Esperatul Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 @andrew Cand ai alimentat ultima data? S-ar putea sa ai o surpriza data viitoare Link to comment
laurentziu83 Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 In Galati e 1.88 litrul de gaz, la cele 2 statii Rompetrol din oras. In rest, 1.95 ron. @andrew: eu cu gazul de la Lukoil-ul din Constanta (cel de la intrarea dinspre Harsova) aveam cea mai mare autonomie, e interesanta constatarea ta. Link to comment
mike.omega Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 (edited) Sustin afirmatiile lui Andrew! Gazul la OMV este 1.79 Lei si este cel mai bun, desi fac 15-20 de km ca sa-l iau merita! Eu de la Lukoil-ul de care zice Laur am alimentat prima data si n-am stiut cum e. Cand am mers la Crimbo am simtit diferenta in mai bune dar tot nu se impaca instalatia cu ce consuma. Dupa ce m-am dus sa ma plang la cei ce mi-au montat gazul mi-au explicat, ca cel putin acum iarna, e o alta concentratie butan-metan(sau asa ceva....) si ca majoritatea statiilor mici fura prin asta si de aici comportamentul ciudat al masinii: variaza relantiul si trece pe benzina la acceleratiile mai puternice. Eu am fost pe la toti distribuitorii de gaz din oras si tot la OMV m-am intors PS: cel mai probabil la noi cei cu statii GPL au alti distribuitori decat cei din Bucuresti sa zicem Edited February 4, 2008 by mike.omega Link to comment
raskala Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Da, intradevar, OMV cel mai bun gaz (autonomie mai mare), cu cel de la Lukoil inghite ca o vaca. Crimbo... un pic mai bun ca Lukoil, dar sa nu fie efect Placebo. Pentru a alimenta la OMV fac un "ocol" de 50km. Link to comment
Banderas_232003 Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Foarte bine bajeti! sa speram si la ceva impresii din Bucuresti, "paradisul noroaielor" O sa verifi la OMV, dar nu cred ca ei sunt mai fraieri si merg pe pretul vechi Link to comment
andrew Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 @Esperatul: ultima data am bagat de la Lukoil in preajma Craciunului. Si ca o coincidenta a alimentat mama azi din nou de la LUK. Asa ca in 2-3 zile o sa revin cu ceva date. Sa vedem daca intr-adevar il papa iar mai repede decat pe cel de la OMV. Link to comment
Esperatul Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 (edited) Nu ziceam de asta, doar ca de vreo saptamana preturile au ajuns pe la 1.99 ron/litrul cam peste tot pe aici si cred ca in scurt timp asa vor fi peste tot. Edited February 4, 2008 by Esperatul Link to comment
ing3r Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Eu alimentez in general de la Lukoil k e cel mai aproape de mine...Si de la Crimbo cateodata...dar as vrea sa incerc si OMV, dar nu stiu unde e statia GPL de care ziceti voi in CT! Link to comment
andrew Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 In zona CET, intersectia Cumpenei cu Aurel Vlaicu, adica unde se intalnesc rutele 101 si 102. Cand vii pe Aurel Vlaicu dinspre podul IPMC, cel de pe varianta, pe dreapta, exact in intersectie. Link to comment
Banderas_232003 Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Nici un membru care sa stie o statie cu GPL bun calitativ mai ieftina decat 1.95 ron in Bucuresti? Link to comment
Banderas_232003 Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 AGIP Virtutii, langa Rompetrol, 1.92 RON/litru AGIP, calea 13 septembrie 1.95 RON/litru Link to comment
ing3r Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Mersi frumos andrew...Eu stau in tomis nord insa trec de multe ori pe acolo ca am drumuri dese inspre poarta 6 si cateodata Mangalia E o statie Lukoil la iesirea din CT, acolo vis-a-vis de Rompetrol (langa vapor).Ai alimentat de acolo vreodata? Cum ti se pare? Eu mai mult de acolo bag gaz, insa nu strica o parere in plus Link to comment
andrew Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 (edited) De acolo bag doar cand raman fara gaz si stiu ca nu am timp in ziua respectiva sa trec pe la CET. Altfel, trec zilnic pe langa el ca doar pe-acolo intru in oras. Ca si calitate am mai zis, experienta mea personala nu a fost foarte fericita... mi s-a parut ca il papa mai repede decat cel de la OMV sau Crimbo. Ca idee, la vreo 16-17 L de gaz am parcurs cu vreo 20-30 km mai putin. Edited February 19, 2008 by andrew Link to comment
laurentziu83 Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 (edited) E o statie Lukoil la iesirea din CT, acolo vis-a-vis de Rompetrol (langa vapor).Ai alimentat de acolo vreodata? Cum ti se pare? Eu mai mult de acolo bag gaz, insa nu strica o parere in plus Eu sunt multumit de gazul de acolo, aveam cea mai buna autonomie (mai mergeam o saptamana prin galati dupa ce ajungeam acasa), am prins 180-185, era ieftin, etc, insa sunt contrazis de Mike, care nu e multumit deloc, desi avem aceeasi instalatie pe masina. Am alimentat cam de 7-8 ori de acolo de cate ori am trecut prin Constanta, si cred ca baga la presiune mai mare, intrucat orice consum calculam acolo iesea mare (peste 10, fata de 9.3 cat ia a mea), cand ma intorceam la Galati iesea mic (chiar 8). Edited February 19, 2008 by laurentziu83 Link to comment
mike.omega Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Eu n-am mai trecut pe la acel Lukoil decat sa-mi iau benzina, gaz imi iau numai de la OMV. M-am intepat odata si am bagat 1/2 de rezervor de la Star2000 si mi-am blestemat zilele. La Crimbo ajung doar in caz de forta majora. Nici la Butan Gaz sau MedGaz nu pot spune ca mi-a placut. In general tremura relantiul daca nu alimentez de la OMV Link to comment
laurentziu83 Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Inseamna ca ai masina pretentioasa A mea cred ca merge si cu gaz de fasole fara probleme. Mai da cate-o sincopa la relanti, dar doar atat. Link to comment
renatremo Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 (edited) Eu am alimentat de pe unde am gasit. Insa la recomandarea lui Mike Omega alimentez doar de la omv, zona cet. Sincer se consuma mai greu si parca merge mai bine. Recomandare datorita faptului ca am schimbat niste supape si am vazut cam ce mizerie face gazul prost in motor... Alimentati de unde va merge masina mai bine...eu am ales... la matizaur alimentez gaz doar de la omv. Singurul dezavantaj este ca stai langa masina de iti vine acru pana se deranjeaza cineva sa te serveasca... ) Edited February 19, 2008 by renatremo Link to comment
andrew Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Renatremo, tu chiar astepti langa masina sa vina cineva sa te serveasca? ) Nu stiu cum de nu stai si cu jumatatea de ora, ca eu nu i-am prins niciodata in zona; mereu cand nu e nimeni deja la alimentare ma opresc in dreptul spalatoriei, deschid usa, intreb care e cu gazu, ii zic sa vina si se prezinta promp la datorie. Daca nu sunt la spalatorie ii caut in magazin. Link to comment
mike.omega Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Indeed! Baietii de la OMV se misca mai incet dar mai mult de 3-5 min n-am asteptat niciodata Link to comment
renatremo Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 eu recomand sa facem o cheie dubla dupa lacatul de la pompa si ne autoservim... si daca e ceva mai trecem si pe la casa... ) Link to comment
andrew Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Eu is mai slabut asa, ma ofer sa dau fuga cu masina si sa fac copie la cheie... cine se ofera sa il retina pe tipul de acolo pana ma intorc? > Link to comment
ing3r Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Dar de la Primo de acolo ati incercat gazul? Eu am bagat de cateva ori de acolo, dar parca nu prea m-a incantat Link to comment
laurentziu83 Posted February 19, 2008 Share Posted February 19, 2008 Eu imi alimentez singur, nu astept sa vina vreunul. La Lukoil-ul ala puneam si chinga ca sa tina butonul apasat. Link to comment
Banderas_232003 Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Ma simt iarasi nevoit sa resuscitez acest post: In Bucuresti este deja japca pe fata: pretul la GPL a ajuns nici mai mult nici mai putin decat 2.3 RON/litru. Oare sa fie din cauza acestui an electoral???? Nu se poate asa ceva... atata foame pe Dl Patriciu??!!! Link to comment
EM!L Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 (edited) Nu numai in B a ajuns atat. Peste tot au crescut preturile, totusi bine ca momentan inca mai renteaza . Ce va mai fi... vom vedea . Edited April 4, 2008 by EM!L Link to comment
Recommended Posts