tyranus Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Din curiozitate, ce tip de alarma ai? Eu am un Ungo cu o singura telecomanda si cand am intrebat la firma care se ocupa cu distributia acestui tip de alarme (Oma ... parca) mi-au spus ca nu au telecomenzi dar mi-o pot schimba cu una noua (de alta marca) + 100Euro. Asa ca am renuntat. Si am aceeasi situatie ca tine la indicarea armarii/dezarmarii dar eu m-am cam jucat cu telecomanda si banuiesc ca am dezactivat aceasta functie. Link to comment
VAXXi Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Nu ştiu ce alarmă e, că n-am luat-o de nouă... am eu nişte bănuieli, dar neconfirmate încă "> şi de dezactivat funcţia asta din telecomandă nu cred că se pune problema, de obicei la reprogramare trebuie folosit şi butonul valet. Link to comment
tyranus Posted December 11, 2004 Share Posted December 11, 2004 Telecomanda ta are o forma de 8 deformat? Link to comment
VAXXi Posted December 11, 2004 Author Share Posted December 11, 2004 Nu... ca un ou asimetric pe axa verticală. Mâine am programare la service pentru alarmă, poate aflu mai multe Link to comment
VAXXi Posted September 26, 2006 Author Share Posted September 26, 2006 Si dupa ... muuulta vreme, i-am dat de cap. Am descoperit alarma, am desfacut toate firele, le-am verificat, curatat, una din mufe avea un papuc miscat si d-aia nu mai clipocea. Acum merge ca noua Link to comment
florin90 Posted June 9, 2013 Share Posted June 9, 2013 miam luat un expero cu alarma scoasa si nu stiu unde se mufeaza mufa aia. alarma si telecomanda o am dar nu gasesc nenorocita aia de mufa. am scoso de sub casetofon dar nu era mufata. help am cautat vreo doua ore dar nimik Link to comment
florin90 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 in sfarsit am gasit si eu mufele alarmei cabluri etc, dar cand leam mufat pe toate legat fire imi ticaie intruna si nici telecomanda nu merge, sa se fi ars cutia aia neagra? ce o fi aia Link to comment
smv Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Cred ca este cam greu sa te poata ajuta cineva pe "neve". Exista sute de modele de alarme fiecare cu algoritmul ei specific (deci ar cam fi necesara si documentatia). Deasemenea nu trebuie neglijata starea instalatiei alarmei si interconectarile cu cablajul masinii. Pentru inceput verifica ce este mai simplu: starea bateriei din emitator (telecomanda). Link to comment
Recommended Posts