adostar Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 La aceasta intalnire nu am fost decat eu si florinut, am spart o aluna si am baut un suc in speranta ca mai apare vreun intarziat , am mai povestit cate ceva din intamplarile “frumoase” petrecute in compania daciilor dupa care am plecat pe la casele noastre . La urmatoare intalnire speram sa vina mai multi forumisti Link to comment
laurentziu83 Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Eu din pacate nu am putut veni ieri dimineata la intalnire, avand ceva treaba, am aparut pe la 12:30, si m-am intalnit din intamplare cu Adostar, cu care am studiat putin modalitatile de montare a turometrelor la motoarele in 3 cilindri. Din fericire, mi-am amintit de George03 si de faptul ca a venit cu putina treaba prin Galati, asa ca am continuat intalnirea la umbra zidurilor facultatii, prezentandu-mi reno-ul, descoperind cu aceasta ocazie fulia de la servodirectie descentrata, iar George ramanand mirat la vederea plasticelor detasabile sau mobile. In contra, am admirat Nubira impecabila. grrrr. Poze nu am, iar au plecat ai mei cu aparatul. Link to comment
sorinrec Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Pacat se anuta o intalnire mult mai numeroasa.Saptamana trecuta nu prea a fost anuntata intalnirea si tot 2 persoane . Adostar felicitari esti cel mai prezent la intalniri !!!! Link to comment
laurentziu83 Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Ccam asa ceva. Nici sambata urmatoare nu vin. O sa fiu la Varlaam. Link to comment
Recommended Posts