sebian Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Cuanto Le Gusta - Andrews Sisters w/ Carmen Miranda Cuanto la gusta, la gusta, la gusta, la gusta, la gusta, la gusta, la gusta Cuanto la gusta, la gusta, la gusta, la gusta, la gusta, la gusta We gotta get goin', where are we goin', what are we gonna do? We're on our way to somewhere, the three of us and you What'll we see there, who will be there, what'll be the big surprise? There may be caballeros with dark and flashing eyes We're on our way (we're on our way) Pack up your pack (pack up your pack) And if we stay (and if we stay) We won't come back (we won't come back) How can we go, we haven't got a dime? But we're goin' and we're gonna have a happy time Link to comment
dreaQ Posted May 15, 2006 Share Posted May 15, 2006 (edited) Am auzit azi la radio un cover (daca se poate spune) dupa "drumurile noastre" a lui dan spataru in varianta rock-punk sau ceva de genul asta . Suna bine stie careva cine o canta? PS: am aflat cica ZOB. Edited May 15, 2006 by dreaQ Link to comment
Gerula Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Caut melodia din reclama la BCS Asigurari cu femeia garvida si calu' ce alearga liber pe campii, please help. http://www.iqads.ro/play_clipul_publicitar...ri___woman.html Link to comment
zalmoxis Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 dar melodia de la "din dragoste" - all you need is love...etc. pup pt cine o are si o ataseaza Jesus !!!:....Aiasta nu-i posibil !!!.... Link to comment
VIPER Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Am auzit azi la radio un cover (daca se poate spune) dupa "drumurile noastre" a lui dan spataru in varianta rock-punk sau ceva de genul asta . Suna bine stie careva cine o canta? PS: am aflat cica ZOB. Pe aia cu Buzdugan si Morar? Link to comment
sebian Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Am mai gasit o melodie placuta, dintr-o reclama. E vorba de reclama la Citroen C4 Urban Jungle...Melodia se numeste Baila Morena si o canta Zucchero Link to comment
Gerula Posted May 25, 2006 Share Posted May 25, 2006 Revin cu solicitarea de ajutor: cine interpreteaza si cum se numeste melodia din reclama BCR Asigurari MAN + WOMAN? chiar nu stie nimeni? Daca intrebam cine canta melodia de la "Din Dragoste-Bre" sigur se repezeau cativa sa-mi spuna :"Andrew Sisters". Hai ca si eu am ajutat cand am putut,...PLEEEASE! Link to comment
CieloFan Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 (edited) Cine stie... Melodia din reclama cu Heineken, cea cu robotelul pe Marte (parca) "if there is life on this planet..." - Dupa asta a fost facut si un cover recent... - Cea din reclama cu Vodafone "Extraoptiunea Vodafone Europa" Later edit: Pentru cea de la Vodafone imi dau singur raspunsul Hooverphonics - Mad about you Am gasit pe forumul de la antena1 o gramada de melodii din reclame, am atasat un fisier text cu ce era acolo. Postul era scris prin decembrie 2005. muzica_din_reclame.txt Si melodia din reclama de la Fiat Albea...stie cineva? Edited May 31, 2006 by cielofan Link to comment
dreaQ Posted June 1, 2006 Share Posted June 1, 2006 La albea nu stiu dar la punto aia italieneasca se numeste Senza Parole si o canta Vasco Rossi. Link to comment
nic_otava Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Salut, Si eu caut o melodie, aceea cu raptap, cine o are? Sau spuneti-mi cine o canta, cum se numeste trupa? Melodia este aceea de pe site la cumnatu, acolo este sonerie de mobil, dar eu vreau toata piesa. mersi Link to comment
dreaQ Posted June 3, 2006 Share Posted June 3, 2006 Revin cu solicitarea de ajutor: cine interpreteaza si cum se numeste melodia din reclama BCR Asigurari MAN + WOMAN? chiar nu stie nimeni? Daca intrebam cine canta melodia de la "Din Dragoste-Bre" sigur se repezeau cativa sa-mi spuna :"Andrew Sisters". Hai ca si eu am ajutat cand am putut,...PLEEEASE! Ma la unul din clipuri e piesa ...Yann Tiersen - Comptine d'un autre été dar cred ca le confund. Deh-banci au bani de mai multe clipuri.. Link to comment
Gerula Posted June 6, 2006 Share Posted June 6, 2006 Ma la unul din clipuri e piesa ...Yann Tiersen - Comptine d'un autre été dar cred ca le confund. Deh-banci au bani de mai multe clipuri.. Cred ca e o confuziune la mijloc (..si am postat si link-ul catre reclama...) e o gagiga si canta in engleza, e un soi de balada. Link to comment
Immortal Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 "Deci" unde'i raptap'u? Vroiam sa'l dau si eu jos pe telefon - cand colo Cumnatu' l-a luat de pe site'u lui iar...cei care'l trageau de urechi cum ca s-ar gasi si pe paginile anterioare s-au inselat Cine'mi da si mie un link catre raptapu' ala haios (pt telefon)? Link to comment
Gerula Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Cred ca e o confuziune la mijloc (..si am postat si link-ul catre reclama...) e o gagiga si canta in engleza, e un soi de balada. Conform expresiei "Daca nu te ajuta nimeni, ajuta-te singur" am gasit melodia si interpretul. Si pentru ca nu sunt egoist, iaca: K's Choice - "Believe" de pe albumul "Cocoon Crash" http://www.live365.com/stations/kschoice1?site=kschoice1 Link to comment
sebian Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Stimati colegi de forum, imi place o melodie pe care o tot dau cei de la Radio 21, melodie care are refrenul "21 reasons to get out of bed" ... frumushika foc melodia... din pacate am incercat toate combinatiile posibile pe gooooogle si nimic Link to comment
Lucian79 Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 Are cineva melodia de la Gunther & Sunshine Girls = Ding dong song (you touch my tra la la ) Link to comment
sebian Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 iti fac eu rost de ea, daca ma ajuti cu durerea mea Link to comment
CieloFan Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 (edited) Te ajut eu cu durerea ta "wassabi - have some fun with 21" Acum cine ma ajuta si pe mine cu o durere. Melodia din ultima reclama Orange "it's a new dorn, it's a new day..." Cea cu tipul care se trezeste singur pe strada... Si melodia din reclama cu Heineken, cea cu robotelul pe Marte (parca) "if there is life on this planet..." - Dupa asta a fost facut si un cover recent... - n-am gasit pe nicaieri Edited June 8, 2006 by cielofan Link to comment
Lucian79 Posted June 8, 2006 Share Posted June 8, 2006 iti fac eu rost de ea, daca ma ajuti cu durerea mea Pe la noi nu se prinde 21 decat cu netu' .. asa ca nu cunosc melodia. Link to comment
VAXXi Posted June 8, 2006 Author Share Posted June 8, 2006 Acum cine ma ajuta si pe mine cu o durere. Melodia din ultima reclama Orange "it's a new dorn, it's a new day..." Cea cu tipul care se trezeste singur pe strada... It's a new dawn, it's a new day canta Muse, si melodia se cheama "Feeling good". Link to comment
CieloFan Posted June 9, 2006 Share Posted June 9, 2006 (edited) Multumesc pentru informatie... Scuze pentru engleza...Am facut franceza 10 ani si un semestru de facultate Later edit: Nenea Vaxxi...nu e asta ("> Adica e da nu e...Melodia din reclama e cantata de unul batran (dupa voce ), asta pe care am luat-o e cantata de unul tanar... Later later edit: Imi dau singur raspunsul Nina Simone - Feeling Good Edited June 9, 2006 by cielofan Link to comment
NFS Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Vreau si io melodia din reclama la Citroen C4 Urban Jungle. Pare a fi vocea lui Eros Ramazzoti. Link to comment
VAXXi Posted June 11, 2006 Author Share Posted June 11, 2006 Vreau si io melodia din reclama la Citroen C4 Urban Jungle. Pare a fi vocea lui Eros Ramazzoti. Am mai gasit o melodie placuta, dintr-o reclama. E vorba de reclama la Citroen C4 Urban Jungle...Melodia se numeste Baila Morena si o canta Zucchero Link to comment
law Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 (edited) Salutare, caut si o melodie de la Simply Red ...hm..nu stiu cum se cheama stiu doar cateva imagini din videoclip, roscovanu' cret, canta la o petrecere unde apar multe tipe dragute...este ultimul videoclip al formatiei ...of complicat...prea putine date ... Edited June 12, 2006 by law Link to comment
sven Posted June 12, 2006 Share Posted June 12, 2006 Salut,Si eu caut o melodie, aceea cu raptap, cine o are? Sau spuneti-mi cine o canta, cum se numeste trupa? Melodia este aceea de pe site la cumnatu, acolo este sonerie de mobil, dar eu vreau toata piesa. mersi uite aici melodia pe care o cauti Link to comment
Recommended Posts