NFS Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Conform Tomtom-ului, pina la Paltinis sunt fix 300 km, drum de 4 ore si un pic, pe Valea Oltului (Fastest route). Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu-Paltinis. Eu mi-am luat liber vineri si luni si intentionez sa plec vineri dimineata si sa ma intorc luni. Link to comment
Wolfman Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Are cineva coordonatele exacte ale vilei (latitudine, longitudine)? Link to comment
elprypas Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Datorita noului meu loc de munca ce ma tine in oras de luni dimineata pana sambata dupa pranz ma simt nevoit sa ma retrag si eu... Imi pare rau insa promit sa incerc sa ajung macar sambata seara la cabana sau de nu duminica dimineata! Imi cer scuze inca o data ... distractie placuta Link to comment
ileana Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Recapitulare: 1. VAXXi + CrisR 2. Tommy 3. Xenna 4. ileana 5. NFS +1 +1/2 - (apt, de vineri) 6. Zmeul cel rau 7. alx + 1 + sebian = un apartament de vineri seara 8. Wolfman+1, Andreib +1 = un apartament de vineri seara (banii dati de adycez avans ii decontez eu la Bacau) 9. Brainiac + 1 10. Mari.d 11.Ovidiuc + 1 12. Guru 13 claz + 1 (camera cu baie si vedere la mare) 14. PEP`u + EA...je t'adore.. 15. Ovizel - NU necesit cazare. Alte grupari, regrupari?! Pana marti, mai avem timp de gandire! Link to comment
Lucian M Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Cine imi spune si mie cati km sunt de la Piatra Neamt pana la locul intalnirii? Ca as vrea sa-mi fac o socoteala cu ce m-ar ajunge, ca sa-mi fac o impresie globala. De venit as veni sambata (plecat dimineata devreme) si plecat duminica mai dup-amiaza, ca luni - incepe munca la noi (de fapt, incepe de vineri, dar ma rog). Deci, daca ma poate ajuta cineva, eventual un itinerar (poate gasesc p-aci o harta), ms anticipat- dau o brrc- sau un ceai cald- mai bine ! Link to comment
VAXXi Posted September 9, 2006 Author Share Posted September 9, 2006 373 KM pana la Sibiu. Mergi spre Bicaz, mergi spre Tg Mures, intri pe E60 spre Sighisoara, si de-acolo mergi spre Sibiu, iar Paltinis e aproape (nitel mai jos de Sibiu). Calculat cu http://www.viamichelin.com/ Link to comment
Lucian M Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 Deci cam 650 km de la poarta - Sibiu - retur. Peisajele sunt misto pana acolo, timp estimativ sosire la voi ~5 ore daca iau detectorul tatei (normal ca-l iau). Doar ca tre sa rezolv cat mai repede cu buletinul si permisul, ca mi s-au evaporat. Sper sa-mi iasa macar hartia pentru permi- o dovada sau cam asa ceva , ca sa pot circula tickets free, ca politzistii e oameni de treaba si ne da puncte si amenzi GRATIS. Doua zile de relaxare in concediul asta as merita si eu, mai ales dupa cati bani am keltuit in vara cu casa si masina (basca doua examene pentru post). Dar daca reusesc si dau masina (da, Doamne!!!), nu contati pe mine. Deci, ori va rugati sa dau masina si scapati de unu care se imbata dupa 3 beri, ori puneti acatiste sa nu o dau- caz in care o s-aveti de cine rade cand se-mbata si face ca toti dracii de bucurie (nu m-am mai pilit puternic de muuuuuult!). Link to comment
ileana Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 @lucianM, sambata dupa amiaza esti la Paltinis, promitem ca nu radem daca te imbeti numa' daca vii cu o pălinca, si luni dupa amiaza vinzi masina. Am zis! Link to comment
Tommy Posted September 9, 2006 Share Posted September 9, 2006 (edited) Ce-i corect.. e corect. Hac! Ai zis Lucian, uite un itinerariu detaliat: Inapoi te descurci tu, si daca vinzi masina prin Sibiu.. te intorci cu chefereul Edited September 9, 2006 by Tommy Link to comment
_romulus_ Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Urmeaza traseul lui Tommy. Pe Valea Muresului am inteles ca nu e reparat drumul. Dar nu bag mana in foc... Link to comment
Senna Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Sau cu ia-ma nene Io unul am calatorit asa in timpul studentiei, driverii ma intrebau unde's student si auzind Transporturi-AR urmau indelungate polemici automecanice Gata cu off topicul: 1. VAXXi + CrisR 2. Tommy 3. Xenna 4. ileana 5. NFS +1 +1/2 - (apt, de vineri) 6. Zmeul cel rau 7. alx + 1 + sebian = un apartament de vineri seara 8. Wolfman+1, Andreib +1 = un apartament de vineri seara (banii dati de adycez avans ii decontez eu la Bacau) 9. Brainiac + 1 10. Mari.d 11.Ovidiuc + 1 12. Guru 13 claz + 1 (camera cu baie si vedere la mare) 14. PEP`u + EA...je t'adore.. 15. Ovizel - NU necesit cazare. 16. Senna (pana marti ma grupez) Link to comment
Lucian M Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 cu regret trebuie sa spun pas, am unele probleme de ordin familial pe care, daca le refuz, risc sa fiu batut la cap mult si bine (barbatii stiu ce este) ). Poate data viitoare- dupa ce voi fi luat un Aveo nou - da, Doamne! Link to comment
guru Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Ma vad nevoit sa ma retrag, atat din motive financiare, cat si de serviciu. Distractie placuta! 1. VAXXi + CrisR 2. Tommy 3. Xenna 4. ileana 5. NFS +1 +1/2 - (apt, de vineri) 6. Zmeul cel rau 7. alx + 1 + sebian = un apartament de vineri seara 8. Wolfman+1, Andreib +1 = un apartament de vineri seara (banii dati de adycez avans ii decontez eu la Bacau) 9. Brainiac + 1 10. Mari.d 11.Ovidiuc + 1 12 claz + 1 (camera cu baie si vedere la mare) 13. PEP`u + EA...je t'adore.. 14. Ovizel - NU necesit cazare. 15 Senna (pana marti ma grupez) Link to comment
dreamlike Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 (edited) @ lucianM - oricum, daca faceai traseul indicat de Tommy trebuia sa mai investesti ceva in masina sa o poti vinde sau sa-i revezi pretul, iar daca nu fumezi, sigur te-ai fi apucat. Drumul ala e criminal !!! Edited September 10, 2006 by dreamlike Link to comment
mari.d Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 1. VAXXi + CrisR 2. Tommy 3. Xenna 4. ileana 5. NFS +1 +1/2 - (apt, de vineri) 6. Zmeul cel rau 7. alx + 1 + sebian = un apartament de vineri seara 8. Wolfman+1, Andreib +1 = un apartament de vineri seara (banii dati de adycez avans ii decontez eu la Bacau) 9. Brainiac + 1 10. probleme personale 11.Ovidiuc + 1 12 claz + 1 (camera cu baie si vedere la mare) 13. PEP`u + EA...je t'adore.. 14. Ovizel - NU necesit cazare. 15 Senna (pana marti ma grupez) Distractie placuta Link to comment
sebian Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Uite asa ramine seva Recapitulare: 1. VAXXi + CrisR 2. Tommy 3. Xenna 4. ileana 5. NFS +1 +1/2 - (apt, de vineri) 6. Zmeul cel rau 7. alx + 1 + sebian = un apartament de vineri seara 8. Wolfman+1, Andreib +1 = un apartament de vineri seara (banii dati de adycez avans ii decontez eu la Bacau) 9. Brainiac + 1 10.Ovidiuc + 1 11. claz + 1 (camera cu baie si vedere la mare) 12. PEP`u + EA...je t'adore.. 13. Ovizel - NU necesit cazare. 14. Senna (pana marti ma grupez) Link to comment
NFS Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Conform Tomtom-ului, pina la Paltinis sunt fix 300 km, drum de 4 ore si un pic, pe Valea Oltului (Fastest route).Bucuresti-Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu-Paltinis. Conform aceluiasi Tomtom, varianta Bucuresti - Valea Prahovei - Brasov - Sibiu - Paltinis (alternative route) are 340 km si se face in 5 ore si un pic, insa in realitate cred ca acest timp va fi mult mai mare, fiind weekend. Mai pleaca cineva vineri dimineata? Link to comment
ovidiuc Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Da,eu in calitate de copilot al Ilenei. Link to comment
Brainiac Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Si eu tot vineri dimineata plec. Ce ziceti de o grupare pe la 9? La Lukoilul (Lukoil mi se pare ca e ) de la intrarea pe A1? Link to comment
guru Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Conform aceluiasi Tomtom, varianta Bucuresti - Valea Prahovei - Brasov - Sibiu - Paltinis (alternative route) are 340 km si se face in 5 ore si un pic, Am circulat eu saptamana trecuta, pe ruta Transfagarasan - Fagaras -Brasov - Valea Prahovei - Bucuresti. Drumul e foarte bun, doar inainte si dupa Fagaras se fac niste lucrari la sosea, si sunt cateva semafoare. Parca doua inainte de Fagaras, si doua dupa, daca tin minte bine. Drum bun! Link to comment
ovidiuc Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 In functie de ora se pleca din Bucuresti,stabilesc si eu cu Schumaharita la cat vine sa ma pescuiasca din Targoviste.Apoi ne vom alatura grupului in Sinaia sau Pitesti,in functie de traseul ales. Link to comment
Brainiac Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Eu as inclina sa merg pe varianta Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu. Am facut drumul acum 3 saptamani si mi-a luat 4 ore, in conditiile in care nu am depasit nici macar pe A1 viteza de 100 km/h. Varianta Ploiesti -Brasov nu-mi prea surade din cauza aglomeratiei si a portiunilor de drum de la Posada si Fagaras...Ceva doritori pentru varianta Pitesti - Rm. Valcea? Link to comment
ileana Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Am fost acum 3 saptamani la Pitesti. Se circula ca naiba pe o distanta de vreo 30 km, pe o singura banda pe fircare sens, fara posibilitate sa depasesti. Se lucra la sosea. Nu cred ca au terminat, parca am vazut un reportaj zilele astea la tv. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 S-a trecut pe partea aialalta acum. Link to comment
Recommended Posts