gigi-kent Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 1.satori, vaxxi 2.Tommy 3. Xenna 4. ileana 5. wizzard 6. Zmeul cel rau 7. sebian 8. pixel 9. alx + 1 10. Brainiac 11. vijelia 12.CrisR 13.Zapacitu+1 14. adycez +1 15. Wolfman+1 16. BogdanG+remorca 17. John + 1 18. Mari.d 19 Immortal + 1 - camera cu baie proprie (1 out of 2) 20.Ovidiuc + 1 21.Gigi-Kent +- 1 Link to comment
vio.p Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 (edited) ... etapa in Raliul Sibiului + Offroad pentru doritori ... Sa nu uitam si de matiz . Sunt pregatit 1.satori, vaxxi 2.Tommy 3. Xenna 4. ileana 5. wizzard 6. Zmeul cel rau 7. sebian 8. pixel 9. alx + 1 10. Brainiac 11. vijelia 12.CrisR 13.Zapacitu+1 14. adycez +1 15. Wolfman+1 16. BogdanG+remorca 17. John + 1 18. Mari.d 19 Immortal + 1 - camera cu baie proprie (1 out of 2) 20.Ovidiuc + 1 21.Gigi-Kent +- 1 22.vio.p + cateva persoane (posibil 2) Edited August 3, 2006 by vio.p Link to comment
alx Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 OK, daca zici tu... Prima poza este de la Varlaam si nu reflecta decat 60% din cat de rau era mai incolo putin (unde s-au oprit steph, tommy si laurentiu). A doua poza este de azi, cu titlul "A normal working day". PS: Atentie, poze MARI! Link to comment
marius_eugen Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Sper ca aici aveti un traseu mai bun si nu trebuie sa vin cu senilele ca sa ajung la destinatie ! Dupa cate am citit la fosta intalnire drumul nu a fost prea grozav , precum si treaba cu baia . Aici este mai ok ? Va intreb pentru ca as dori sa mai vin cu o persoana ... Cine stie mai multe despre traseu poate sa-mi spuna mai precis ? Link to comment
Tommy Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Nu a fost prea bine.. multi erau sa-si rupa masinile in doua.. apa nu a curs decat foarte rar, si aia cam rece si murdara.. Noroc ca ne-am imbatat zdravan si am putut urla si injura toata noaptea. Link to comment
alx Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Da, da, si nici nu ne-am simtit bine... Eu, cel putin, n-am iesit din camera de teama astora beti si nebuni... Link to comment
ileana Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Eu m-am incuiat in masina sa nu care cumva sa mi-o fure cineva. Circulau pe acolo tot felul de dubiosi, cu masini mari, care claxonau de cate ori treceau pe langa Papadia mea! Si drumul catre Paltinis am auzit ca e si mai groaznic, asa ca eu zic, draga Eujen, sa nu te incumeti! Pacat de Scufita ta! Link to comment
_romulus_ Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Daaa si a fost necesar ca unii sa faca offroad ca sa ajunga la gratar. Si a fost mult fum cand s-a facut gratarul, meseriasii au stat tot aplecati ca sa faca gratare pentru noi. Noroc ca au avut galerie care-i incuraja. Intr-un cuvant, a fost asa de nasol incat astept cu nerabdare sa se apropie data urmatoarei intalniri ca sa vad daca ma pot inscrie si eu. Apropo, Ileana, ai promis ca la urmatoarea intalnire o sa aiba si fiu-meo companie Link to comment
sebian Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Dom'ne, n-aveau aia nici macar becuri, sa ne vedem intre noi. A trebuit sa ne savarsim care cum a apucat ) A fost cah rau!!!! Nu veni!!! Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 De aia v-ati destrabalat in patul meu? Ca nu v-ati nimerit camera? Huo! Link to comment
laurentziu83 Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Nu a fost prea bine.. multi erau sa-si rupa masinile in doua.. apa nu a curs decat foarte rar, si aia cam rece si murdara.. Noroc ca ne-am imbatat zdravan si am putut urla si injura toata noaptea. Pai si oricum nu e bine sa bei si sa conduci. Si-acu ma doare capu de la beut. Sau am vreun cucui, tot de atunci? Ce pat misto aveai zmeule , la noi era mai saracie. Link to comment
dreamlike Posted August 7, 2006 Share Posted August 7, 2006 Paltinisul este statiunea sibienilor pentru sibieni asa ca sa nu va asteptati la prea multe pe acolo. Dupa cate stiu nici macar nu prea mai e prin circuitele turistice si e vesnic disputata intre vechii nomenclaturisti, proprietari si lumea interlopa. Scandalurile pe hotelurile de acolo sunt celebre prin Sibiu (poate s-au mai reglementat intre timp). Cat priveste Rasinariul ma abtin de la comentarii, totul e sa nu va intalniti cu ciurda de vaci a comunei ) . In afara de cateva vile (multe) de smecheri care s-au construit pe acolo, in rest statiunea e in paragina, dar pana la urma anturajul face distractia. In plus distanta fata de cel mai apropiat market e cam de 35-40 km. Ca puncte forte: peisajele sunt superbe, drumul e asfaltat si in stare buna, iar Paltinisul e cea mai inalta statiune din Romania - 1400 m, iar cu telescaunul se urca pana la peste 1800 m, iar in septembrie s-ar putea sa fie chiar racoare. Link to comment
laurentziu83 Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Racoare, adica S"> S"> Link to comment
alexino Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Paltinisul e cea mai inalta statiune din Romania - 1400 m Cea mai inalta este Ranca, situata la 1600 m Link to comment
ileana Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 @alx, ce se mai aude cu cazarea? Link to comment
Brainiac Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Sugestie de cazare in Paltinis http://www.pensiuneaalpin.ro/index.php. Nu am reusit sa vorbesc cu nimeni de-acolo, ca sa aflu niste tarife, dar mai incerc. Cred ca ajung in acest week-end in Paltinis si ma voi interesa si de alte posibilitati de cazare. Link to comment
alexino Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Anul trecut era 10 - 15 euro /nopate/persoana la Pensiunea Alpin. Conditiile sunt foarte bune insa pensiunea este situata la 17 km de statiune, mai exact la iesirea din Rasinari. Link to comment
Lapona Antigel Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 (edited) fftopic: Va recomand sa cititi comentariile mirobolante de pe site-ul respectiv. Citez: "Il simti? Aceasta e prima impresie. Puternica. De neuitat". O, da. "Vecina noastra VESNICIA ! S-a nascut la sat.Nu neaparat in satul lui Blaga, cel care a identificat locul de obarsie al starii de infinit.Ci poate in satul lui Goga,Rasinariul, aflat la un kilometru de pensiune" Edited August 8, 2006 by Lapona Antigel Link to comment
Brainiac Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 @ Lapona - noi pe unde am fost cu clubul ne-am interesat mai mult de cazare, preturi, peisaje, accesibilitate in zona si mai putin de...comentarii mirobolante. Link to comment
Lapona Antigel Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 (edited) Asta va priveste, insa faceam un comentariu. Parca de-aia se numeste forum, nu? Nu se precizeaza nicaieri ca sunt interzise comentariile. Sau e o parte de forum exclusivista unde au voie sa posteze numai cei care participa la intalniri? Edited August 8, 2006 by Lapona Antigel Link to comment
ileana Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 fftopic: Ce-i aia comentarii mirobolante?! ontopic: Chiar! Ce ne intereseaza ca e in pustietate?! Mai bine! Putem asculta manele de calitate la volum maxim Link to comment
dreamlike Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 (edited) Cea mai inalta este Ranca, situata la 1600 m In Paltinis se poate urca pana la peste 1800 cu telescaunul si de acolo poti sa o mai iei si la talpa ceva drum, dar daca tu vrei ca a ta sa fie cea mai inalta - asa sa fie, nu ma deranjaza. Edited August 8, 2006 by dreamlike Link to comment
alexino Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 In Paltinis se poate urca pana la peste 1800 cu telescaunul si de acolo poti sa o mai iei si la talpa ceva drum, dar daca tu vrei ca a ta sa fie cea mai inalta - asa sa fie, nu ma deranjaza. Eu vorbeam de altitudinea la care este situata statiunea. Si nu vreau sa fie "a mea" cea mai inalta. Link to comment
Brainiac Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Am vorbit la pensiune si momentan este rezervata integral, pana pe 25 august, insa in perioada 15-17 septembrie este liber. Preturile in acest moment sunt 100 RON/camera dubla si 150 RON /apartament de 2 camere (in banii astia intra si micul dejun), dar in septembrie vor scadea cu 20% (deci vom avea cam aceleasi tarife ca si la Varlaam). Au spus ca nu e nici o problema in a gazdui 40-45 de persoane, dar au spus sa ii sunam in momentul in care stim numarul de camere de care avem nevoie. Deci am avea 2 chestiuni de rezolvat: 1. sa vedem in ce masura ne convine aceasta locatie (eventual sa votam) 2. sa ne numaram, sa vedem cati venim, pentru a face rezervarea (din ce am vorbit la telefon am inteles ca putem obtine si un discount pentru grup, dar nu bag mana in foc pentru acest lucru) Ar mai fi o problema, pe care sper sa o rezolv in acest week-end: aceea de a vedea cum este efectiv zona, spatiul de pe langa pensiune, samd. So...ce parere aveti? P.S. comentariile mirobolante va rog sa le postati direct la caterinca sau la bancuri Link to comment
ileana Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Comentariu nemirob..cum s-o zice: DE ACORD! Link to comment
Recommended Posts