Jump to content

Cum Folosim Forumul

VAXXi

Recommended Posts

6.6 Când un utilizator ce a fost anterior avertizat cu 20%, petrece o perioadă de minim 60 de zile de la abatere fără să mai incalce regulamentul, warn-ul se va retrage.

Daca au trecut cele 60 de zile, da si tu un PM moderatorului sa-ti ridice warnul. ;)

Edited by zeneseu
  • Like 1
  On 1/14/2011 at 12:15 PM, IONUT 23 said:

Buna ziua!Am si eu o intrebare pot scapa de warn?am 20%...am triplat un post sau ceva de genul asta.Multumesc anticipat!!!!

E pe naiba! Da' ce, nu-i clar? Dai si tu o spaga!

• Like 1
  • 2 weeks later...
  On 1/29/2011 at 1:49 PM, calinjack said:

da vezi ca cineva te-a penalizat ca ai fost generos cu un ticalos.

Normal sa-mi dea minus, te-am ajutat sa te exprimi mai repede, durerea lor de cap.

• Like 1

Postarile tale spun totul, eu doar le remarc. Culmea, aici reusesti sa ramai ontopic (Cum folosim forumul pentru incepatori). Altfel, ai reusit marea performata sa fii offtopic pe "Zona libera".

Edited by tolin
  On 1/29/2011 at 1:59 PM, tolin said:

Cate vreme ramai pe scrisul acesta si niciun moderator nu intervine, minusul este singura modalitate de-a remarca anomalia.

On 1/29/2011 at 2:05 PM, tolin said:

Problema este de moderare, nu de generatii.

Da' te roade rău renunţarea la moderare... Cere-te, dom'le înapoi, nu cred să le strice o bâtă de ajutor.

• Like 1
  On 1/29/2011 at 1:59 PM, tolin said:

Cate vreme ramai pe scrisul acesta si niciun moderator nu intervine, minusul este singura modalitate de-a remarca anomalia.

S-a intervenit. Pana acum de vreo 80%. Dar cand materialul e cum e...

On 1/29/2011 at 2:12 PM, rm.popa said:

Da' te roade rău renunţarea la moderare... Cere-te, dom'le înapoi, nu cred să le strice o bâtă de ajutor.

Stai relaxat. Sincer. Te simti musca?

On 1/29/2011 at 2:15 PM, calinjack said:

esti cumva din comisia de examinare a limbii romane?sau esti de alta etnie si nu intelege bine romaneste la tine.

Uite ca eu sunt. Iar incapatanarea ta de a nu folosi majuscula la inceput de propozitie/fraza e demna de o cauza mai buna. Daca tu crezi ca e cazul sa isi un suspend pentru atata lucru, fine by me! regulile privind scrierea pe forum nu-s puse d-ampulea, au o logica. Daca nu o intelegi, intreaba si ti se va explica. Dar nu te da tu rotund ca le stii pe toate, ca nu-ti iese.

• Like 7