NFS Posted December 24, 2005 Share Posted December 24, 2005 @Laur Cred ca e Metafix si din cate stoiu e ,, Big city life'' Ma si miram de ce nu gasesc nimic pe D.C. Doar la un singur gagiu! Si cu Kazaa la fel! Hartistul se cheama MATTAFIX , iar piesa (intr-adevar) BIG CITY LIFE. Si nu-i rea deloc. Acu pricipişi? M-am luat dupa Andrei (eu nu auzisem de Matapix asta)... si cautam Metafix. Noroc ca a mai fost unul care gresise si el, saracu... Link to comment
laurentziu83 Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Mda, nu citisem prea atent mai sus. Frumusica melodie oricum. Stie cineva cum se cheama melodia din reclama de la orange, cea cu biciclistii? E destul de veche, oricum. Link to comment
dreamlike Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 Pentru versuri si melodii din toate timpurile va recomand www.radio3net.ro din pacate nu pot downloada nimic, daca cineva reuseste sa ma lumineze si pe mine. Link to comment
Shenck Posted December 26, 2005 Share Posted December 26, 2005 @dreamlike: Instalezi vlc de la http://www.daewooclub.ro/filme/vlc-0.8.2-win32.exe Apoi: File/Open Network Stream bagi link-ul (mms://...) bifezi stream Output. La Setings bifezi file bagi o cale si un nume de fisier, apoi bifezi dump raw imput Link to comment
dreamlike Posted December 28, 2005 Share Posted December 28, 2005 Mi-ai explicat atat de bine ca puteam sa fac si cu ochii inchisi. Merci. Link to comment
NFS Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Isi aminteste cineva emisiunea Drumuri nush-de-care (europene, americane), a lui Aristide Buhoiu? Cum se cheama si cine canta melodia care insotea genericul acelei emisiuni? Link to comment
hitman Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Mai, melodia aia e scrisa de Vanghelis dar am un lapsus acuma referitor la titlu. Link to comment
NFS Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Ok, ca de fapt aici vroiam sa ajung... nu vi se pare ca ultimul mare hit al Madonei, e de fapt o copie a acelei piese? Modificata un pic pe ici pe colo. Link to comment
hitman Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Melodia asta a lu' Madona e luata dupa o melodie de lu' Abba. Defapt Madona a platit chiar drepturi de autor catre Abba. Link to comment
laurentziu83 Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 ABBA - Gimmie! gimmie! gimmie! (a man after midnight) si prefer originalul, totusi. Link to comment
alx Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Are careva Balada lu' Adrianu'? Dupa melodia asta, daca as fi in locul lui NasCase m-as duce naibii in Canare sau Seychelles sau unde s-a dus "matusa" lui... Link to comment
Mircea Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Belea melodia si eu o vreau! Eu incerc un mail la carcotasi...poate poate Link to comment
Gerula Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Isi aminteste cineva emisiunea Drumuri nush-de-care (europene, americane), a lui Aristide Buhoiu? Cum se cheama si cine canta melodia care insotea genericul acelei emisiuni? DA Si am toata coloana sonora. 1978 George Fenton. Melodia avea si vorbe ceva cu "...invaders are comin' from Mars, ...ta,-na-na-nana-nanabammm." Este vorba de "Razboiul Lumilor" si nu porcaria asta de acum cu Tom Cruise. Daca vrei neaparat iti fac o copie si ti-o trimit prin posta. Din pacate doar pe caseta audio. Dar e caseta originala si nehartanita. Link to comment
Gerula Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Sorry. Am facut o confuziune si va rog sa iertati. Era vorba de Jeff Wayne. George Fenton a avut alta treaba pe-acolo. Link to comment
sebian Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 (edited) In perioada aceasta, la TV, este o reclama CNX-Voda cu un tip cu manusi roz Stie cineva cine canta melodia din fundal? Va dau si un screenshot cu reclama, poate va amintiti E ceva cu bughi-bughi (nu radeti de mine) Edited February 7, 2006 by sebian Link to comment
liliana Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Surorile Baccara. Melodia e de prin '80. Ele au dat un concert la Bucuresti acum vreo doi ani, dar erau cam "prafuite". Link to comment
Gerula Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Surorile Baccara. Melodia e de prin '80. Ele au dat un concert la Bucuresti acum vreo doi ani, dar erau cam "prafuite". Melodia se numeste "Yes Sir, I can boogie" si e de prin vara lu' 1977. A stat ceva vreme prin fruntea topurilor europene. Link to comment
VAXXi Posted February 8, 2006 Author Share Posted February 8, 2006 Melodia din reclama de la Petrol -29 grade Celsius ? tot ceva cu "bulee-buleee" ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 woolly bully se cheama. Exista in mai multe variante. Incearca "sam the sham & the pharaohs" Link to comment
alx Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Deci daca nu am mai spus-o o repet deci asadar si prin urmare: AVETI CAREVA BALADA LU' ADRIANU'??? Link to comment
Mircea Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 E prea noua man! Nici pe odc n-a aparut inca... Ar fi interesant de stiut cine o canta... Link to comment
alx Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Intreab si ti se va raspunde: Daniel Iancu! Link to comment
JMu Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Am gasit-o eu in sfarsit, da' la mine se aude ca dracu'... Daca o ia careva sa-mi spuna si mie daca arunc boxele de la serviciu sau mai caut melodia si prin alte parti. O puteti lua de aici. Link to comment
Mircea Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Apreciem, dar boxele tale n-au nici o vina. E tare prost facuta... mai cautam Link to comment
Mircea Posted February 19, 2006 Share Posted February 19, 2006 O varianta ceva mai buna, dar cu aceiasi sursa se pare...aici Link to comment
Recommended Posts