Jump to content

Cum Folosim Forumul

VAXXi

Recommended Posts

Daca aveti vreo nelamurire referitor la utilizarea forumului, de genul: cum fac asta, cum fac ailalta - scrieti aici.

Nu vreau sa fiu carcotas, dar asta cu drepturile de autor e tare. Cum Mirciulica, daca fac un mp3 ca sa auziti cum face avertizorul de lumini aprinse, incalc drepturile de autor ale lui Bob Dylan sau ale cui?

Eu zic ca s-ar putea gasi o explicatie mai... altfel. Chiar as fi interesat sa o cunosc :)

Schimbati si voi extensia in MP16 si atunci se poate. Dar scrieti in post sa stie lumea...

Cu stima,

Costel

Gata, se poate atasa si MP3. Evident, restrictiile referitoare la drepturile de autor raman valabile.

deci se poate atasa orice daca scrieti in post

Cu stima,

Costel

Inteles :P

Acum sar si eu cu o intrebare. S-ar putea sa fie o chestie simpla, dar sa nu o vad eu. Cum pot sa caut dupa un cuvant (mai multe cuvinte) scrie in "partea stanga", adica acolo unde apare numele membrului, datele lui, cum ar fi orasul, masina si ce mai are el trecut pe-acolo. Stiu ca la un moment dat de exemplu, mai zice cineva: "Pai sunteti n persoane pe forum din orasul x !" Si le si enumera. E doar un exemplu, dar poate vreau sa caut datele unui membru ce posteaza extrem de rar...etc. Am incerct cu "Search" si n-am reusit.

Sper ca m-am facut inteles...

P.S. Inca ceva: am incercat o data cu "search" sa caut despre asigurari, cand dau "RCA", orice incerc imi zice ca nu gaseste.

Trebuie sa deschizi chatul din fereastra in care ai deschis forumul, si sa nu ai vreo restrictie la "cookies" (vreun firewall mai agresiv, sau ceva de genul asta).

• 1 month later...