mike.omega Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Salutare! Eu intentionez sa ma prezint la ora 18:00, Sebianu cica vine si el. Alx teoretic e in oras. Restul? Link to comment
MethodRO Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Prezent si eu! Poate am sa vin si cu ceva poze de la ROIAS sa iti arat ce ai pierdut! Link to comment
Gamerul Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Inafara de firma Mermin (unde preturi sunt de doua ori mai mari decit la Ploiesti), unde se mai pot monta alarme ? Link to comment
mike.omega Posted August 1, 2006 Author Share Posted August 1, 2006 (edited) @Methodu: Subsemnatu a fost Joi la antrenamente, si Luni cand au plecat cam toate supersonicele Si crede-ma, sa stai cu masina pe langa pista e super misto! Mai ales cand pleaca baietii Ma oftic doar ca s-au facut zboruri demonstrative pt sponsori si eu n-am fost, dar nu-i nimic, data viitoare Din pacate romanul s-a dovedit roman si de data asta si au disparut banere, desi la dimensiunile lor, nici de-o prelata nu iesea @Gamer: Se mai instaleaza alarme(nu stiu numele firmelor sau preturi) pe I.C. Bratianu in zona spalatorieri Trompy. Daca nu gasesti, vezi pe stanga(ca pe dreapta sunt sinele de tren) un loc unde sunt masini adunate. Acolo monteaza si vand electronice, cauciucuri si mai spala si masini Edited August 1, 2006 by mike.omega Link to comment
Lucian79 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Daca amanati intalnirea pina undeva, spre finele lunii August voi fi prezent si eu Link to comment
mike.omega Posted August 1, 2006 Author Share Posted August 1, 2006 Noi "este" saptamanali )"> Link to comment
ToPser Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Jucatorule,daca vrei se poate si la Medgidia la service Daewoo am vorbit astazi acolo ,baietii ma cunosc si ptr mine au zis 80 RON ! >- PS Ceva date despre alarma ? Inchidere ceva ? Link to comment
scorpion Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Vin si eu sper sa nu va suparati daca cumva intirzii.Multumesc pentru informatii. Link to comment
gigi-kent Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Tinand cont ca in uichend o sa fiu pe litoral, ma primiti si pe mine la intalnire? Link to comment
Gamerul Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Jucatorule,daca vrei se poate si la Medgidia la service Daewoo am vorbit astazi acolo ,baietii ma cunosc si ptr mine au zis 80 RON ! >- PS Ceva date despre alarma ? Inchidere ceva ? Am trecut ieri pe la service-ul Daewoo din Medgidia, pentru a-mi schimba garnitura de la baia de ulei, dar erau foarte aglomerati si mi-au spus ca nu au timp... Alarma este Eaglemaster, iar inchiderea centralizata (tot eaglemaster) este montata doar ca nu este alimentata. Daca nu gasesc azi prin Constanta, maine vin prin Medgidia si poate o rezolv acolo. Link to comment
ToPser Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Pai serviceul de la Medgidia este filiala ca sa zic asa al celui de la Saligny vis a vis de fabrica de suruburi . De obicei eu ma duc cu o zi inainte si vorbesc cu ei ca sa se aprovizioneze (magazinul si magazia de piese se afla la Saligny) si chiar daca nu ar fi fost aglomerati poate nu ar fi avut garnitura in stoc! Dca vorbeai cu mine inainte erai rezolvat! Numarul meu se afla pe,, Lista lui Mircea" daca vrei ti-l dau pe PM si vorbim ! >- Link to comment
Immortal Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Hmm, observ ca membri cu greutate nu mai dau cu prezenta pe la intlaniri Incerc si eu sa ma prezint, cu toate ca se pare ca va fi un sambata muncitoresc (pe bloc, la acoperis ) Macar de "buna ziua" sa ajung... Link to comment
ga^dele Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 hop top acuma..repede toti...sapt trecuta eu si methodro mai mai sa dezmembram matizul meu...sper sa nu uit surubelnitele acasa de data asta Link to comment
ToPser Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Si eu, si eu , faceti lista >- Link to comment
SORAN Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Am scris ceva la topicul cu intalnirea trecuta! Incerc sa ajung ca vin din nou prin Constanta. dati si voi pm-uri cu nr de mobil ca sa va am poate ne vedem! Link to comment
mari.d Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 (edited) Metho si eu ajung in constanta de vineri,deci...pastreaza-mi un loc la marea intalnire + telefon cu detalii de locatie exacta(adika loc + ora ) Edited August 3, 2006 by mari.d Link to comment
MethodRO Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Mari se rezolva. Eu stiu totul! Vb la tel cel mai indicat. @Soran ti-am trimis pe PM-u nr meu de tel in caz de ai nevoie de ceva! Link to comment
zapacitu Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 O sa fiu si eu prezent iarasi...probabil si simbata viitoare.. Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 Hopaaa! se anunta lumea multa! Prezenta obligatorie! Cei 2 Kaloburtosi ce zic? @Method: poti sa umbli cu masina sau trec eu sa te iau? Link to comment
MethodRO Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 @Mike vin cu masina, dar daca mergem la zodiac am sa o las acasa pt ca vreau si eu o bere. @ga^dele sa vii pregatit cu scule sa facem modificarile de care vorbiram pe matiz! Link to comment
Brainiac Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Mai e un loc si pentru mine? Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 Lacul e destul de mare! normal ca mai e loc si pentru tine Camera cu baie propie sau comuna? ) Link to comment
Brainiac Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Cu baie proprie, desigur. De fapt...daca am loc in loc in lac, ce-mi mai pasa de chestia asta? Daca nu reusesc sa ajung la debarcader in timp util va gasesc la Zodiac, nu? Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 Lasa un telefon pe "peme" ca mie iar mi-e pofta de saorma )"> Link to comment
MethodRO Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Alex ai numarul meu asa ca ce iti faci probleme! Link to comment
Recommended Posts