MethodRO Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Nemuritorule si tu intrai in planuri ca doar nu vrei sa o aduc eu acasa pe brate! Link to comment
paul_marines Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Inca o data regrete eterne pentru absenta. Stiti cum este cand vii la mare cu masina si nu poti sa bei bere cu alcool pentru ca trebuie sa-ti duci familia acasa / hotel / gazda? Ei ce te faci daca ai si un bun amic in localitate? Oricum va doresc vacanta placuta la mare si din cand in cand nu va refuzati macar o halba de ... vezi poza Nemortalule @ din ce in ce mai mici sanse de nationala. Dupa cum vezi si spatiul de gazare este mai redus , iar la mine in family suntem 3. Still not a final decision, dar probabil sa ne intalnim vineri prin Piatra Neamt. BTW cand pleci la Neamt? Link to comment
zapacitu Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Acum am ajuns si eu acasa.Ca de obicei m-am simtit foarte bine la intilnirea de la Constanta.Si mie mi-a parut rau ca nu au fost mai multi constanteni, dar nu-i nimic...data viitoare poate prind mai multi. Multumesc pentru aprecierile privind Aveo, si sper ca data viitoare(adica peste vreo 2 saptamini.. )sa confirm si consumul si jocul directiei... Link to comment
paul_marines Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Ca de obicei m-am simtit foarte bine la intilnirea de la Constanta.Si mie mi-a parut rau ca nu au fost mai multi constanteni, dar nu-i nimic...data viitoare poate prind mai multi. Amice daca vrei sa prinzi mai multi constanteni, musai momeala adekvata. In cazul meu .. Link to comment
Leutzu Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 (edited) Acum am ajuns si eu acasa (in Buc) si pot sa spun ca m-am simtit super si la Constanta, sunteti super chiar daca sunteti ceva mai putini...deh calitate nu cantitate . Super si saorma din port iar "berea" din cafenea a fost bunicica si ea. Later edit: E mai buna saorma de la cin cin (am incercat azi inainte de pelcare) Edited July 23, 2006 by Leutzu Link to comment
scorpion Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Vreau sa vin si eu la intilnirea voastra de pe 5 august.Spuneti-mi si mie cum ajung cu masina,vin dinspre Mamaia. Link to comment
mike.omega Posted July 24, 2006 Author Share Posted July 24, 2006 Saorma fara mine?! (si mie chiar imi era pofta... cunoscatorii stie ) Cum ajungem la intalnire dinspre mamaia: pleci din mamaia iesind pe la fostele bariere si apoi treci prin sensul giratoriu cu papadia(chestia aia cu apa ) si la sensu ala te incadrezi la stanga, ajungi pe bvd Lapusneanu (are linii de tramvai), mergi pana la prima intersectie semaforizata unde faci stanga. Apoi mai mergi pana la primul refugiu de tramvai unde faci stanga iar si intri in parc. Inainte de a face stanga vei avea in dreapta o benzinarie Rompetrol. Am atasat si pozele de la Topser Link to comment
Immortal Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) He, vanatorule, las' ca mai bine fara alcool si cu masina: am fost si io ca fraieru' la o berica aseara. Rezultat?! Cheile de la Kalos si de la casa sunt undeva prin Amster's...acu' tre' sa ma duc sa vad ce si cum [edit] mike, ma duci?! [/edit] Edited July 24, 2006 by Immortal Link to comment
mike.omega Posted July 24, 2006 Author Share Posted July 24, 2006 Bre! da telefon n-ai? Las ca te duce +-a cu cielo ca e mai sigur, de la o vreme n-ai incredere in fieru meu, I wonder why?! PS: am recuperat intre timp saorma pierduta Link to comment
Immortal Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 (edited) +a e in Bucuresti Am telefon, dar nu pot parasi incaperea chiar acum. Asa li se intampla astora fara chei. Tot ce pot face e sa sper ca-mi gasesc cheile... LE: gata, am luat si cheile, dupa indelungi si !@#$@! aventuri @vanatorule: nu mai plec din Piatra Neamt - a ramas ca DUPA intalnire sa ma duc sa-mi iau familia (adica nu'i mai duc, doar ii aduc), asa ca plec vineri spre dup-amiaza (trag un 'nap' dupa munca), pe la 14.00 - 15.00 Edited July 24, 2006 by Immortal Link to comment
dreamlike Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Ma bucur ca intalnirea a fost reusita dar, totodata, imi pare rau ca nu am fost si eu prezent. Noi (dreamlike+1) sambata dimineata plecam la Varlaam si de acolo, duminica, plecam spre Piatra Neamt. Vad ca eventualii doritori nu raspund provocarilor (Nemuritorule vezi pe PM, ce faci dormi?). Link to comment
Recommended Posts