paul_marines Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Salutare si bine regasit, fac cinste pentru DVD -ul de la ROIAS? de asemenea accept si pozele but video must be more expensive. Daca va roade si vreti sa stiti daca vin, ei bine contati pe mine. Se ja acolo "> Link to comment
mike.omega Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 S-au facut dvd-uri cu ROIAS? Oficiale sau "aftermarket"? ca m-as inscrie si eu la unu Link to comment
matrix Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Salut.Se poate sa vin si eu. Link to comment
Moshu Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Salutare frati constanteni. Voi fi la VOI vjchendu' asta. Cred ca la Hanul Piratilor. Abia astept sa va vad. Safari, bine ai revenit. Da-mi si mie un apel ca sa stabilim amanunte, nu stiu sa ajung la locatie Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 @Moshu: cauta pe aici prin topicuri ca scrie scum sa ajungi de la iesire din Mamaia la locatie. Pana acolo te descurci tu, sau vrei instructiuni sa ocolesti lacul pe partea cealalta? Link to comment
bogdici Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Salut ! As vrea sa vin si eu dar nu am inteles exact unde are loc intalnirea Si vroiam sa va mai intreb daca pot cumpara de la voi autocolante cu daewooclub.ro Multumesc Link to comment
MethodRO Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 bogdici intalnirea o sa aiba loc la baza nautica din parcul Tabacariei vis a vis de rompetrolul de langa clubul elevilor. In ceea ce priveste autocolantele le vei gasi la mine. Intreaba si ti se va da! Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 Huh?! Ce? recensamant?! Bre! tu imi aduci aminte de scoala! 1. Mari D. 2. Gamerul 3. Topserii 4. Scorpion 5. Gigi-Kent 6. Immortal 7. Gadele 8. Soran 9. Methodu 10. Zapacitu 11. Brainiac 12. Safari Hunter 13. Matrix 14. Moshu 15. bogdici 16. Subsemnatul Hai ca mai avem putin si putem tine si ore Link to comment
ToPser Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 (edited) 1. Mari D. 2. Gamerul 3. Topserii 4. Scorpion 5. Gigi-Kent 6. Immortal 7. Gadele 8. Soran 9. Methodu 10. Zapacitu 11. Brainiac 12. Safari Hunter 13. Matrix 14. Moshu 15. bogdici 16. mike.unmega 17.Grimreaper Nu-mi vine sa cred ! Ceva imi spune ca o sa iasa ca in poezia aia cu zece negrii mititei !!! Edited August 4, 2006 by ToPser Link to comment
dreamlike Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Va salut pe toti!! "> Dupa un concediu de aproape 3 saptamani am ajuns in sfarsit acasa asa ca ne vedem maine la intalnirea obisnuita. Link to comment
mike.omega Posted August 4, 2006 Author Share Posted August 4, 2006 (edited) Pai bre! Daca te-ai dat la fund(rog a nu se interpreta! a se lua cu sensul de disparut ) eu de unde sa stiu daca mai ajungi si pe la noi ori ba? @Dreamlike: Welcome back! Sper ca-ti place la caldura noi in Urziceni cautam pe harta Varlaamul PS: sa nu ma uiti cu trepiedul )"> 1. Mari D. 2. Gamerul 3. Topserii 4. Scorpion 5. Gigi-Kent 6. Immortal 7. Gadele 8. Soran 9. Methodu 10. Zapacitu 11. Brainiac 12. Safari Hunter 13. Matrix 14. Moshu 15. bogdici 16. mike.unmega 17. Grimreaper 18. M Cojo 19. Dreamlike Hai inca unu! sa fim 20! Edited August 4, 2006 by mike.omega Link to comment
paul_marines Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 (edited) Dreamlike fii binerevenit printre noi si o mica rectificare pentru adevarul istoric Hai inca unu! sa fim 20? 1. Mari D. 2. Gamerul 3. Topserul Senior 4. Topserul Junior 5. Scorpion 6. Gigi-Kent 7. Immortal 8. Gadele 9. Soran 10. Methodu 11. Zapacitu 12. Brainiac 13. Matrix 14. Safari Hunter 15. Moshu 16. bogdici 17. mike.unmega 18. Grimreaper 19. M Cojo 20. Dreamlike Iaca suntem !! Edited August 4, 2006 by safari hunter Link to comment
dreamlike Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Nu stiu cum e cu canicula pe aici dar cred ca acolo unde nu bate briza canicula e muuult mai greu de suportat si cum nu am avut de-a face decat cu ploaia de mai jos de prin Radauti, am indurat o calduraaa (mama lui de AC ) P.S. Trepiedul e ok si maine ti-l aduc mike. Un mic update: 1. Mari D. 2. Gamerul 3. Topserul Senior 4. Topserul Junior 5. Scorpion 6. Gigi-Kent 7. Immortal 8. Gadele 9. Soran 10. Methodu 11. Zapacitu 12. Brainiac 13. Matrix 14. Safari Hunter 15. Moshu 16. bogdici 17. mike.unmega 18. Grimreaper 19. M Cojo 20. Dreamlike + 1 Link to comment
ga^dele Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 @all: cine are un invertor 12V-220V? Link to comment
MethodRO Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Am sa vin eu si cu invertor! Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2006 Author Share Posted August 6, 2006 Se facea ca era ora 5 dupa amiaza si bebele abia facea ochi din somnicul de dupa amiaza cand si-a adus aminte ca trebuie sa ajunga in parca. Yupeeee zice el! Se cauta ceva haine, masina din parcare si gata! Hai in parca, chiar daca era abia 5:40 l-am gasit acolo pe Renatremo care deja spalase masina de vreo 2 ori si se plictisise. Desi pe forum scria clar ca la ora 6(18:00) el neavand ce face a venit mai devreme... data viitoare da de veste ca sigur se gaseste careva sa-ti tina de urat Urmatorul pe lista a fost Zapacitul(sper ca nu gresesc ca-i de dimineata!) cu tot cu sotia cu tot cu fetita... cu tot cu aveo! Gamerul s-a prezentat si el, nice wheels man! iar apoi a inceput invazia formata de cei doi Topseri, Methodu, Dreamlike, Gadele, M Cojo, Midnight Racer, Safari Hunter, Scorpion, Steph-u, Brainiac, Alx si in cele din urma Immortal Dupa ce am stat pe malul lacului unde Methodu si Gadele au mesterit ceva pe la Matiz, ceva gen buzzer, nu stiu ca nu m-am bagat peste ei, se descurcau si singuri. Ei cand oamenii au terminat de surubarit au trecut la teste ale diferitelor instalatii de muzica de pe masini, protagonisti: Steph, Gadele si Topser. Fiecare are cu ce in felul lui dar asta iar e un domeniu care ma depaseste. Dupa ce s-au mai retras cativa am decis sa mergem la Zodiac. Primul care a fugit intr-acolo am fost eu, cica sa gasesc loc de parcare... si am gasit dupa jumatate de ora! Dar bine ca am gasit! Eh si stand noi asa la masa(cu frapeuri in mod evident!) am inceput sa ne intrebam unde este Immortalu, dar Immortala? N-au dat nici un semn, chiar asa de ziua lui ne-a lasat! Ceva mai tarziu am aflat ca totusi Immortal nu ne uitase dar problemele gospodaresti nu l-au slabit nici azi(adica ieri) dar desi intarziat, bine ca a venit! In general a fost o intalnire reusita, multi oameni, n-au venit toti ce s-au inscris dar tot e bine! Pozele vin si ele dar mai tarziu! Link to comment
laurentziu83 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Gigikent n-a ajuns? Nici Moshu? Link to comment
mike.omega Posted August 6, 2006 Author Share Posted August 6, 2006 Din pacate nu... noi am stat pana pe la 9 in parc si nu am primit nici un semn de la ei. Oricum Sebian vine weekendu viitor cu dvd-urile Link to comment
MCojo Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 ... noi am stat pana pe la 9 in parc ... ... Si pana la 1:30 la Zodiac si nici urma de Moshu sau de Jijii... Link to comment
ToPser Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 (edited) Da era sa uit :LA MULTI ANI IMMORTAL !!! te-am asteptat de ni s-au uscat gatlejurile !!! pun si eu niste poze ca acum merge uploadul Edited August 6, 2006 by ToPser Link to comment
Moshu Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 ... Si pana la 1:30 la Zodiac si nici urma de Moshu sau de Jijii... Cu scuzele necesare, am renuntat in ultimul moment din cauza de... blocaj auto. La Hanul Piratilor, unde am stat eu, sambata a fost anuntata sosirea lui DJ Andy (parca). Habar n-am cine-i, dar cert este ca au venit zeci de masini de CT, care au fost lasate pe marginea aleilor, astfel incat noi n-am mai putut iesi din camping. Intrarea libera la discoteca, muzica a urlat toata noaptea, nu stiu daca a mixat ala sau nu, ca am adormit pana la urma... Sorry again. Link to comment
Recommended Posts