tolin Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Mi-am luat-o din 1990, ca atunci a aparut pe piata. De fapt, am avut-o tot timpul, pentru ca, initiatorii ei sunt din generatia mea. E usoara, e relaxanta, te duce unde vrei, consuma mai putin de 1L de benzina pe saptamana. Azi o sa va dau doar un text micut. Revin saptamana viitoare. "Asa procedeaza Iri, caci PR-ul subtire cu cheltuiala se tine, insa, pe la TV, Puri Columbeanu zice ca, de fapt, ziaristii sint cei care il cauta pe el si nu invers. Pai, la cat e de mic Iri, ar fi o nebunie sa te apuci sa-l cauti prin oras, nu ? Link to comment
Abram Burel Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Pai, bine toline, din doua randuri s-a si dus ratia de benzina pe saptamana asta? Ca sa vezi cum sta chestia cu consumul specific Link to comment
Tommy Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Si-al naibii, sa vezi ce consum iese la Varlaam.. Link to comment
luck33ro Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Ne mai dai si continuarea aia? ...ca eu nu am inteles mare lucru ! Link to comment
Recommended Posts