Jump to content

Cum Folosim Forumul

VAXXi

Recommended Posts

Domnule anderib, sa-mi spuneti si mie cat ma costa reclama de la Club XXX de la avatar? Daca tot fac promovare, macar sa-ti dam banii. E vorba de o poza 90x90.

Edited by andreib
Parca am hotarat ca nu nu promovam alte forumuri aici...

[..]click pe bulinuta verde cu plus in ea [..]

[..] de la un plus 7 de voturi pozitive am ajuns la -14 intr-un interval de 24 de ore [..]

[..] vad ca astia dau negativ [..]

Astept cu nerabdare ziua in care boardul imi va afisa lista cu cei care dau minusuri deampulea.

Reputatia ti-o creezi singur, prin ceea ce postezi.

• Like 2

Daca mai faci spam aiurea pe tema reputatiei, te suspend cu mouseu' meu. Faptul ca ti se acorda puncte negative inseamna ca nu contribui cu nimic util in posturile alea, nu ca are lumea ceva cu tine.

• Like 4
  • 1 month later...

A aparut o noua zona de forum unde se chat-uieste: status-ul si zona de comentarii de la profil ! =)) De cat 'optimism' este nevoie pentru a astepta un raspuns acolo ?

• Like 1
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Am urmatoarea propunere: punctele de rating sa fie acordate numai de moderatori, administratori sau gold members, adica de persoane inntradevar responsabile. Asta deoarece am observat ca, de cate ori raspund anumitor persoane, aceleasi intotdeauna, imi scade rating-ul de regula cu 1 punct, adica exact cate puncte are la dispozitie persoana respectiva. Rating-ul tinde sa devina o razbunare sau o recompensa si nu o apreciere obiectiva a postarilor. :-? . Si, in plus, exista pericolul realizarii unor gasti gen: ne sustinem reciproc si pe cei care nu ne plac ii terminam, cu alte cuvinte golanisme. Acest site are un inalt nivel tehnic si este foarte util si este pacat ca se intampla asa ceva. Stiu ca, prin definitie, rating-ul trebuie sa fie accesibil tuturor, dar eu v-am semnalat o problema si am propus o posibila rezolvare. :rolleyes:

• Like 4
  • 3 weeks later...