roberth Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 (edited) Salut. Nu stiu daca acest topic este chiar nou, desi am cautat nu am gasit pe forum. In ultima perioada ma cam izbesc de aceasta problema, adica nevoia unui suport de telefon mobil. Mi-am cumparat unul sperand ca ii voi gasi usor un loc unde sa il pun, dar se pare ca mi s-a terminat imaginatia. Nu-i gasesc un loc in bubulina, unul sa fie la indemana si sa arate si estetic. Sau, daca aveti, ce tipuri de suporti se potrivesc mai bine, cu ce fel de prinderi ( lipit, suruburi, ventuze ) ? Orice alta idee este binevenita. Multumesc. Edited July 26, 2006 by roberth Link to comment
ileana Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Sticky Pad pe bord, de un an, fara probleme. Link to comment
ToPser Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 asta mi-a placut mult : http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=12348.. arata bine si nu e necesar gaurirea bordului pentru a-l monta Link to comment
roberth Posted July 27, 2006 Author Share Posted July 27, 2006 (edited) Cineva a mutat topicul asta aici, dar eu ma refeream in mod specific la MATIZ, deci l-am pus la tunning Matiz. Imi cer scuze ca nu am fost foarte clar, sau ca am postat unde nu trebuie, dar indraznesc sa sper ca am minimul de inteligenta necesar ca sa tranversez strada si sa stiu unde trebuie sa pun un amarat de post. A trebuit sa dau cu search ca sa imi gasesc postul. Repet, ma interesa parerea matizistilor. Sper din toata inima ca ei sa se uite si in toate modelele/diverse. Si mai repet : unul sa fie la indemana si sa arate si estetic... in MATIZ. Multumesc Ileana&Topser. Voi incerca ambele variante, desi cea de-a doua mi se pare... hmmm... cam pe stanga. Edited July 27, 2006 by roberth Link to comment
NFS Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Stai linistit, citesc si matizistii Asa l-am avut eu pus, pina mi s-au largit urechile alea de prindere si a inceput sa zdrangane in aerator. Acum ii caut alta pozitie. Link to comment
Mircea Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 Cineva a mutat topicul asta aici, dar eu ma refeream in mod specific la MATIZ, deci l-am pus la tunning Matiz. Imi cer scuze ca nu am fost foarte clar, sau ca am postat unde nu trebuie, dar indraznesc sa sper ca am minimul de inteligenta necesar ca sa tranversez strada si sa stiu unde trebuie sa pun un amarat de post. A trebuit sa dau cu search ca sa imi gasesc postul. N-a contestat nimeni nivelul de inteligenta al nimanui. Am mutat la Diverse pentru ca montatul unui suport de telefon e o chestie care se poate adapta pe oate masinile. Si eu am o dilema cu un astfel de suport, pentru moment, in lipsa de idei, tin telefonul in cutia pentru CD-uri si tot timpul ma strang de gat cu hands-free-ul. Link to comment
CatalinM Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Multumesc Ileana&Topser. Voi incerca ambele variante, desi cea de-a doua mi se pare... hmmm... cam pe stanga. Suportul auto cu ventuza din linkul dat de ToPser se poate fixa oriunde pe parbriz,asta daca treaba cu pe stanga nu are un alt sens. Link to comment
roberth Posted July 29, 2006 Author Share Posted July 29, 2006 (edited) Da, asa este ! M-am inscris si eu pe lista sa iau unul. "> Urmeaza... poze. Edited July 29, 2006 by roberth Link to comment
Satori Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Nu puneti suportul pe stanga, langa geam. Riscati sa ramaneti fara continutul sau la stop daca obisnuiti sa mergeti cu geamul deschis. Link to comment
laurentziu83 Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Exact de asta l-am pus sub cd-player, pe consola centrala. Desi daca il lasam langa geam era tot aia, ca nu mi-l fura nimeni. Butonul de ventilator il actionez in continuare, dar cu 2 degete, necesita un minim de obisnuinta. Link to comment
Satori Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 Da, dar cand folosesti telefonul pe post de GPS gadget, chestia asta nu mai functioneaza. Ca asa... statea foarte bine si in cotiera ) Link to comment
Recommended Posts