NFS Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Bai, cam subtire adunarea de data asta... ntz, ntz, ntz... Multi s-au retras din cauza de sesiune. Chiar nu s-a gandit nimeni la chestia asta? Am fi putut s-o amanam nitel... acu e cam prea tirziu. Bafta la examene! Link to comment
iulia Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Eu m-am gandit de la inceput, am si spus. Dar asta e, intotdeauna vor fi unii sa nu poata... Link to comment
ileana Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Rezervarile au fost facute. Alte detalii de retinut: - luati-va imbracaminte mai groasa ptr seara - in camere exista radiatoare electrice, deci nu va luati pijamale - in costul camerei nu este inclus micul dejun Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 - in camere exista radiatoare electrice, deci nu va luati pijamale Ai auzit, Sebiane? Link to comment
MCojo Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Sebiane sa fac "demersurile" pe langa al' batran despre "partenera" ta?! Link to comment
sebian Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Las' ca ma descurc singur, sunt major Link to comment
mike.omega Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 (edited) Eu ma intreb daca Zmeul stie ce-l asteapta Edited September 13, 2006 by mike.omega Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Dar oare Sebian stie? Link to comment
sebian Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Eu cred ca o sa va leg pe amindoi si o sa va trimit la Vadu, sa va manince tantarii Link to comment
MethodRO Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Zmeule eu zic sa il asculti pe Mike, cred ca e patit si vorbeste din experienta... Link to comment
Tommy Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Sper ca am luat ultima lista la update. Am regrupat. 1. VAXXi + CrisR 2. Xenna+Tommy 3. ileana 4. NFS +1 +1/2 - (apt, de vineri) 5. alx + 1 + sebian + Zmeul cel rau = un apartament de vineri seara 6. Wolfman+1, Andreib +1 = un apartament de vineri seara 7. Brainiac + 1 8.Ovidiuc + 1 9. claz + 1 (camera cu baie si vedere la mare) 11. PEP`u + EA...je t'adore.. 12. Senna (pana marti ma grupez) 14. Ovizel - NU necesit cazare. Link to comment
laurentziu83 Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Distractie placuta, aveti grija cu , eu raman acasa, intrucat am examen peste vreo ora, am avut si dmineata altul si mai am si sambata dimineata ultimul. Ramane pe alta data. "> Link to comment
MethodRO Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Distractie placuta! Si nu uitati : "Acoolul dauneaza grav plictiselii!". Link to comment
Tommy Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Dupa amiaza mai pleaca cineva? Pina la urma.. intram prin Sibiu, sau direct stanga prin Cisnadie? Link to comment
Brainiac Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Exact cum a zis Alx, intri in Sibiu pe soseaua mare si lata, cu 3 benzi pe sens, tii tot inainte, inainte de a doua intersectie o sa vezi indicator la stanga spre Paltinis. Pana la Alpin ai vreo 10 km, insa vezi ca trebuie sa treci prin Rasinari. Sa nu te sperii, satul are niste strazi foarte inguste. Cand spun "foarte" trebuie sa stii ca sunt FOARTE inguste, cu mare greutate am reusit sa depasesc o caruta. La intrarea in Rasinari drumul se bifurca, iti recomand sa mergi pe strada din dreapta, nu pe cea din stanga. Amandoua te scot in acelasi loc, dar e mai putin sinuoasa asta din dreapta. Dupa ce iesi din Rasinari mai mergi aprox 2 km si pe dreapta o sa vezi pensiunea Miorita si pensiunea Alpin, in acelasi complex. Atunci se cheama ca ai ajuns. Prin Sibiu bre, esti turc? > E mai bine prin Sibiu pentru ca drumul e foarte bun, ai DN pana in Sibiu, iar de acolo mai sunt doar 10 km pana la Alpin. Nu are sens sa mergi prin Cisnadie, pe drum mai mult sau mai putin de tara. Si-n plus noi nu o sa ajungem chiar in Paltinis, ci ne oprim la Alpin, care e cu vreo 8 km inainte de Paltinis. Iar drumul care vine dinspre Cisnadie nu stiu daca nu cumva te scoate dupa pensiune. Link to comment
ileana Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Ia sa facem recensamantul. Care plecati vineri dimineata?Ora si locul de plecare, sa imi fac si eu o socoteala, sa va ies in cale dinspre Targoviste. Link to comment
Brainiac Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Eu, 9.30, A1. Cine are chef de o miuta sa vina pregatit cu echipamentul sportiv. Eu aduc mingii (de fotbal si de volei). Link to comment
CrisR Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Eu, 9 - 9.30, DN1 cu escala la Ploiesti ! Link to comment
NFS Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Si eu. Sper in jur de 9 AM. Pe A1. Cu escala pe la Valcea sa pape puradelu'. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Dupa amiaza mai pleaca cineva? Eu. PM. Link to comment
ovidiuc Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Pai cei care plecati de dimineta din Buc stabiliti o ora si un punct comun si in functie de asta ne alaturam si noi(eu+1+Ileana) la km 70 pe autostrada. Link to comment
Brainiac Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Sergiule? Ne vedem la 9 la Petromul ala de la iesire pe A1? La o cafea? Sa plecam pe la 9.30 si sa ne intalnim cu Ileana si Ovidiu pe la un 10.15? Link to comment
ovidiuc Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 S-a modificat schimbarea.In urma unei consfatuiri am decis sa vin sambata dimineata.Asa ca o sa o las pe Ileana singurica,dar ma revansez sambata. Link to comment
Tommy Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Eu cu Zmeul cel Naprasnic m-am inteles pe dupa amiaza pe la 2-3-4. Are amortizoare noi. Si eu frane noi. Vreun amator de .. speed-ereala? ) Link to comment
sebian Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 (edited) alx+dana+sebian vin tot simbata dimineata, din pacate ...alx nu poate pleca vineri din constanta inainte de 8 seara...zmeule, daca vad ca ai tras vreo orgie prin apartament...te sinucid Edited September 14, 2006 by Sebian Link to comment
Recommended Posts