Jump to content

Caut o melodie

VAXXi

Recommended Posts

@Laur

Cred ca e Metafix si din cate stoiu e ,, Big city life''

Ma si miram de ce nu gasesc nimic pe D.C. Doar la un singur gagiu! Si cu Kazaa la fel! :o

Hartistul se cheama MATTAFIX , iar piesa (intr-adevar) BIG CITY LIFE. Si nu-i rea deloc. :thumbl:

Acu pricipişi? :) M-am luat dupa Andrei (eu nu auzisem de Matapix asta)... si cautam Metafix. Noroc ca a mai fost unul care gresise si el, saracu...

• 1 month later...

Are careva Balada lu' Adrianu'? Dupa melodia asta, daca as fi in locul lui NasCase m-as duce naibii in Canare sau Seychelles sau unde s-a dus "matusa" lui...

Isi aminteste cineva emisiunea Drumuri nush-de-care (europene, americane), a lui Aristide Buhoiu?

Cum se cheama si cine canta melodia care insotea genericul acelei emisiuni?

DA Si am toata coloana sonora. 1978 George Fenton. Melodia avea si vorbe ceva cu "...invaders are comin' from Mars, ...ta,-na-na-nana-nanabammm." Este vorba de "Razboiul Lumilor" si nu porcaria asta de acum cu Tom Cruise.

Daca vrei neaparat iti fac o copie si ti-o trimit prin posta. Din pacate doar pe caseta audio. Dar e caseta originala si nehartanita.

In perioada aceasta, la TV, este o reclama CNX-Voda cu un tip cu manusi roz :D Stie cineva cine canta melodia din fundal?

Va dau si un screenshot cu reclama, poate va amintiti

E ceva cu bughi-bughi :redface: (nu radeti de mine)

post-17-1139321437_thumb.jpg

Edited by sebian
Surorile Baccara. Melodia e de prin '80. Ele au dat un concert la Bucuresti acum vreo doi ani, dar erau cam "prafuite".

Melodia se numeste "Yes Sir, I can boogie" si e de prin vara lu' 1977. A stat ceva vreme prin fruntea topurilor europene.