Satori Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Am chevrolet kalos si vreau sa ii pun sigla de Aveo (aceiasi masina, nume diferit). Am gasit oameni dispusi sa faca trade cu mine, daca le fac rost de o sigla Daewoo! So, de unde cumpar asa ceva? PS Stiati ca de exemplu canadienii inlocuiesc Suzuki (Suzuki Aveo) cu Daewoo? Le place Daewoo se pare. Link to comment
VIPER Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 In Targ la Vitan gasesti ce sigle vrei tu! Intri pe intrarea aia cu bilet si mergi pe partea stanga, pe langa gard, unde se vand piesele... Sunt destui care vand sigle... Eu am luat vreo 3 tipuri diferite la Opel si am dat 100k... Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Se gaseste si sigla din fata de la espero ca la mine a facut picioare si m-a parasit? Link to comment
VIPER Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 Am vazut sigle de la masini care nici nu staim ca intrasera prin RO! Incearca, ce ai de pierdut? Link to comment
Lucman Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Sigle originale Daewoo se gasesc la orice magazin de piese. Daca ii inrebi nu stiu prea bine, dar daca ii pui sa caute gasesc o cutie pe ultimul raft unde au sigle pentru toate modelele. Problema e ca sunt deastul de piperate - 200.000 Link to comment
VIPER Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Faza interesanta in Vitan e ca ai toate sansele sa-ti cumperi propria sigla... Link to comment
hitman Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 ...sau propia mashina! Link to comment
DragosB Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 fftopic: Cunosc pe cineva careia i s-a furat un cd player din masina ( el intrase intr-un magazin si a uitat sa armeze alarma ) . Pana s-a intors din magazin , nu mai avea cd player ( cum dracu' s-a miscat ala in mai putin de 20' , nu stiu ... ) . Oricum , tipu' in weekend s-a dus in targul de masini si , evident , cd player-ul lui era scos la vanzare . Nu va spun ce ochi a facut "vanzatorul" si ce bataie si-a luat ... ( asta este si mare , cam 1,90 si ~ 100 kg ) On topic: Daca se merge la un magazin cu piese Daewoo , este imposibil sa nu gasesti sigla Daewoo ( pt toate tipurile ... ) . Eu asa ma gandesc ... Link to comment
NFS Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Daca se merge la un magazin cu piese Daewoo , este imposibil sa nu gasesti sigla Daewoo ( pt toate tipurile ... ) . Eu asa ma gandesc ... Nu chiar... am incercat la nu stiu cite magazine sa gasesc sigla cu scrisul Matiz si aveau cam de toate, numai Matiz nu! Link to comment
DragosB Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Nasol ... sau poate c-ai avut tu ghinion ( sau a fost un complot organizat impotriva ta ) ... just jokin' ; oricum , cred ca Zmeu are raspunsul acum : de Espero se gaseste . Link to comment
razvani Posted September 3, 2004 Share Posted September 3, 2004 Eu am vazut acum 2 saptamini sigle de Daewoo inclusiv Matiz la magazinul de la iesirea din pasajul Muncii spre Bucur Obor (pe dreapta). Costa in jur de 110.000 lei buc. Link to comment
Satori Posted September 3, 2004 Author Share Posted September 3, 2004 multumesc. stiu unde e. PS: cum naiba le trimit sigla?!? Link to comment
body Posted September 7, 2004 Share Posted September 7, 2004 Salve ! La noi la ploiesti la dealerul daewoo se gasesc toate siglele din gama daewoo. Bafta Link to comment
Recommended Posts