VAXXi Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 In acest moment, clubul auto Daewoo & Chevrolet desfasoara mai multe actiuni/operatiuni pentru membrii sai. Un rezumat al lor este cuprins in acest topic, urmand a fi actualizat pe parcursul evolutiei lucrurilor. autocolante. Sunt autocolante transparente, cu textul "DaewooClub.ro" sau "ChevroletClub.ro", disponibile in variantele: pentru interior (cu scrisul in oglinda) sau pentru exterior. Reprezinta unul din cele 2 semne de recunoastere in trafic a membrilor Daewoo & Chevrolet Club. finalizate, disponibile suporti de numere. Suportii de numere sunt celalalt semn de recunoastere in trafic. finalizati, disponibili tricouri. Pe maneci scrie "DaewooClub.ro" si "ChevroletClub.ro", iar pe piept "Daewoo & Chevrolet Club".in curs de productie, disponibile in curand mingi anti-stress. O jucarie haioasa, inscriptionata cu insemnele clubului. range">s range">ondam ideea dynamat. Incercam sa strangem mai multi doritori de Dynamat, pentru a putea obtine o reducere in cazul achizitionarii unei cantitati mai mari. range">a range">s range">teptam doritori suport auto universal. Un suport de calitate, bun pentru telefon/PDA/GPS si altele. Membrii clubului beneficiaza de o reducere de pret. lista in curs de organizare, disponibile in curand Computer de bord pentru Kalos si Cielo / Espero. Un modul electronic care aduce multe functii si informatii suplimentare, fabricat "after-market". range">momentan fara ra range">s range">pun range">s range"> din partea ru range">s range">ilor, range">s range">e pare ca nu range">s range">tiu engleza; daca range">s range">tie cineva limba ru range">s range">a, e range">s range">te rugat range">s range">a ne ajute Orice actualizare sau noua actiune va fi mentionata in acest topic. Daca mi-a scapat ceva, sau aveti vreo idee similara - astept mesajele voastre prin mesageria privata. Link to comment
Abram Burel Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 (edited) Păi, mai erau computerele alea de bord , dar se pare că e vărsată chestia. Sau lăsaţi deschise topicele că poate se îndură ăia de noi? L.E. mi-a scăpat mesajul aici, sorry, evident se poate şterge cu încredere Edited July 27, 2006 by Abram Burel Link to comment
VAXXi Posted July 27, 2006 Author Share Posted July 27, 2006 Adaugat si computerul de bord, multumesc. Link to comment
Satori Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Incercam sa facem ceva si prin Parteneri: http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showforum=44 Link to comment
VAXXi Posted September 8, 2006 Author Share Posted September 8, 2006 stopuri si faruri clare pentru Tico. Mai multe detalii pe topic. range">li range">s range">ta e in cur range">s range"> de organizare Link to comment
Alex.T Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Hop si eu! Brelocuri nu se pot face? Cred ca sunt destul de multi doritori... Link to comment
Yaz Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 As vrea si eu un autocolant cu Daewooclub.ro, sa fie cat mai discret pentru Matiz. cu cine vorbesc? Ideea cu brelocurile o sustin si eu, ar avea foarte mult succes. Link to comment
Recommended Posts