Panda Posted May 20, 2006 Share Posted May 20, 2006 Eu de obicei alimentez de la Bulrom,unde mi-am pus si instalatia GPL.Cand am fost plecat am pus de la Crimbo de ce nu ma insel. De bulrom sincer nu sunt super multumit adica in sensul ca nu trage extraordinar masina da nu prea am cu ce sa fac compartie mai exacta asa ca... Link to comment
EM!L Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 In Craiova nu stiu denumirea firmei,dar este peste drum de Curtea de Apel.pretul este de 17900,masina merge bine cu el.Si gaz bun am mai bagat de la o firma de pe drumul spre conacul lui Dinel(16700/l) Link to comment
uskt2005 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 (edited) Daca treceti prin zona Focsani si trebuie sa alimentati, va sfatuiesc sa alimentati cu gaz de la CRIMBO statie pe care o gasiti pe partea stanga la iesire din Focsani spre Bacau (la sensul giratoriu) Pret 18.000 iar gazul e bun, nu este mare diferenta intre gaz si benzina(aici ma refer la cum trage masina) Numai bine "> si Durm bun Edited December 11, 2006 by uskt2005 Link to comment
bella Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Crimbo gaz si Shell;rareori LukOil. Link to comment
AZH Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 (edited) Lukoil si foarte rar Butan Gaz. O singura data Rompetrol, care m-a dezamagit f tare. Edited December 11, 2006 by AZH Link to comment
VAXXi Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Am pus cam tot ce se gaseste prin zona Ploiesti-Bucuresti, asa ca impresiile sunt: - Lukoil (de la Otopeni): performante medii, consum mediu, 16500 lei - Agip: similar Lukoil, dar cu 1000 lei mai scump - Rompetrol: performante bune, dar se consuma cam repede; 18500 parca - Crimbo: performante medii/slabe, consum mediu/bun, vreo 16 mii lei - Kalwacha (gaz bulgaresc), similar Crimbo, vreo 17000 parca Link to comment
Chip Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 (edited) CrimboGas, statie pe o stradutza langa mall vitan... 1,75 lei parca. Hhmm, consumu' pe vremea asta e cam de 13 %, da' inca nu ma deranjeaza ca sa ma deplasez la un tester... Am mai incercat si Lukoil si Butan gas, da' nu au fost mai bune decat gasu' de la crimbo. Edited December 19, 2006 by Chip Link to comment
sergiuhusca Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 eu prefer shell gas!e super bun!ala de la lukoil e varza! Link to comment
adenepenthe Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 În Timişoara am alimentat cu gaz de la Crimbo de lîngă mol şi a ieşit un consum enorm, 21.5. Am trecut pe gaz Petrom de pe torontalului cu 16.100 lei şi parcă a mai scăzut consumul iar demarajele sunt la fel. Link to comment
cpop Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Timisoara, Mol-ul de langa Spitalul Municipal are si GPL... 1.64 si teapa mare, consum 12% pe extern (al meu Cielo consuma 7,5-8 pe extern). In Petrosani, la iesirea spre Tg Jiu Crimbo, 1,6 lei, calitate buna. Link to comment
laurentziu83 Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Eu la berlina alimentez cu Gaz de la Rompetrol, consumul e Ok iar pretul e 1.53 ron/litru. Am alimentat cu gaz de la Bulrom, dar in afara de faptul ca e 1.65 lei, in vreo 3 alimentari am avut 3 consumuri diferite, gen odata 7.1, a doua oara 15.2, a treia oara 7.8, etc. Asa ca am renuntat, imi faceam nervi degeaba. Link to comment
IQTransporter Posted August 11, 2007 Share Posted August 11, 2007 (edited) Mie mi se par bune urmatoarele: Bulrom (Pitesti) Crimbo Lukoil Mol (Eco+) Nici ButanGas nu e rau. Trebuie sa spun ca Shell (Craiova) m-a dezamagit. Nu are putere. Am auzit ca MOL Craiova are GPL Shell, desi pe eticheta pompei scrie Eco+ De la Rompetrol am alimentat ieftin, dar nu mi se pare o afacere, nu e performant. Mi s-a intamplat sa alimentez de la Celly (Pitesti) si nici nu am ajuns pana pe Litoral ca mi-a papat tot rezervorul (50 litri). Asta inseamna dublu fata de normal. Desigur, conteaza incarcatura masinii (3 persoane cu bagaje), aerodinamica (am avut portbagaj), dar nici chiar asa... Pentru preturi la GPL (si pt ceilalti carburanti) consultati www.gazonline.ro. Pentru strainatate gasiti linkuri tot acolo. Drum bun si fara evenimente! Edited August 11, 2007 by IQTransporter Link to comment
zeus85 Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Butangaz de la gazaria de la Sebastian! Nu am apucat sa fac consumul inca dupa segmentare dar consuma ok inainte 11-12L/100km in Buc Link to comment
papie Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Eu am alimentat de unde am apucat. Inafara de consum (care nu m-am chinuit sa-l verific - fata de benzina care il faceam constant, ... ma cam ardea la buzunar) nu am sesizat nici o diferenta. Instalatie BRC 51 elegant. Link to comment
uskt2005 Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 La focsani la LUkOIL au inceput sa dea buleala cu gazul, e tare prost , trage fff greu masina chiar si la o inclinare mica se simte. Feriti sa alimentati de la statiile LUKOIL focsani Link to comment
elprypas Posted August 14, 2007 Share Posted August 14, 2007 Alimentez cu gaz de la lukoil dar am vazut ca nu prea au pompele facute calumea (te inseala) si a inceput sa nu mai fie asa bun, cred ca am sa ma intor la ce alimentam inainte de la crimbo, dar am incercat odata BULROM gaz si mi`a placut. Link to comment
EM!L Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Un top personal al statiilor Gpl, in functie de cat de bine/mai putin bine merge masina cu respectiva marca de gaz, ar fi cam asa: 1. statia de la care alimentez din Craiova - Victoria Over Top se numeste iar pe rezervoarele de gpl nu e scris nimic . 2 Agip/Shell, 3. Petrom, 4. Lukoil, 5. Butan Gas, 6. Crimbo. Link to comment
elprypas Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Feritiva de gazul de la OMV este cel mai prost, Link to comment
laurentziu83 Posted September 5, 2007 Share Posted September 5, 2007 Rompetrol la 1.53 litrul de gaz. Pret mic si performante optime, atat la dacie, cat si la Clio. Nici nu exceleaza, dar e ok. Am mai alimentat la Lukoil-ul de la intrarea in Constanta dinspre Harsova (unde e si Rompetrol vis-a-vis), la 1.51 lei, dar mi s-a parut mai lenesa masina imediat dupa alimentare. Nu stiu cum, dar cu gazul asta am prins 185. Am mai alimentat si de la Bulrom in Focsani pe centura la iesirea spre Bucuresti, 1.5 lei, dar aici cred ca e masluita pompa, de 2 ori a intrat cam mult... De la pompele cu 1.65 lei n-am sa alimentez prea repede, decat la nevoie, intrucat n-am vazut diferente la consum, ba chiar tot alimentand de la Bulrom odata au intrat 45 de litri in butelia de 44 (capacitate utila) a daciei. Asa ca m-am lecuit. Ca experienta negativa am alimentat de la gpl-ul vandut de Luxoil (vis-a-vis de MHC, cum urci spre McDonald's), am zis ca sa incerc si de acolo, ca mi-ar fi aproape, dar dupa ce am vazut pretul de 1.65 lei si a barait pompa aia cateva minute bune pana mi-a indesat 27 de litri (in butelia de 33 utili a clio-ului) si incepusera fetele de la spalatorie sa injure. Daca m-as fi dus cu vreun Grand Cherokee V8 pe gpl cu butelia aferenta cred ca ajungeam cu totii la nebuni. Oricum, pe acolo nu mai calc. Link to comment
uskt2005 Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 (edited) Am mai alimentat si de la Bulrom in Focsani pe centura la iesirea spre Bucuresti, 1.5 lei, dar aici cred ca e masluita pompa, de 2 ori a intrat cam mult... Nu cred ca este, cu gazul de la ei mi-a iesit cel mai mic consum 9,5%. Daca puneam de la lukoil sau shel treceam de 10% Asta in acelasi regim de mers , bineinteles Edited September 6, 2007 by uskt2005 Link to comment
Lao Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Un top personal al statiilor Gpl, in functie de cat de bine/mai putin bine merge masina cu respectiva marca de gaz, ar fi cam asa: 1. statia de la care alimentez din Craiova - Victoria Over Top se numeste iar pe rezervoarele de gpl nu e scris nimic . 2 Agip/Shell, 3. Petrom, 4. Lukoil, 5. Butan Gas, 6. Crimbo. Încearcă neapărat gazul de la Eurogenetic, de la ieşirea spre Bucureşti, lângă Seat. E de departe cel mai bun gaz. Nici eu nu credeam până nu l-am incercat. Link to comment
EM!L Posted September 6, 2007 Share Posted September 6, 2007 Ok. Ms de pont. O sa incerc gazul lor cand termin butelia asta! Link to comment
Banderas_232003 Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 E timpul sa resuscitam acest post. Avand in vedere cat a ajuns litrul de GPL haideti sa analizam putin problema aceasta. Eu bag GPL: LUKOIL (1.99 RON, AGIP 1.95 RON) ce GPl mai bagati? unde se poate gasi mai ieftin. Link to comment
Lucian M Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Eu bag de la Crimbo- 1,85 ron/litru. Link to comment
andrew Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Cel mai bine imi merge cu gaz de la OMV, dar in Constanta e o singura statie OMV cu GPL si aia nu e deloc in drumul meu, asa ca mai bag si de la ButanGas. Cu asta am obtinut un consum multumitor. De Lukoil ma feresc pentru ca am senzatia ca il papa de departe cel mai repede, si masina e si mai lenesa. Pretul e acelasi la toti: 1,8 Lei. Link to comment
Recommended Posts