mike.omega Posted August 10, 2006 Author Share Posted August 10, 2006 Si unde am petrecut si eu aproape 19 ani din viata PS: incheiem pozitionarea? ca il ametim tare pe Dreamlike si risca sa nu-si mai gaseasca drumul spre casa Link to comment
ga^dele Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 la fotbal pun eu mingea de cola la bataie...si propun daca e sambatqa dupa amiaza pentru uni dintre noi muncesc in cursul saptamanii si e mai greu sa venim, iar duminica, nu cred ca vrea nimeni hai mutu@immortal daca nu acorda "consuelo" prioritate de dreapta azi, la ce adormit eram ii strambam aripa la cielo. joke...aveam distanta de franare. Link to comment
ToPser Posted August 10, 2006 Share Posted August 10, 2006 Cred ca ar trebui sa va mutati pe chat !!! Link to comment
midnight_racer Posted August 11, 2006 Share Posted August 11, 2006 Poate face careva un rezumat la toata discutia asta... e tarziu si n-am rabdare sa citesc... dar ne vedem maine... Link to comment
Immortal Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Cum preferati? Sa venim cu CDul (powerpoint slideshow included) sau cu reportofonul? NB: poate mai nimerim o ploaie ca aia de ieri si mergem la scaldat la Dacia Link to comment
dreamlike Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Pana una alta eu imi anunt prezenta la intalnire pentru ca acum ma duc la plaja si nu mai intru pe forum pana la 18.00. Ne vedem la locul si ora stabilita - o sambata placuta tuturor. Link to comment
MethodRO Posted August 12, 2006 Share Posted August 12, 2006 Proaspat intors de la Callatis am sa ma prezint impreuna cu mari.d la intalnire la ora bine stabilita! Veniti si cu o cheie de 10 ca sa desfac bornele de la baterie! Link to comment
mike.omega Posted August 12, 2006 Author Share Posted August 12, 2006 Daciotu(convins sau nu!) se pregateste de plecare Iti aduc Methoade si o cheie de 10, fixa? Link to comment
MethodRO Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Multumesc mult mike pt cheie. Am sa ti-o aduc zilele astea vb la un telefon. Link to comment
mari.d Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 frumoasa intalnire, lume putina, dar atmosfera placuta. Incantata de cunostinta baieti, sunteti de treaba. MCojo, frumoasa masina , chiar daca a fost putin "tunata" , Mike asteptam dovada si inca o data La Multi Ani, sanatate si tot ceea ce-ti doresti. Link to comment
mike.omega Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 @Method: Dai un telefon si ma misc eu pan la tine Se poate spune unde s-a prelungit intalnirea? )"> PS: Mari.d: dupa ce am plecat eu am inteles ca au venit Peste si Soran, ei au dat dovada de mai multa incredere? Link to comment
sebian Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Methodu a venit cu yachtul verde din dotare, sau nu vad eu bine? Link to comment
MethodRO Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Da Sebuiane normal ca am venit cu yahtul verde! Matizul nu prea l-am mai vazut la fata! Link to comment
sebian Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Tu mai stai si pe la umbra, ca maine seara ajung si eu acasa, pentru vreo 10 zile, si nu am cu cine sa fac plaja Link to comment
mike.omega Posted August 13, 2006 Author Share Posted August 13, 2006 Lasa ca au vazut altii matizu si pentru tine @Sebiane: si unde mergi/mergem la plaja? Link to comment
MethodRO Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 La plaja ca la plaja dar la bvere?! Link to comment
sebian Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 @mike: nu inteleg faza cu matizu...la plaja mergem unde-i frumos @method...si bvere, bre, si bvere Link to comment
mari.d Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 PS: Mari.d: dupa ce am plecat eu am inteles ca au venit Peste si Soran, ei au dat dovada de mai multa incredere? dupa ce au venit ei am plecat eu,si da, normal ca sunt de incredere,doar sunt de-ai mei Link to comment
Brainiac Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Ma bucur ca, desi mai tarziu, am reusit sa ajung si la intalnirea asta. Cam putintei fata de alte dati (raportul la zodiac, atunci cand am ajuns eu era constanta/bucuresti - 3/3), dar tot e bine ca v-am mai prins. Sper sa ne revedem cat mai curand "> Link to comment
Recommended Posts