Jump to content

Nunta Secolului

nrares

Recommended Posts

Poate ca stiti, poate ca nu, B1 TV transmite imagini de la "marele eveniment" al zilei, nunta mediatizatului cuplu Irinel si Monica. Ceea ce foarte putini stiu este ca azi s-a transmis pe satelit non-stop de la vila omului de afaceri pe un asa zis feed. Feed-ul este purtatoarea de imagine si sunet care pleaca de la carul de reportaj spre studioul de televiziune unde acest semnal este "coafat" cu sigla, normalizat sunetul, eventual codat iar dupa aceea este retransmis prin satelit spre casele d-stra sau spre operatorii de cablu. Trebuie sa stiti ca aceste transmisiuni fac sarea si piperul "vanatorilor de feeduri", DX-eri cum se numesc ei. Aici poti surprinde prezentatori si protagonisti ai interviurilor in ipostaze "funny" sau jenante, dupa caz. Poate va amintiti comentariile Andreei Esca. Drept urmare am luat cateva instantanee sa vedeti si voi ce nu s-a vazut la B1TV.

th_06.jpg

th_05.jpg

th_04.jpg

th_03.jpg

th_02.jpg

th_1.jpg

th_20.jpg

th_19.jpg

th_18.jpg

th_17.jpg

th_16.jpg

th_15.jpg

th_14.jpg

th_13.jpg

th_12.jpg

th_11.jpg

th_10.jpg

th_09.jpg

th_08.jpg

th_07.jpg

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Imi provoaca scarba. Mi se pare penal, degustator, atentat asupra intelectului si bunului simt,.... de ce nu se arunca cu bani in manelisti asudati pentru a avea senzatia de voma completa?

Un mare rahat! Ca si pana acum cu emisiuni de genul No comment, Acasa la vali vijelie, lautarii din clejani si alte rahaturi din astea! Daca as avea miros la TV ar puti in toata casa! Oricum la B1TV nu-l urmaresc decat pe Radu Moraru, uneori!

Nu televiziunile, romanii sunt de vina.

B1 a calculat ca emisiunea ar avea audienta (si probabil asa e), altfel n-ar fi dat pe post o nunta de kko. Interesul lor e sa faca bani.

Idem pentru manelisti: ar disparea peste noapte daca nu i-ar mai asculta nimeni. Din pacate lucrurile stau un pic altfel.

Concluziile despre noi, romanii, le trageti singuri.

Transmisia clara, necodata a fost o alegere, pt ca era destul de simplu sa codeze semnalul pana in emisie, insa nu a fost necesar..

Dupa cum vad reactile, v-ati uitat, asta inseamna ca si-a atins scopul..

Asa cum m-am uitat eu la "Aviatorul", un film dupa mine foarte prost, dar am stat pana la final sa-l vad cat poate fi de prost, poate asa a-ti stat si voi..

Scopul audientei sunt punctele de pubicitate, ...

Oricum, mai bine decat vali vijelie sau clejanii.. poate mai decent decat "big brother''..

Chiar as vrea sa comentati in continuare ce si cum

Sa ma pupe-n kur amandoi, preferabil ea, desi lui ii e mai usor.

Ileana, poti sa arunci cu hartii de 50 ron. Ca sa fii sigur ca ajung hartiile acolo trebuie invelite in prealabil in caramizi!

Mai bine aruncati in mine cu hartii dintr-alea, daca sunteti asa de darnici. Imi fac eu scut, numa banii sa vina.

Niciodata n-am suportat ideea de "bani la lautari". Dupa ce ca nici nu canta la fel de frumos precum melodiile originale, nu platesc nici un drept de autor, cica sa le mai si dau bani. Da de onorariul orchestrei aleia de colorati mai bine imi cumpar sistem de sunet si imi ajunge la mai multe ocazii.

Despre cine e vorba?

:D

Cum nu esti in tara si probabil nu intelegi, iti raspund.

Este vorba despre nunta dintre un mos besinos si o pustoaica saraca, ce s-au luat din mare dragoste. :dizzy: Sunt usor de recunoscut pe stada: un bunic cu nepotica lui. :D Prinde perfect la romanul de rand, la fel ca si ideea "imi iau masina mare ca sa pot sa ***". Este extrem de apreciat subiectul, mai ales de sexul feminin, ce s-ar marita oricand, chiar daca e dragoste sau nu.

Da...tipic...TV romanesc...lumea moare de foame acasa...dar ei arata telenovele live cu bogatasi...incredibil...

Parca vad babele cum plangeau in fata televizorului si isi chemau nepoatele sa vada..ca povestea Alba ca Zapada e adevarata... :banana:

Deci fetelor fiti cu ochii pe mosi si pe straini..ca o sa traiti imparateste...uitece frumos e luminata casa...in 5 culori...si ce mai muzica...sa vrei mai mult de la viata???

Si poate aici vine cel mai bine in rol semnatura mea...

Edited by tuf5075

Da, da m-am saturat sa butonez telecomanda si sa-l vad ori pe Virinel, ori pe becali, ori secretiile mariei, ori cand dau pe discovery vad de 5 ori pe zi telenovela aia cu aia de fabrica motociclete si se cearta intre ei. De parca m-ar interesa. Am ajuns sa nu mai am la ce sa ma uit la teveu.

Programe pentru retardati.

Eu nu m-am uitat , dar sambata seara cand am vrut sa ma uit la stiri PE ABSOLUT TOATE PROGRAMELE a fost imbecilitatea asta ca prima stire . Exceptie a facut , iar pentru mine a fost o surpriza placuta , TVR. O bila alba pt TVR din partea mea.

Prima oara e greu, ca dup'aia devine obisnuinta... Nu mi se pare de prost gust faptul ca s'au luat, ci faptul ca au facut parada. Tocmai d'aia refuz sa ma uit la asa ceva. E ca un colt de paine aruncat la cersetori "na ba si voua ca oricum n'aveti bani sa participati decat cu uitatu" si sincer nu ma pasioneaza. Nu'mi place pentru ca celebritatile adevarate se casatoresc in secret, numai ei si invitatii, si arareori are acces si presa. Cu atat mai mult au dovedit ca nunta asta nu a fost pentru ei 2 ci pentru oricine altcineva.

Edited by Lapona Antigel