danutz_2007 Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Daca aveti vreo nelamurire referitor la utilizarea forumului, de genul: cum fac asta, cum fac ailalta - scrieti aici. salut, eu sunt f nou pe aici...si mai nou un posesor de masina daewoo!m-ar interesa si pe mine o carte tehnica pt un daewoo espero!ma puteti ajuta si pe mine, cum as putea face rost de asa ceva?va rog emailul meu e ddangerica@yahoo.com Link to comment
dreaQ Posted January 15, 2008 Share Posted January 15, 2008 Asta intra la cum sa nu faci. (da-i ...) Uite si raspuns la manuale daewoo. Bafta! "> Link to comment
elenyta Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Scuze pt deranj, dar nu stiu si nici nu am gasit! Cum se poate schimba titulatura de sub avatar (unde scrie "Forumist") ? Multumesc ! Link to comment
zeneseu Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 (edited) Nu se poate schimba de catre useri acest lucru. Edited January 23, 2008 by ZeNeSeu Link to comment
elenyta Posted January 23, 2008 Share Posted January 23, 2008 Asta am observat si eu ! Raspunsul tau nu m-a lamurit ! Care e procedura ? Cine poate face acest lucru? Link to comment
mihai_prd Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Trebuie un anumit nr de posturi ca sa pot posta la bursa-vanzari? Link to comment
dreaQ Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Nu nu trebuie dar, dupa cum scrie si sus cand postezi, anuntul trebuie validat de un moderator. Sa nu scrie cine stie ce bazaconii. Trece un timp pana apare anuntul in functie de ora... Stai linistit o sa apara daca indeplineste toate criteriile (ieftin si bun ) Link to comment
mihai_prd Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 (edited) Mulţumesc pentru lămuriri. Sper să nu mă trezesc cu vreun warn, am încercat să postez anunţul de vreo 4 ori, mă gândeam că nu-mi merge mie netul. Edited January 29, 2008 by Mircea Nu mai cita mesajul anterior. Foloseste Fast Reply sau Add Reply. Link to comment
Mircea Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Tardiv...Rabdarea este o virtute, iar un pic de atentie nu strica niciodata... Link to comment
mihai_prd Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 (edited) Multumesc pentru intelegere. Edited January 29, 2008 by mihai_prd Link to comment
Immortal Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 Cum mama lui de blog...scot blogu'?! @Vaxxi: cum banuiesc ca NU exista solutie (i.e. "delist" din 'blogs'), esti suficient de dragut incat sa mi-l scoti si mie? TIA Link to comment
VFX Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Cred ca a uitat forumul sa numere... 5 Reply-uri si nici un View? Link to comment
john Posted February 28, 2008 Share Posted February 28, 2008 Afisarile parca apar la un anumit interval de timp (spre exemplu se actualizeaza peste 4 ore si apar toate de pana atunci, nu real time). Se poate sa ma insel, dar asa am retinut, parca s-a mai discutat chestia asta. Link to comment
kalasnikov Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Afisarile parca apar la un anumit interval de timp (spre exemplu se actualizeaza peste 4 ore si apar toate de pana atunci, nu real time). Se poate sa ma insel, dar asa am retinut, parca s-a mai discutat chestia asta. salut..cine ma ajuta..?ma chinui de vreo doua zile sa deschid un topic la bursa si nu stiu cum se face..cum se deschie un nou topic ? Link to comment
andreib Posted May 17, 2008 Share Posted May 17, 2008 Deschizi totpicul ca in orice alta sectiune si astepti sa iti fie aprobat de un admin/moderator. Link to comment
kalasnikov Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Deschizi totpicul ca in orice alta sectiune si astepti sa iti fie aprobat de un admin/moderator. pai...am scris ce trebuia...am bagat o previzualizare sa vad cum arata mesajul...si acum nu mai stiu pe ce sa apas..trebuie bb codes cumva ca nu stiu sa-l folosesc? Link to comment
NFS Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Pai dupa Previzualizare, dai Adauga mesaj si... astepti. Un moderator (cand va fi online), va citi mesajul, daca respecta conditiile de postare la bursa -pret, poze, date contact- il va aproba, si apoi va aparea. Deci nu te impacienta! Nu-ti trebe nici un bbcodes. Link to comment
kalasnikov Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Pai dupa Previzualizare, dai Adauga mesaj si... astepti. Un moderator (cand va fi online), va citi mesajul, daca respecta conditiile de postare la bursa -pret, poze, date contact- il va aproba, si apoi va aparea. Deci nu te impacienta! Nu-ti trebe nici un bbcodes. am sa inebunesc...jos nu apare adauga ci doar previzualizare si scrie msj nou...de ce nu merge? parca masina asta a mea nu se lasa vanduta... Link to comment
tolin Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Fast Reply iti apare ? Apasa-l pe ala cand mai postezi, sa nu mai citezi inutil postul anterior. Link to comment
kalasnikov Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 apare ..dar problema mea e tot in aer.. Link to comment
NFS Posted May 18, 2008 Share Posted May 18, 2008 Mestere, dupa ce scrii mesajul, inainte sa apaesi pe Previzualizare... nu mai ai inca un buton linga el? Ia da-i direct pe ala si vezi ce se intampla! Link to comment
Recommended Posts