bella Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 (edited) Salut, Nu stiu daca se repeta undeva informatia(concentrata sau nu) asa ca daca este cazul, moderatorii stiu ce au de facut. Atasat este un tabel de pe site-ul RAR(www.rarom.ro) unde se specifica situatiile care necesita programare prealabila. Sper sa va fie de folos. Edited July 19, 2006 by bella Link to comment
Abram Burel Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Iar cine vrea sa fie mai "on line" se poate uita chiar si aici: http://www.rarom.ro/enterprog1.htm Link to comment
Bel_Ze-but Posted February 13, 2007 Share Posted February 13, 2007 Stie cineva care este diferenta dintre formularile din tabelul RAR-ului (prezentat in posturile anterioare) : "motor cu cod identic" "motor cu cod diferit" Mi-am schimbat motorul ( cu unul de NEXIA , mai nou cu doi ani), as vrea sa intru in legalitate (desi in certificat nu e trecuta seria motorului, in Cartea de Identitate apare) insa acuma depinde de cati bani ar putea costa distractia, la ce imi foloseste si ce alte acte(drumuri interminabile) trebuie sa fac. Link to comment
dreaQ Posted October 17, 2007 Share Posted October 17, 2007 (edited) A fost cineva de curand sa faca identificarea (autenticitate tip B) Cat costa pentru persoane juridice in caz ca e vreo diferenta. merci Edited October 17, 2007 by dreaQ Link to comment
Recommended Posts