augustinionut Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Pentru ca mesajul trebuie aprobat? Link to comment
andreyu334 Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Bun.Si unde sa intru,cu cine sa vb.ca sa-mi aprobe mesajul??? Link to comment
augustinionut Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Pai il aproba vreun moderator, in functie de continutul anuntului. Ai citit regulamentul de la bursa? > Link to comment
andreyu334 Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Regulamentul l-am citit,dar greoi imi dau seama...Deci:you can not start a new topic. Cum sa-mi aprobe un moderator postul de la bursa,daca nu-l pot posta? Link to comment
Salex Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 I. augustinionut are partea lui de dreptate, posturile comerciale trebuie aprobate. Asta ca regula generala, valabila pentru toti utilizatorii. II. Pentru a proteja forumul impotriva celor care se inscriu doar pentru a vinde sau a cumpara (deci pe post de piata/talcioc/magazin online) exista regula de a nu permite unui utilizator ce nu a depasit un numar minim de interventii (postari) pe topicuri tehnice sa deschida un topic de vinzare/cumparare. Desigur, regula poate fi nuantata, exista destule cazuri de utilizatori de buna credinta carora le-a fost acceptat anuntul in pofida restrictiei de mai sus. Link to comment
andreyu334 Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Am priceput.Eu nu am demult cont pe acest forum,dar sper sa activez destul in viitor.Momentan am o Nubira 1 la dezmembrat,si as dori sa postez un anunt legat de bursa,poate un coleg cu drept de administrare ma va ajuta in acest sens...poate astfel ajut si alti colegi,ce au nevoie de diverse piese!!!VA multumesc anticipat! Link to comment
lau8300 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 am si eu o intreb cum pot sa pun un anunt pe bursa puntru ca i-mi spune ca nu pot sa incep un nou topic Link to comment
VAXXi Posted December 9, 2012 Author Share Posted December 9, 2012 Intai tre' sa citesti regulamentul. Link to comment
florin-82 Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 salutare lume ajutatima si pe mine va rog cu o informatie, cat ulei intra in cutia de viteze la tico Link to comment
NFS Posted August 13, 2013 Share Posted August 13, 2013 (edited) Si aci te-ai gandit tu c-ar fi potrivit sa intrebi? Sectiunea de Tico si Matiz nu-i buna? Edited April 1, 2016 by NFS Link to comment
big2shae Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 florin-82 ia vezi ---> http://lmgtfy.com/?q=ulei+cutia+de+viteze+tico Succes! Link to comment
silviu495 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 buna ziua!nu pot sa postez nimic.nu pot sa citesc regulamentul .un format foarte prost.ma plimb prin meniu de 20 de minute si degeaba. ma ajuta cineva? nimeni? You cannot start a new topic You cannot start a new topic cu parere de rau va parasesc,nu inainte de a va spune ca formatul pe care l-ati ales si restrictiile tampite in a posta mesaje priveaza membrii acestui forum de multe servicii si piese de care s-ar putea folosi. sper ca va ve-ti gasi identitatea si veti face din aceste forum unul deschis in care discutiile sa fie moderate si nu cenzurate si aprobate ca pana acum . sunt responsabil pe ceea ce scriu si nu am nevoie de aprobarea nimanui ca sa scriu ceva .acest forum trebuie sa vina in ajutorul membrilor lucru care nu mi se pare ca se intampla.succes! Link to comment
augustinionut Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 Mare oaie, tocmai ai postat. Ce vrei sa postezi, anunturi la bursa? Alea dupa ce le aproba vreun moderator. Link to comment
silviu495 Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 nu se pot posta deloc.mare oaie nu te lasa sa intri.DELOC Link to comment
KumKum Posted August 25, 2013 Share Posted August 25, 2013 (edited) ... http://www.gmclub.ro/forum/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules Nu veți putea deschide un topic nou până nu aveți 10 mesaje aprobate pe forum. Dacă trebuie să deschideți un topic deoarece informația căutată nu există pe forum, trimiteți un mesaj privat către VAXXi. Edited August 25, 2013 by KumKum 1 Link to comment
octavianmatei Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 de ce nu pot incepe nici un topic? am vrut sa imi prezint masina, una alta, in orice sectiune as ajunge imi zici in dreapta sus "You cannot post in this forum" sau ceva de genul mai exact "You cannot start a new topic" Link to comment
augustinionut Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Nu veți putea deschide un topic nou până nu aveți 10 mesaje aprobate pe forum. Link to comment
Englishman Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Cum pot salva niste pagini avand in vedere ca aceasta chestie ``Ai optiunile de salvare/export in partea de jos a paginii, sub fereastra de "Quick reply". nu functioneaza? Nu vad niciun quick reply nicaieri, darmite optiuni de salvare sau export. Link to comment
Salex Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 Eu unul nu am meniul respectiv . Link to comment
VAXXi Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Da, am observat si eu ca la topicu' colegului nu apare, da' nu stiu de ce. E o setare per-sectiune si la alte topicuri din sectiunea respectiva apare meniul. Studiez... Link to comment
Shift1 Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 E o setare per-sectiune si la alte topicuri din sectiunea respectiva apare meniul. La mine nu apare in nicio sectiune sau topic comenzile print si download Link to comment
VAXXi Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Verifica intr-una din sectiunile tehnice, te rog. Nu stiu cine ar fi vrut sa descarce topicuri cu sfaturi despre forum, aici nu e activata optiunea. Link to comment
EVF Posted November 12, 2013 Share Posted November 12, 2013 intreb si io ca omu'... nu cumva meniul ala dispare pentru ca topicul e inchis?! Link to comment
VAXXi Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Asa m-am gandit si eu, da' l-am redeschis si tot nu apare. Link to comment
Recommended Posts