ovi_jer Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Cielo dohc si leganza au acelasi modul. Daca era o problema de cablaje sau de la ecm nu mergea nici nr 1. Link to comment
R19/16v Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 Ok! Multumesc mult si o seara buna! Link to comment
ovi_jer Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Totusi pentru orice eventualitate incearca si cu un modul imprumutat. Poate fi o problema si la senzorul de rotatie al arborelui cotit. Si oricum e cel mai bine sa testezi inainte sa cumperi ceva. Link to comment
R19/16v Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 (edited) da, asa am sa fac, avand in vedere ca nu va fi ieftin... Am sa va spun maine (azi de fapt) ce am realizat...daca realizez ceva. Multumesc inca o data Edited August 3, 2006 by R19/16v Link to comment
ovi_jer Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Din ce stiu eu o bobina da scanteie pe ambele bujii in acelasi timp. Poti incerca si un adaptor sau sa il construiesti care sa iasa din pipa nr1 si sa aiba 2 iesiri. Link to comment
R19/16v Posted August 3, 2006 Author Share Posted August 3, 2006 da! o idee excelenta. sa vad ce-o iesi maine Link to comment
ovi_jer Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Sa iei in calcul inaltimea pentru a nu ajunge sus in capota cu cea ce construiesti.Daca nu ma insel exista niste fise cu mufe mecanice pentru motociclete.Vezi cum infigi 2 fise in una.Contactul trebuie sa fie perfect altfel scanteia o ia pe interiorul fisei si se impusca. Link to comment
R19/16v Posted August 5, 2006 Author Share Posted August 5, 2006 Modulul de aprindere era cu buba... L-am schimbat si e totul ok. Va multumesc pentru atentie si ajutor. Link to comment
matrix Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Si cit a costat toata afacerea? Link to comment
ovi_jer Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Wow! Nu ti-am zis ca pretul este 350 lei?Te-ai grabit de 130 lei Link to comment
R19/16v Posted August 6, 2006 Author Share Posted August 6, 2006 (edited) Eu sunt din ploiesti, si am luat-o de la magazinul pe care l-am vazut agreat si p-aici, pe forum, de langa liceul Cuza. Si motivul 2: mi s-a spus s-o iau p-aia, nu sunt banii mei - nu ii pot gestiona eu. (nu e masina mea, e a prietenei, si finantatorul sef - maica'sa - a zis s-o iau p-aia...) Oricum, acum cica merge bine, si pare mai fasneata. Edited August 6, 2006 by R19/16v Link to comment
ovi_jer Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Cel mai agreat magazin pe forum este acesta ! Link to comment
Recommended Posts