mike.omega Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Salutare! Eu va anunt de pe acum ca ma prezint de pe la ora 18:00 si ridic ancora pe la 21:00 sau mai devreme, in mod obligatoriu Methoade, repetem? (poate de data asta ma indur sa las masina prin vreo parcare )"> ) Link to comment
ga^dele Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 ma subscriu primul Topserii daca nu veniti ne suparam , vrem sa vedem geamuri electrice, placi pentru boxe...si mai am si eu ceva de la voi de probat Hai la intalnire lumee...lumeee!!!! Link to comment
MethodRO Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Am sa fiu si eu prezent. @Mike repetam metre repetam ce a fost saptamana trecuta! Link to comment
sebian Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 (edited) adica iar vine metodu cu fatza aia intrebatoare gen : Sebiane, ai si un frate vitreg? Edited July 19, 2006 by Sebian Link to comment
mike.omega Posted July 19, 2006 Author Share Posted July 19, 2006 Mai... ce vorbirati voi in coltu ala sambata trecuta? Link to comment
MethodRO Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Sebiane vrei sa vii si tu? Lasa mike ca ne descurcam noi! Link to comment
Tommy Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Posibil sa va fac o vizita Se face botez si la constanta ? Link to comment
mike.omega Posted July 20, 2006 Author Share Posted July 20, 2006 Noi nu te botezam dar o baie in lac nu strica niciodata )"> Link to comment
MethodRO Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Normal ca primesti Botez si la Constanta Tommy! Tu ce credeai ca o sa scapi? Link to comment
mike.omega Posted July 21, 2006 Author Share Posted July 21, 2006 Da domnu elev, stai asa! 1. Gadele 2. Methodu 3. M Cojo 4. Safari Hunter 5. Topserii 6. Tommy(curaj! nu muscam ) 7. Immortal(misto masina spalata ) 8. Subsemnatul Link to comment
alx Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 1. Gadele 2. Methodu 3. M Cojo 4. Safari Hunter 5. Topserii 6. Tommy(curaj! nu muscam ) 7. Immortal(misto masina spalata ) 8. Subsemnatul 9. Io (alx) in de entertainment... Link to comment
renatremo Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 posibil si eu daca termin de pus PNA-ul!!! parchetul nou amplasat... Link to comment
paul_marines Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 (edited) Regret ca va trebui doar sa citesc cronica. Maine tre' sa dau curs unei invitatii la . Din pacate. Next time va fi intalnirea nationala si apoi poate cateva zile la munte pe undeva la racoare. Sa fiti fericiti la intalniri si sa beti si un frape pentru mine. Daca sunteti premiati pentru frapeul meu puteti pastra premiul pana am sa vin. Pentru un amator de fete frumoase de la mine din cartier, amice musai taxa rece de la guiness. Asta ca sa-mi mai treca de faptul ca nu mi-ai dat prioritate ( ) asa macar de varsta daca nu de dreapta. Si BTW cine ti-a spus ca nu fetele altora? Scrie in codul rutier ca nu? Intalniri placute pana la next revedere. Edited July 21, 2006 by safari hunter Link to comment
ga^dele Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 quineesul ti-l dau cu cea mai mare placere...dar menbru pupacios era methodro..data viitoare daca nu dau prioritate o sa si clazonez desi ma risc la un atocolant permanent pe portiera. Ne vedem data aviatoare...si " sa nu fi cuminte" Link to comment
Immortal Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 @vanatorule, sa inteleg ca nu te prezinti nici acum, nici la nationala? He, deja ma vad pe lista Bine'nteles ca ma prezint, bine'nteles ca putin intarziat (contratimpul decisiv in Turul Frantei) si bine'nteles ca insotit. @MCojo: faci un big favor si te prezinti cu PDA'u ca sa ma ajuti si pe mine cu o rutare Piatra Neamt - Varlaam? TIA @Bej Satinatule, sa nu-mi uiti CDu ca scandal ce-am avut cu frati-miu... Link to comment
ga^dele Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 (edited) nu se uita immortal!! cred ca de la el am ars statia noua cutie...astept statia Topserilor!!!!! Edited July 22, 2006 by ga^dele Link to comment
dreamlike Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 Salutari tuturor de pe plaiuri sibiene. Va anunt ca am ajuns bine, Tizulake s-a comportat exemplar, a mancat EFECTIV asfaltul si ne-a adus in siguranta. Fratilor, la mare ca la mare, sa vedeti aici canicula - nici blana de pe caine nu misca, noroc cu casa alor mei care mentine o temperatura constanta de 20 grade (deh sasii astia stiau ei ce stiau cand le-au facut). Am si poze proaspete din mijlocul caravanei micii bucle (pentru cunoscatori), dar nu pot sa le descarc de unde sunt (ma bat ursii pe umar ca vor la internet ). Va doresc distractie placuta si sa ne vedem cu bine. Link to comment
VECTOR Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 eu nu cred ca reusesc sa ajung astazi,pentru ca am musafiri de la braila...asa ca have fun... >- Link to comment
MethodRO Posted July 22, 2006 Share Posted July 22, 2006 O sa ajunga si Leutzu in seara asta! Link to comment
mike.omega Posted July 23, 2006 Author Share Posted July 23, 2006 (edited) Era o dupa-amiaza asa de placuta si insorita, tocmai buna de-un somnic de pranz prelungit Cand colo ce sa vezi... s-a facut 17:30 si a sunat telefonu. Era alarma cu titlul daewooclub, vrand nevrand m-am conformat si dupa ce mi-am adunat gandurile si am lasat visele la o parte m-am indreptat spre lac. Traficul este si va fi in continuare infernal dar odata ajuns acolo am luat o gura mare de aer, nu prea mare totusi! si am inceput sa ma uit in zare ca eram primul si singurul. Apare Zapacitu', "problema" e ca nu mai are Matizu are Aveo... si pana mi-a picat fisa cine e, a durat ceva dar ne-am inteles noi. Eh si cum vorbeam noi de polo vs aveo si preturi si alte alea apare din spate omu cu ghiozdanu, cica Methodu il cheama Urmarea a fost marcata de Topseri, Immortal +1, Gadele, Ionut, Grimreaper, Tommy si Xenna Ne-am intins la discutii, am facut poze, am barfit si pe la 8:30 cand eu unu am intins-o spre Mamaia. S-a simtit absenta "micutilor", parca asa au fost denumiti, nu zic de cine, va las pe voi tiKalosilor sa aflati Intalnirea a fost relativ scurta dar cuprinzatoare PS: astept pozele de la Topser sa vad daca i-am dibacit modu manual de la aparatu foto Edited July 23, 2006 by mike.omega Link to comment
MethodRO Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Sa nu uitam Mike ca dupa plecarea ta a ajuns si Leutzu! Intulnirea a luat sfarsit la orele 23! Cunoscatorii stiu de ce! Link to comment
Immortal Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 A fost o intalnire cel putin ciudata, fara numele grele cu care eu unul ma obisnuisem. Poze n-avem, dar poate e mai bine asa - constantenii fiind in inferioritate mare parte din timp. Am admirat un Aveo HB nou-nout, cu motoras si consum mic si fara joc la caseta de directie Intr-un final, o mana de oameni s-a retras inspre portu' Tomis pentru o shaworma iar, mai apoi, la ascultat de jazz si baut de pepsi, unde Methodu' i-a propus printesei mele s-o "puna" de-o bauta pana cade primu' sub masa Link to comment
Recommended Posts