Jump to content

Actiuni Daewoo & Chevrolet Club

VAXXi

Recommended Posts

In acest moment, clubul auto Daewoo & Chevrolet desfasoara mai multe actiuni/operatiuni pentru membrii sai. Un rezumat al lor este cuprins in acest topic, urmand a fi actualizat pe parcursul evolutiei lucrurilor.

• autocolante. Sunt autocolante transparente, cu textul "DaewooClub.ro" sau "ChevroletClub.ro", disponibile in variantele: pentru interior (cu scrisul in oglinda) sau pentru exterior. Reprezinta unul din cele 2 semne de recunoastere in trafic a membrilor Daewoo & Chevrolet Club.
    finalizate, disponibile

• suporti de numere. Suportii de numere sunt celalalt semn de recunoastere in trafic.
    finalizati, disponibili

• tricouri. Pe maneci scrie "DaewooClub.ro" si "ChevroletClub.ro", iar pe piept "Daewoo & Chevrolet Club".
    in curs de productie, disponibile in curand

• mingi anti-stress. O jucarie haioasa, inscriptionata cu insemnele clubului.
    range">s range">ondam ideea

• dynamat. Incercam sa strangem mai multi doritori de Dynamat, pentru a putea obtine o reducere in cazul achizitionarii unei cantitati mai mari.
    range">a range">s range">teptam doritori

• suport auto universal. Un suport de calitate, bun pentru telefon/PDA/GPS si altele. Membrii clubului beneficiaza de o reducere de pret.
    lista in curs de organizare, disponibile in curand

• Computer de bord pentru Kalos si Cielo / Espero. Un modul electronic care aduce multe functii si informatii suplimentare, fabricat "after-market".
    range">momentan fara ra range">s range">pun range">s range"> din partea ru range">s range">ilor, range">s range">e pare ca nu range">s range">tiu engleza; daca range">s range">tie cineva limba ru range">s range">a, e range">s range">te rugat range">s range">a ne ajute

Orice actualizare sau noua actiune va fi mentionata in acest topic. Daca mi-a scapat ceva, sau aveti vreo idee similara - astept mesajele voastre prin mesageria privata.

Păi, mai erau computerele alea de bord :) , dar se pare că e vărsată chestia. Sau lăsaţi deschise topicele că poate se îndură ăia de noi? :D

L.E. mi-a scăpat mesajul aici, sorry, evident se poate şterge cu încredere

Edited by Abram Burel
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 2 months later...

As vrea si eu un autocolant cu Daewooclub.ro, sa fie cat mai discret pentru Matiz. cu cine vorbesc?

Ideea cu brelocurile o sustin si eu, ar avea foarte mult succes.