O MELODIE! E vorba de remixul ala dupa Alabina, e cintat in engleza parca si il tot dau astia pe la radio in ultima vreme! Stie cineva cum se cheama? Link to comment
laurentziu83 Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 zi-ne originalul mai bine,ca ceva alabina mai aveam si eu, pot sa-l ascult si vad daca seamana cu ceva de acum. la comp nu am niciodata inspiratia de a-mi aminti muzica. Link to comment
NFS Posted September 12, 2005 Share Posted September 12, 2005 Nu stiu, melodiile lu' Alabina seamana toate intre ele si nici nu pot sa zic ca m-am omorit ascultind... Stiu doar ca e o melodie de-a lu' Alabina cintata in engleza! Dar nu de Alabina! Link to comment
VIPER Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Dragii mei, vreau si io neaparat varianta de "Suparat" care a fost la Carcotasi in seara asta!!! Bestiala!!! Vreau sa merg cu geamurile deschise si cu ea la maxim!!! Link to comment
MCojo Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Da, daaa cine are sa o posteze ca e bestialaaaa... Link to comment
VIPER Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 M-am cracanat de ras!!! Caut de juma' de ora si am umplut hdd-ul de toate variantele posibile... Numai asta nu e... Plizzzzzzzzzzzzzzzzzz... Link to comment
ToPser Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Ala e mix facut de ei ...nu cred c-o sa gasesti... ptiu...si chiar am vrut s-o inregistrez.... Link to comment
lalexis Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Aseara, la Cronica Carcotasilor, a cantat unu' bucata aia cu "ma iubeste femeile". Stie cineva cum il cheama si unde pot gasi melodia? Link to comment
bogdanc Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Mihai Margineanu - Ma iubeste femeile. Vezi ca se gaseste pe de ce. In alta parte nu am cautat. Link to comment
john Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Dragii mei, vreau si io neaparat varianta de "Suparat" care a fost la Carcotasi in seara asta!!! Bestiala!!! Vreau sa merg cu geamurile deschise si cu ea la maxim!!! <{POST_SNAPBACK}> E vorba de melodia din Reclama Zapp (divertisment de calitate) ? Link to comment
sebian Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 Exact aia este...cu roacherul care urla suparaaaaaaaaaaaaatttttttt Link to comment
Florinut Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 (edited) @VIPER @mcojo Am facut rost de SUPARAT de la Cronicuta!!! Atentie, este un wmv si are 58MB. Nu stiu cum sa o postez, e prea mare fisierul. Edited September 22, 2005 by Florinut Link to comment
pitic Posted September 22, 2005 Share Posted September 22, 2005 vreau si iooooooooooo suuuuparaaaaaaaaaaaaaaaat Link to comment
lalexis Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 (edited) Am gasit "Ma iubeste femeile". Cine o vrea, sa scoata adresa de mail la bataie. Edited September 23, 2005 by lalexis Link to comment
arp Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 care stiti melodia din noua reclama de la Murfatlar? e vorba de vioara din fundal... Link to comment
Recommended Posts