Tommy Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Am inteles.. femeile calculeaza cand o dau. Si barbatii cand pot .. o iau. Ce mi-e neclar .. daca mi le pun mai tarziu.. nu o mai pun? Link to comment
Satori Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Eu cred ca sunteti prea mult offtopic, reveniti la subiect. De ce credeti ca la femei e mai putin accentuata criza varstei mijlocii decat la barbati? Poate si fiindca ne "coacem" mai devreme decat EI ?! Dar cine a zis ca e mai putin accentuata? Link to comment
Satori Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Eu zic ca femeile fac mai usor fata situatiilor de criza, stiu sa se exteriorizeze (asta mareste criza barbatilor , dar in fine). Nu prea cred ca e o diferenta intre cat de crizati sunt ci cum se manifesta. Link to comment
iulia Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Nici asta nu mai e criteriu; uneori se face schimb de locuri si se exteriorizeaza fiecare cum nu te-ai astepta Link to comment
Satori Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Vorbesti de particularitati. Nu se pun. Asa e normal ca Ileana sa nu intelega midlife crises. Nici aia care o au nu inteleg de ce face Bucurestiul in fiecare joi. Link to comment
ileana Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 fftopic: E cineva care nu intelege de ce fac Bucurestiul joia?! sa vina joi, ca ii explic Ontopic @satori, te-ai prins mama! De aceea am deschis topicul, fiindca nu inteleg crizele varstei mijlocii. Link to comment
iulia Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Ia explica tu Ileana joia asta totusi Link to comment
Tommy Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 (edited) Ileana Ca sa ne lamurim.. tu te refereai la femei sau de fapt la .. barbati ? Ca daca e de femei.. se stie ca .. crizele varstei mijlocii e la 30 nu la 40 Edited August 14, 2006 by Tommy Link to comment
ileana Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Parca am cazut de acord ca femeile sunt crizate din nastere Barbatii crizati sunt pasiunea mea! Link to comment
nrares Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Sa inteleg ca ai gasit ceva crize la cineva? Oare la cine? Link to comment
ileana Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Uite aici raspunsul. Link to comment
ovidiuc Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Majoritatea le spun crize.Dar poate sunt doar dorinte pentru o viata mai buna.Si s-ar putea sa fie mai bine pentru mai multa lume.Inclusiv pentru cel care aparent pierde. Link to comment
Satori Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Te-as contrazice daca as putea... Dar nu pot. Link to comment
ovidiuc Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Nici nu stiu ce e mai bine:sa ai ocazia sa vezi cum e sau sa nu ai?E o dilema la care nu poate raspunde nici un individ decat pentru el insusi.Ideea e ce urmeaza dupa aceasta "criza".Poti alege ceva sau altceva.Ideal e sa faci alegerea buna. Link to comment
Moshu Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Ovidiucule bine le mai zici. Te apropii si tu? Link to comment
ovidiuc Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 De varsta sau de criza???????? Link to comment
Moshu Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Asta tu sa-mi zici, ca m-am uitat la fara informatii si nu m-am prins. Link to comment
Recommended Posts