laurentziu83 Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Sa va aud si pe voi daca folositi acest accesoriu. Eu mi-am luat acum un an cu 70 k lei (se vede in album) si sunt foarte multumit de ea. Cand m-am suit dupa aceea, am avut senzatia ca mi-am pus servo, nu altceva. Drept urmare va recomand si voua. Stiu insa ca sunt si care nu suporta asa ceva, cel mai cunoscut exemplu ar fi regretatul nostru Petre Cristea (pentru cine nu stie, castigatorul raliului Monte Carlo 1936) care avea oroare de asa ceva, nici manusi nu accepta. Am adaugat si o optiune pentru cei care poseda volan sport, profilat, sau de dimensiuni diferite. Eventual sa auzim si o parere despre acestea. Link to comment
undoz Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 eu am o chestie simpla dintr-un material gri, fara nici un desen sau modele proeminente .. nu ajuta foarte mult la aderenta , insa volanul este mai gros si il pot apuca mai bine Link to comment
ticolino Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 eu am facut greseala de a-mi lua o "husa" din carrefour, dintr-un fel de plastic... si cand am ajuns la masina, surpriza!!! era mai mica decat volanashul tico-ului meu. ca urmare a unor eforturi sustinute, "husa" a cedat (fizic) si eu la fel (dar psihic). macar am invatat ceva din povestea asta... sa nu ma mai arunc la toate tampeniile care arata bine in poza de pe ambalaj Link to comment
DragosB Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Singura masina la care am folosit asa ceva a fost Dacia ; asta din doua motive : 1) volanul era prea subtire si ma enerva 2) era din plasticul ala lucios si , mai ales vara , cand imi transiprau mainile , devenea periculos de alunecos . Astea-s motivele pt care as folosi asa ceva la masina mea . Acum , spre exemplu , nu am asa ceva pt ca volanul este suficient de gros si este dintr-un material relativ moale pe care nu-mi transpira mainile . Link to comment
NFS Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Eu nu folosesc. Imi place prea mult cum arata volanul asa naked! Link to comment
VAXXi Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Nici eu n-am husă... e comod volanul, n-am nevoie. Şi nici n-am încredere în ambalajele alea de promit că husa lor minune va stimula centrii nervoşi, va alunga oboseala şi va aduce alte efecte binefăcătoare Link to comment
VIPER Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Nici eu n-am... Nici la Opel nu am avut, si are volanul original din 1979! E ok volanul asa cum e, se conduce lejer si comod cu 1 mana... S-a votat insa de 2 ori cu volan special!!! Vrem vedem poze!!! Link to comment
laurentziu83 Posted August 27, 2004 Author Share Posted August 27, 2004 Nimeni nu ma sustine? Hai, din cei care au votat ca au. La Dacie am deplans zilele trecute faptul ca n-am husa cand m-am suit dupa ce am lasat-o la soare si sa vezi atunci dacie cu caseta de directie intepenita condusa cu doua degete (le mai schimbam). Aveam forta, nu? Husa mea e din piele, nu din cine stie ce material. Link to comment
SYL Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Eu am pe volan o husa gri deschis, dar nu din piele (e din vinilin/imitaite de piele). Volanul nu mai frige asa tare vara daca a stat in soare (husa asta gri o am de vara asta, inainte am avut una neagra), iar iarna nu iti mai ingheata mana pe volan (ma refer pana se incalzeste in masina). Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Am avut si eu la Oltcit da' doar ca sa nu se vada ca e crapat volanul si nici sa nu se crape mai tare. Link to comment
iso Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Nu suport chestiile in "plus" mai ales cele care dau aer de chici :!: "> Link to comment
cchrism Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Am votat nu. In primul rand imi place volanul meu e finisat destul de misto avand in vedere ca e versiunea cu airbag (e si putintel mai mare) si e si moale. Ce imi place in mod deosebit este faptul ca pe spate sunt profilate dambulete care se muleaza intre degete, nu sunt sigur ca cel fara airbag are asa ceva. Iar vara am parasolar si nu se incinge asa tare. Link to comment
tico_RS Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 nu folosesc deoarece inca sper la un volan special, dar auzisem de niste tipi care pt 800k ti le pot imbraca in piele, si la volanasu de tico ar fi chiar util/mishto Link to comment
laurentziu83 Posted August 28, 2004 Author Share Posted August 28, 2004 Ce imi place in mod deosebit este faptul ca pe spate sunt profilate dambulete care se muleaza intre degete, nu sunt sigur ca cel fara airbag are asa ceva. Avem si noi, no problem, chiar sunt de efect. Link to comment
iuzar Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 eu am cumparat shalupa cu volanul imbracat in piele...e super, vara nu-ti transpira mainile pe covrig, daca n-ai ac si e cald Link to comment
dj_sorin Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 nu folosesc.maresc volanul aiurea. Link to comment
Guest Mecmar Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Este utila o asemenea husa atat in anotimpul cald cat si cel racoros, insa mareste volanul si in plus daca nu este bine strans mansonul, deranjeaza la condus, motiv pentru care l-am dat jos. Link to comment
Alezz Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Nu folosesc husa de volan dar s-ar putea sa imi iau una ca mi se oare tare firav . Link to comment
Tommy Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 husa din 'piele sintetica' vreo 150 mii parca din vitan, culoarea bordului la cielo, excelenta, nu se infierbanta, si acopera bine 'subtirimea' enervanta a volanului de cielo, se simte foarte bine si la viteza si la parcari m-ar tenta una de piele daca as gasi sa cumpar sau sa fac la comanda daca stie cineva.. sunt interesat si eu Link to comment
dan GLE Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Eu am urat dintodeauna orice accesorii inutile care incarca aiurea masina. Cielo insa l-am cumparat cu husa de volan din piele neagra si "cutie din aceea care se monteaza intre scaune", nu stiu exact cum se numeste, tot neagra, si ii dau un aspect interior super. Initial am dat jos husa de volan, dar mi-am dat seama ca arata mult mai bine cu husa si e si mult mai confortabil la condus, asa ca am pus-o la loc. Si de cutie sunt super incantat e foarte comod la drum lung sa sprijini mana pe ea (ai senzatia ca stai intr-un fotoliu). Asa ca daca sunt alese cu bun gust si mai calitative, dau un aspect mai luxos interiorului si sunt si utile. Link to comment
mr_ Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Io nu folosesc... din plastic mi se par inutile, iar din piele sau materiale textile am vesnic senzatia ca sunt imbacsite, chiar daca nu e adevarat. Link to comment
pesteimputit Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 inainte de volanul momo am avut o husa foarte misto pe voln, din plastic , care avea pe ea niste nervuri care ajutau super mult cand tineai volanul in mana Link to comment
BAD_MF Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Pe cielo folosesc pt ca mi se pare prea subtire volanul si nu pot sa-l apuc asa cum trebuie, e din imitatie de piele captsuita pe dinautru ca sa aiba aderenta, ma impac bine cu ea! La logan inca nu am pus, e ceva mai gros volanul si nu simt asa mult nevoie dar ma bate un gand sa il imbrac in piele; din pacate nu am gasit pe cineva in iasi sa se priceapa. Link to comment
masterbobs Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 ... Cand m-am suit dupa aceea, am avut senzatia ca mi-am pus servo, nu altceva... Asta e buna de "bula forumistului"... Acum on topic...Am votat NU. Pentru ca nu am gasit inca o husa sa imi placa la atingere... oricum "eu am servo" Ma bate insa gandul sa schimb volanul cu unul cu comenzile audio pe el ... este mult mai de folos...parerea mea... Link to comment
Tommy Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) ei drace! pai se gaseste asa ceva? eu m-as multumi si cu o 'imbracaminte' de piele piele daca dati de asa ceva.. scrieti si aici! eu am sunat pe la unul altul.. si s-au lasat de meserie dar insist daca gasesc ..scriu si aici am gasit ceva dar nu mi se pare senzational.. http://www.reno.ro/index.php?showtopic=442&st=45 http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=4609 am inteles ca e o firma care importa si coase dar inca nu am dat de ei Edited October 26, 2005 by Tommy Link to comment
Recommended Posts