Jump to content

Intalnirea de Toamna Daewoo & Chevrolet Club

Recommended Posts

Bai, cam subtire adunarea de data asta... ntz, ntz, ntz... [-X

Multi s-au retras din cauza de sesiune. Chiar nu s-a gandit nimeni la chestia asta? Am fi putut s-o amanam nitel... acu e cam prea tirziu. :( Bafta la examene!

• Replies 296
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Rezervarile au fost facute.

Alte detalii de retinut:

- luati-va imbracaminte mai groasa ptr seara

- in camere exista radiatoare electrice, deci nu va luati pijamale :D

- in costul camerei nu este inclus micul dejun

Sper ca am luat ultima lista la update. Am regrupat.

1. VAXXi + CrisR

2. Xenna+Tommy

3. ileana

4. NFS +1 +1/2 - (apt, de vineri)

5. alx + 1 + sebian + Zmeul cel rau = un apartament de vineri seara

6. Wolfman+1, Andreib +1 = un apartament de vineri seara

7. Brainiac + 1

8.Ovidiuc + 1

9. claz + 1 (camera cu baie si vedere la mare)

11. PEP`u + EA...je t'adore..

12. Senna (pana marti ma grupez)

14. Ovizel - NU necesit cazare.

Brainiac said:
Exact cum a zis Alx, intri in Sibiu pe soseaua mare si lata, cu 3 benzi pe sens, tii tot inainte, inainte de a doua intersectie o sa vezi indicator la stanga spre Paltinis. Pana la Alpin ai vreo 10 km, insa vezi ca trebuie sa treci prin Rasinari. Sa nu te sperii, satul are niste strazi foarte inguste. Cand spun "foarte" trebuie sa stii ca sunt FOARTE inguste, cu mare greutate am reusit sa depasesc o caruta. La intrarea in Rasinari drumul se bifurca, iti recomand sa mergi pe strada din dreapta, nu pe cea din stanga. Amandoua te scot in acelasi loc, dar e mai putin sinuoasa asta din dreapta. Dupa ce iesi din Rasinari mai mergi aprox 2 km si pe dreapta o sa vezi pensiunea Miorita si pensiunea Alpin, in acelasi complex. Atunci se cheama ca ai ajuns.

Prin Sibiu bre, esti turc? > :) E mai bine prin Sibiu pentru ca drumul e foarte bun, ai DN pana in Sibiu, iar de acolo mai sunt doar 10 km pana la Alpin. Nu are sens sa mergi prin Cisnadie, pe drum mai mult sau mai putin de tara. Si-n plus noi nu o sa ajungem chiar in Paltinis, ci ne oprim la Alpin, care e cu vreo 8 km inainte de Paltinis. Iar drumul care vine dinspre Cisnadie nu stiu daca nu cumva te scoate dupa pensiune.

alx+dana+sebian vin tot simbata dimineata, din pacate :( ...alx nu poate pleca vineri din constanta inainte de 8 seara...zmeule, daca vad ca ai tras vreo orgie prin apartament...te sinucid :P

Edited by Sebian
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...