VAXXi Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Daewoo & Chevrolet Club prezinta poze cu prima Epica gasita la noi. Bordul nu iesea pozat din cauza de reflectie soare in geam Impresii: - destul de masiva - portiere fara bandouri, destul de drepte, in stilul Avensis - bord IMENS, dar imens - comenzi pe volan - 220 in bord, kilometrajul e cel mai mare, asezat in centru - interiorul e plastic + finitii cromate Restul, se vede in poze. Link to comment
Satori Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 E atat de noua ca nu stiu daca tine frana de mana. Asa ca i-au pus piatra la roata Frumoasa bestia Pune-i autocolant! Link to comment
alx Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Avand in vedere faptul ca seamana cu Honda Accord imi place si mie! Link to comment
lauamd Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 După cum am mai spus şi în alte posturi,este superbă după părerea mea . Pe mine m-a fascinat la prima vedere. Poate ştie cineva cam pe unde se învârt şi preţurile ? Link to comment
alx Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Cu fata nu prea ma impac eu... Defapt farurile nu-mi plac... Link to comment
hawkeye Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?s...st&p=189671 Pretul la varianta full option cu piele si cutie automata: ~ 17.500 euro. (motor de 2 L) Link to comment
lauamd Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Poate că seamănă cam mult cu cele de la Citroen însă sunt totuşi destul de originale. Îmi place foarte mult agresivitatea maşinii. Link to comment
hawkeye Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Desi are decat 144 cai accelereaza ca turbata de la 120-200km/h (intr-a 5-a). Link to comment
lauamd Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 La motorizări a apărut Multijetul Diesel ? Link to comment
hawkeye Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 (edited) Din cate stiu eu nu. Deci n-o sa aiba succes in romania. Am uitat sa mentionez portbagajul. Aproape 500 litri, cu putina indemanare reusesti sa bagi un logan inauntru. Edited August 2, 2006 by hawkeye Link to comment
lauamd Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Sincer să fiu dacă nu aş fi achiziţionat lacettiul aş fi fost tentat să atentez măcar la versiunea de bază sau a doua variantă de echipare. Mie îmi place foarte mult maşina. Link to comment
VAXXi Posted August 2, 2006 Author Share Posted August 2, 2006 La cererea publicului, poze detaliate cu botul masinii. Link to comment
hawkeye Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Sa intelegem ca e parcata pe langa tine? Link to comment
BAD_MF Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Dragutica insa parca prea a copiat seria 5, cel putin asa pare in poze. Link to comment
hawkeye Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Nu numai in poze, si in realitate seamana foarte mult. Dar e al naiba de frumoasa... Link to comment
Satori Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Asta pentru ca seria 5 are semnalizarea si DRL in prelungirea farurilor, pe linia intre capota si aripa? DA. Dar mai curand se apropie de o caruta, ca deh, are tot patru roti. Link to comment
alx Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Si ce e rau in a fi copiat seria 5? Link to comment
hawkeye Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 (edited) Nu e nimic rau, o sa am ce raspunde la intrebarea: "de ce ti-ai luat chevrolet cand puteai sa-ti iei masina germana, diesel?". o sa zic: "macar seamana cu bmw". Edit: poza cu interiorul: http://www.chevrolet.de/images/global/mode...interior-01.jpg Edited August 2, 2006 by hawkeye Link to comment
zalmoxis Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Pentru gustul meu e naspa !....Mai fain ii Meganul zau asa!!De fapt si seria 5 aia nu-i cine stie ce ca design !!Nu stiu ceva se intampla la BMW si-a pierdut personalitatea aia de bot de rechin !!Din pacate!... Link to comment
BAD_MF Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Nu imi place o masina care copie pe alta, pur si simplu. Link to comment
Gica Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Daca imi amintesc bine chiar un user de pe forum si-a luat una... hmm... nu mai stiu exact, dar chiar postase o poza si stiu ca intrebasem nedumerit ce masina e, ca el nu precizase... Link to comment
hawkeye Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Eu dar n-am luat-o inca. Mai dureaza vreo luna, o luna si ceva. Link to comment
Satori Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Pentru gustul meu e naspa !....Mai fain ii Meganul zau asa!!De fapt si seria 5 aia nu-i cine stie ce ca design !!Nu stiu ceva se intampla la BMW si-a pierdut personalitatea aia de bot de rechin !!Din pacate!... Tu compari Meganeul cu Epica?? Haide bre... las-o naiba de treaba. Nu cred ca sunt nici macar in aceiasi clasa, iar la Megane trebuie sa ii pui motorul de pe Matizul tau ca sa ajungi la nasul Epicii. Link to comment
Recommended Posts