masterbobs Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) Despre asta vorbeam eu... "In orasul Deta (20.000 de locuitori), din judetul Timis, firma Eybl are de sase ani o intreprindere in care se imbraca volane in piele si se executa huse pentru scaune. De curand, numarul muncitorilor firmei a crescut de la 1.500 la 2.000. Aceasta firma intentioneaza sa construiasca o a doua intreprindere. In momentul actual se fabrica zilnic, in trei schimburi, 3.500 de volane." cineva din apropiere ne poate da ceva relatii..poate... Edited October 26, 2005 by masterbobs Link to comment
BAD_MF Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 TAre bune ar fi niste informatii!! Oricum pare o fabricuta mare deci ar trebuie sa distribuie in toate orasele din tara! Link to comment
dinoc Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) NIci eu n-am nimic pe volan - dar as vrea foarte tare sa-l imbrac in piele. Nu stiu cat de complicat este - din cauza capcaului de airbag - fiindca as dori ca imbinarile intre piele si capac sa arate foarte bine. Edited October 26, 2005 by dinoc Link to comment
Tommy Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) am gasit ceva http://www.cartuning.ro/volan_huse.htm Calea Floreasca Nr. 41, tel. 0723.544.844. am sunat .. culoare doar "inox", comanda vine in 5-6 saptamani, nu are la vazut, avans 30% din 65 eur fara tva + 400 mii lei montat Edited October 26, 2005 by Tommy Link to comment
marr Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Am votat NU ! E prea faina pielea de pe volan ! La Dacie am avut o vreme husa textila pe volan ca ma enerva subtirimea si in plus, vara se incingea ca naiba, de nu mai putem tine mana pe el. Link to comment
Tommy Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...pe=post&id=8324 luat din iasi/autoceneter . cam naspaaaaa... inca un magazin: app de metrou tineretului str. Lanariei nr. 95 program zilnic 10:30 - 18:30 sambata si duminica inchis imbracaminte volan piele...2 modele de 12 si 18 euro se pare ca sunt doar huse, nu se coase Edited October 26, 2005 by Tommy Link to comment
dinoc Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) Modelul nu e naspa, naspa este imbinarea pielei la capacul airbag-ului - trebuia ca pielea sa vina sub capac, naspa este culoarea ... pielea nu pare nici ea de buna calitate - cred ca nici macar nu-i piele . Dar cu piele ok calitativ si mai subtire, neagra si imbinarile facute cum trebuie la capacul ala - io zic c-o sa arate bine. Edited October 26, 2005 by dinoc Link to comment
mike.omega Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Pe masina de scoala(dacie) am avut o husa de piele(naturala nu din alea de 2 lei) care marea grosime volanului cu vreo 2 cm. Husa avea avantajul unei mai bune aderente insa cateodata era obositoare. Vazusem pe la un vecin intr-o vreme o husa dintr-un material sintetic, elastic care iti dadea o aderenta super insa n-am gasit in comert Link to comment
Lucian79 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Deocamdata nu am nici un fel de husa pe volan insa vreau sa-mi pun una ptr simplu motiv ca-mi transpira mainile ca naiba si cateodata imi aluneca pe volan. N-as vrea insa ceva sintetic sau imitatie proasta de piele. Link to comment
FireFly Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 (edited) Am votat nu , pt ca , pt mine dupa ce conduc cativa km cu dacia (2001) si dupa aia ma urc in cielo , volanul de la cielo parca ii mană cereasca , deci nu vad inca utilitatea unei huse . Edited October 26, 2005 by FireFly Link to comment
panzer Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Si dupa ce te vei urca in Audi volanul de Cielo tzi se va parea najpi... eu caut dar n-am gasit nika de calitate inca. Nici cele pe care le pune Renault nu-mi par cine stie ce... Imi plac cele de la Toyota... dar nu se pun after market! Link to comment
remix Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Eu nu folosesc pentru ca nu mi-a dat nimeni si singur n-am cautat. Nu stiu daca simt nevoia avand in vedere ca m-am obsinuit cu volanasul de Tico. Comparat cu cel de pe Astra F a parintilor este silfidic dar util si isi face treaba. Nu cred ca as refuza o husa potrivita pentru el daca as gasi dar nu mi-am facut un scop din a cauta una. Link to comment
Tommy Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 iti donez eu cand gasesc una de piele Link to comment
iso Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 "Husa" de volan nu mi se pare estetica , in primul rind , indiferent de cit de bine este realizata ... si in fond nu trebuie sa'mi ascund "adevaratul" volan asa cum fac samsarii la masinile uzate . Unul "de piele" DA cu conditia sa fie de fabrica , totusi pielea in timp daca este neintretinuta capata aspectul acela de "banca de tren" care se scorojeste si crapa ... Link to comment
adostar Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 am votat. DA! volanul la tico este subtirel asa ca l-am imbracat cu o husa neagra si e mult mai cool acum. Link to comment
NightClub Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 Am votat: DA! deoarece parca e mai sport volanu si il tin mai bine fata de cel original, fara husa. Link to comment
hussi Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Da. E altceva cu husa. Volan mai gros, priza mai buna, contact placut si-n eventualitatea vanzarii masinii volanul uzat sare-n ochi, produce impresie proasta si pretul scade- >- + o husa misto e admirata de multa lume... Link to comment
FireFly Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Si dupa ce te vei urca in Audi volanul de Cielo tzi se va parea najpi... Sincer panzer , pana ce o sa am bani de un Audi (hai sa zicem unul nou) , ma simt fericit sa fiu doar la volanul unui cielo Link to comment
razvanclub1 Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 am volanul imbracat in piele si din 97 de cand am masina nu iam pus husa pe volan si deja se vad urmele. cred ca e mai bine cu huse, da unele sunt naspa rau si mai bine lasi volanul fara Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Pai si cum ai vrea? Si piele si husa? Una e pentru anduranta si alta e pentru aspect. Link to comment
Maxx Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 Eu folosesc un alt volan, am si votat ca folosesc volan special. Imediat dupa ce mi-am cumparat tico-ul mi-am luat dintr-o benzinarie o husa ca sa imi mai ingros putin volanul, dar tot era incomod, asa ca am procedat la schimbarea volanului cu unul mai gros, mai mic, ergonomic si comod. Consider ca este foarte important sa simti direct volanul fara husa fata de volanul cu husa. O husa mai poate aluneca putin la o manevra brusca cu o singura mana pe cand la un volan fara husa nu se va intampla asta niciodata. Link to comment
gigi-kent Posted November 15, 2005 Share Posted November 15, 2005 Eu am folosit pana acum vreo doua luni un manson de cauciuc pt volan.Era negru si avea pe el picioruse f f mici tot din cauciuc.Nu aluneca mana pe el sub nici o forma.Dupa doi ani si de folosinta aproape zilnica s-a tocit si incepusem sa am pe maini numai negreala.Acum am revenit la condusul cu volanul gol si nu mi se pare prea sau nici asa. Link to comment
AAdorjan Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Azi am dat jos husa (cu snur de aia de 80.000 lei) de pe volan dupa vreo 6 luni. Am avut un sentiment ciudat dar in acelasi timp placut. Parca aveam alta masina. Apoi dupa ceva ore de condus mi-a revenit feelingul vechi adica ii prea subtire volanu' ("> Link to comment
guru Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Parerea mea este ca sunt total inestetice.Nu am folosit niciodata si nici nu am de gand Link to comment
Apocalips Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Am votat punctul 3... dar la cealalta masina aveam husa. Era una cu blanitza, inestetica , dar iarna eram printre putinii fericiti la care nu li se lipeau degetele de volan Link to comment
Recommended Posts