steph Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 la naiba, deci punem in cui si a 2-a infrangere din partea ta ... Dar sa stii ca nu te uit ... nu stiu cum faci dar ami pui mana pe matizul ala odata Link to comment
Leutzu Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 leutzu> bine ma sa dai tu in eujen> nu te-au invatat ai de sus ca nu e bine sa dai in scufite deja batute de soarta? Si ce oi vrea ma sa fac, sa o mananc?? Eu sunt Leutzu nu Lup Link to comment
mao-san Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Salut, Eu si gandacelul mustar ne-am simtit foarte bine putinul timp petrecut cu cei cativamembri care se adaposteau de picaturile de ploaie. Multumesc mult, Marius, ca ti-ai dat seama ca nu am cu cine discuta cum imi pot intretine buburuza si ca vrei sa ma ajuti; sfaturile tale m-au luminat un pic, dar mai am multe de invatat [cred ca te-ai prins ca sunt cam bata... ]. Ne vedem curand... alx: Rogu-te, fara colori ca ni se strepazesc dintisorii ai si tu grija sa specifici care marius . ca poate mai sunt Link to comment
Recommended Posts