R19/16v Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Caut reglajul electric de la faruri de nubira 1 (atat STG cat si DR). poate fi deteriorata partea mecanica atata timp cat electronica este buna. Totodata daca imi poate spune cineva daca acest element de reglaj se mai gaseste si la alte modele daewoo, ar fi excelent. Orice informatie (magazin, dezmembrari etc) este binevenita! Va multumesc Link to comment
dflorescu Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 R19/16v said: Caut reglajul electric de la faruri de nubira 1 (atat STG cat si DR). poate fi deteriorata partea mecanica atata timp cat electronica este buna.Totodata daca imi poate spune cineva daca acest element de reglaj se mai gaseste si la alte modele daewoo, ar fi excelent. Orice informatie (magazin, dezmembrari etc) este binevenita! Va multumesc am eu montajul electronic de la unul de Cielo (fara partea mecanica, fara motoras). Nu stiu daca sunt diferite de stanga/dreapta, sau daca se potrivesc de la Cielo la Nubira. iti pot spune ca are o mufa cu 3 pini (daca-mi amintesc eu bine). Pb e ca nu prea am drum prin Ploiesti pe la tine... Link to comment
R19/16v Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 ai putea sa le faci niste poze, te rog? Link to comment
dflorescu Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 R19/16v said: ai putea sa le faci niste poze, te rog? am unul singur. Link to comment
R19/16v Posted August 20, 2006 Author Share Posted August 20, 2006 nu seamana... imi poti spune ce scrie pe integratul ala, te rog? Link to comment
Recommended Posts