Jump to content

SPOILER+FARURI CEATA TICO

Recommended Posts

au aparut super eleroane in targ, reglabile, din Dural si otel dar si scoru e pe masura:de la 3 la 8 milioane, cat despre spoiler o sa ma interesez.Dak vrei sigur iti aduc data viitoare unu!

au aparut super eleroane in targ, reglabile, din Dural si otel dar si scoru e pe masura:de la 3 la 8 milioane, cat despre spoiler o sa ma interesez.Dak vrei sigur iti aduc data viitoare unu!

Tu adu' unul sa vedem daca se potriveshte, shi daca da il iau...

Bai la noi nu exista nici praguri nici spoilere de Tico se cumpara si se modifik sau dak va tine facem desene si le turnam la comanda. Spoiler +faruri ceata + totu montat la cheie te costa(la mine)1.500.000

• 5 years later...
  • 2 weeks later...

Doctore,am o vaga impresie ca sunt cam prea puternice proiectoarele alea.Zici ca ai 4 faruri din poze :rolleyes: Bine,la jungla din trafic pot fi folositoare cateodata.Eu in locul tau as baga alte becuri in ele,mai de ceata si ploaie,cu adevarat utile.Mai am prieteni care opresc proiectoarele pe ceata si ploaie,deoarece...vad mai bien fara :mrgreen:

Pai daca toate lucreaza cu becuri de 50w :mrgreen:

La ce alte becuri te-ai gandit?

Pana acum rezultatul e complet satisfacator,le-am folosit mai ales pe stradute(nu prea des circulate) in combinatie cu faza lunga si pe strazi pline de gropi. Ca in rest nu prea e nevoie de ele(mai ales in mersul bara la bara).

Dupa lumina,nu mai are nimic in comun cu un Tico de fabrica.

Ceata si ploaie inca n-am prins cu ele (si pe ploaie sigur ii orbesc pe cei din sens invers,deci o sa evit sa le aprind)

N-am apucat sa studiez bine cum e cu becurile din proiectoarele la un audi a4 ce l-am manarit de curand.Al naibii isi schimba tenta de culoare pe galben pe ceata si zapada. :scarpin: Ori or fi doua socluri/2 becuri ori un singur soclu/bec cu doua pozitii cum e la h4.Dar am zis uite ceva cu adevarat util.Macar cand dai de zapada /ceata/ploaie isi fac treaba

• 2 weeks later...