Jump to content

Intalnire 05.08.2006

Recommended Posts

Deci baietii sau intors acasa din plimbare :) este timpul sa ne intalnim si sa auzim cu urechile noastre despre ceaiurile de la ora 5 pe care le-au servit ...ca alcool nu e voie :) ) !!!

Deci ne gasim la fantome?

1. Sorinrec

Eu nu pot sa vin, ca de obicei :D . Ma duc in fiecare vichend la casuta de la Buzau, avand in vedere ca nu pot pleca in concediu. Asa ca va astept cu poze si povestiri. Iar pe caldurile astea, nu stau in Galati...

PS Sorin, ce facem cu becurile alea? Eu tare le-as mai schimba, sunt slabe rau ale mele.

Pai mergem si noi la Buzau :) .

PS Cu becurile nu am mai facut nici eu nimic astept un indemn :) .Ai mai aflat ceva noutati?

Putem organiza o data un drum, mai ales ca nu dureaza mai mult de 2 ore cu opririle de cafea. Numai ca trebuie stat in cort, eu nu am decat O CAMERA acolo :) . E o casuta foarte modesta, are 24 mp. In schimb am 2000 mp de curte o frumusete cu vedere la munte.

Si aici e numai o bucatica din spatele casei:

post-2385-1154376600_thumb.jpg

PS Becuri: Singura noutate e ca trebuie sa ne hotaram sa le comandam la Buc. Dar nu stiu daca nu gasim si aici, in Gl. Trebuie sa ne interesam.

Sperb :) iar 2 persoane la intalnire?Pe''Adostar'' ma bazez doar cine stie cum sa nu vina ..dar totusi..Florine?GIGI?CIELOFAN?GEORGE03?ISO?..Ha? MARIUCA?!! ce faci nu vii?;si mai sunt...dar vreau actiune(pacat suntem cativa...pe cand o intalnire generala?.Daca tot nu vine lumea asa des hai sa incercam sa facem 1 pe luna si cu cat mai multi participanti .Ce ziceti?

Edited by sorinrec

Da s-o uzi cand vii, daa?

Astazi tot intalnire de 2 persoane a fost, intre subsemnatul si Sorinrec. Intalnirea a trebuit sa o mutam in gradina publica, intrucat ne-am incadrat fix in orarul maturatorilor de trotuare si riscam sa ajungem maro acasa. Nici in parc n-am avut liniste, dar dupa ceva tatonari am gasit un loc mai ferit, unde am putut spargem in liniste o samanta. Nu a mai aparut nimeni, asta e, oricum am lasat masinile la vedere, cine ne cauta putea sa zgarie cu cheia si apaream imediat.

Ne revedem data viitoare.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...