dreaQ Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Acum pe bune nu stiu cum se face de exemplu daca faci un thread cu titlul "ştergătoare" si se da un search dupa "stergatoare" e posibil sa nu fie gasit? Din cauza asta zic ca nu are rost... Link to comment
hawkeye Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 (edited) Bine, pentru cultura mea generala: Cum se scrie cu diacritice? Sunt situatii in care se face diferenta intre a si ă sau â Se pare ca nu e legat de forum ci de sistemul de operare. In caz ca nu sunt singurul care foloseste mac: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/4765/ Edited June 22, 2007 by hawkeye Link to comment
Mircea Posted June 22, 2007 Share Posted June 22, 2007 Search-ul nu stie de diacritice, deci daca ai sa cauti ştergătoare ai sa gasesti doar ştergătoare nu si stergatoare... Link to comment
zalmoxis Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 Pana la urma se poate scrie cu diacritice sau nu? Search-ul nu mi-a fost de folos. Oricând!....Totul e să vrei!... Link to comment
ileana Posted June 25, 2007 Share Posted June 25, 2007 S[ vrei s[ scrii cu diacritice. Eu nu vreau! Link to comment
zbardoiul Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Ajutor ! Nu pot incarca poze pe forum in cadrul unui post . Am incercat cu poze de diferite dimensiuni (de la cativa kb la 1Mb ) imi spune ca se incarca dar ramane asa (am asteptat si 1 ora ) ,precizez ca am o conexiune de internet foarte buna si nu imi dau seama care este problema Link to comment
dreaQ Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Reinstaleaza browserul. Un amic a avut o astfel de problema de la provider nu putea uploada mai nimic. Este client czone (rds). Pana la urma a facut o sesizare si s-a rezolvat. In alte parti poti "urca" poze? Ce browser folosesti? Link to comment
zbardoiul Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Da, in alta parte pot urca poze si folosesc Mozilla Firefox . Link to comment
Mircea Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Sterge cookies si in ultima instanta incearca cu alt browser. Am patit-o si eu, tot cu mozzilla. Link to comment
Abram Burel Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Azi am intrat pe Dacia Club. Nu am mai fost pe acolo de peste un an. Login? Nicio problema, absolut "remember me" Se vede ca ei nu au facut upgrade si nici nu au 7 domenii. In schimb la noi, dupa toate stergerile de prajituri si de logari pe cele 7 domenii, in continuare zice ca sunt de pe alta planeta. Nu va stresati, e doar karma. Numai ca din cand in cand imi vine sa o cam... in... de karma. Oricum, e vara, n-are niciun rost sa mai zic (ca asta e chestie de bug si e pe alt topic) ca la 1 din 5 clicuri pe un link (intern) trebuie sa ma loghez din nou Traiasca democratia mutinationalista Link to comment
Mircea Posted June 30, 2007 Share Posted June 30, 2007 Si DCCR foloseste 2 domenii. Problema la noi nu e din domenii, ci cred din IPB. Las' ca mai sapa Vaxxi Link to comment
Shenck Posted July 1, 2007 Share Posted July 1, 2007 In momentul de fata exista upgrade care trebuei pus. Vedem dupa cu ce buguri mai vine si asta Link to comment
zeneseu Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Salut! Am si eu o intrebare. Se poate trimite un PM mai multor useri in acelasi timp? Daca se poate, care ar fi procedura? Multumesc. Link to comment
bella Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Da se poate la maxim 5. Acuma nu stiu daca tb sau nu pusa virgura intre numele lor. Link to comment
VAXXi Posted November 6, 2007 Author Share Posted November 6, 2007 Nu se pune virgula, ci "enter", adica 1 nume pe rand. Link to comment
zeneseu Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Multumesc de raspunsuri. S-a rezolvat problema. Link to comment
bella Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Nu este cel mai potrivit topic dar altul nu am gasit. As vrea sa imi pun avatarul din imagine dar vreau sa stiu daca incalc vreo regula. Stiu ca tb pus doar avatar cu masina personala dar avand in vedere ca prima mea dragoste a ramas Subaru...Ce ziceti? P.S. Sau ceva asemanator dar sa contina sigla/denumirea Subaru. Multumesc. Link to comment
dreaQ Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Stiu ca tb pus doar avatar cu masina personala dar avand in vedere ca prima mea dragoste a ramas Subaru...Ce ziceti? Multumesc. Asta nu am mai auzit-o... Link to comment
bella Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 : 2.8 Imaginile asociate au o limită a dimensiunii în pixeli şi o limită a mărimii de fişier în kilobytes precizată în momentul înregistrării. Folosiţi o imagine a autoturismului propriu - dacă nu aveţi una, alegeţi din galeria 'Daewoo' modelul de autoturism pe care-l aveţi. Nu se acceptă avataruri animate. Link to comment
Mircea Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 (edited) Avatarele trebuie sa fie auto-related. Este o sigla de subaru acolo, deci este OK. Eu am o evanda, desi conduc un lacetti. Ideal ar fi sa nu le schimbam prea des, pentru ca sunt uneori mai utile decat nick-ul Edited November 9, 2007 by Mircea Link to comment
Satori Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Aproape orice avatar car related se accepta, atat timp cat nu este unul animat si nu deranjeaza (obscen, ... etc). Link to comment
bella Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 Super. Multumesc domnilor. Link to comment
Mircea Posted November 9, 2007 Share Posted November 9, 2007 ... dar e indicat ca, in dorinta de a respecta la sange regulamentul, sa nu incalci o alta regula )"> Link to comment
Recommended Posts