Jump to content

Intalnire Ct, 05.08.06

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@Methodu: Subsemnatu a fost Joi la antrenamente, si Luni cand au plecat cam toate supersonicele :) Si crede-ma, sa stai cu masina pe langa pista e super misto! Mai ales cand pleaca baietii ;)

Ma oftic doar ca s-au facut zboruri demonstrative pt sponsori si eu n-am fost, dar nu-i nimic, data viitoare :D

Din pacate romanul s-a dovedit roman si de data asta si au disparut banere, desi la dimensiunile lor, nici de-o prelata nu iesea :wallbanger:

@Gamer: Se mai instaleaza alarme(nu stiu numele firmelor sau preturi) pe I.C. Bratianu in zona spalatorieri Trompy. Daca nu gasesti, vezi pe stanga(ca pe dreapta sunt sinele de tren) un loc unde sunt masini adunate. Acolo monteaza si vand electronice, cauciucuri si mai spala si masini ;)

Edited by mike.omega

Jucatorule,daca vrei se poate si la Medgidia la service Daewoo am vorbit astazi acolo ,baietii ma cunosc si ptr mine au zis 80 RON ! :) >-

PS Ceva date despre alarma ? Inchidere ceva ?

Jucatorule,daca vrei se poate si la Medgidia la service Daewoo am vorbit astazi acolo ,baietii ma cunosc si ptr mine au zis 80 RON ! :) >-

PS Ceva date despre alarma ? Inchidere ceva ?

Am trecut ieri pe la service-ul Daewoo din Medgidia, pentru a-mi schimba garnitura de la baia de ulei, dar erau foarte aglomerati si mi-au spus ca nu au timp...

Alarma este Eaglemaster, iar inchiderea centralizata (tot eaglemaster) este montata doar ca nu este alimentata. Daca nu gasesc azi prin Constanta, maine vin prin Medgidia si poate o rezolv acolo.

Pai serviceul de la Medgidia este filiala ca sa zic asa al celui de la Saligny vis a vis de fabrica de suruburi . De obicei eu ma duc cu o zi inainte si vorbesc cu ei ca sa se aprovizioneze (magazinul si magazia de piese se afla la Saligny) si chiar daca nu ar fi fost aglomerati poate nu ar fi avut garnitura in stoc! Dca vorbeai cu mine inainte erai rezolvat! Numarul meu se afla pe,, Lista lui Mircea" daca vrei ti-l dau pe PM si vorbim ! :) >-

Hmm, observ ca membri cu greutate nu mai dau cu prezenta pe la intlaniri :D

Incerc si eu sa ma prezint, cu toate ca se pare ca va fi un sambata muncitoresc (pe bloc, la acoperis :( ) Macar de "buna ziua" sa ajung... ;)

Metho si eu ajung in constanta de vineri,deci...pastreaza-mi un loc la marea intalnire + telefon cu detalii de locatie exacta(adika loc + ora )

Edited by mari.d
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...