alx Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Va propun o zi sau un weekend impreuna la plaja.?Zona este un fel de paradis, salbatica, absolut SUPERBA. Thanks Safari si Mike.?Ne putem aduce un butoi de apa de spalat, beuturique, carnita de gratareanu samd. De dormit putem dormi la cort, in masini sau... deloc. Actiunea se va petrece weekendul viitor.?1. alx+1?PS: Mai multe amanunte va dau maine... Link to comment
Moshu Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Vino cu amanunte si o data. Eu acum am picat de la mare, tot un vichend (2 zile de fapt). Si tot cu cortul, dar la camping, intre Mamaia si Navodari. Link to comment
Gamerul Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 (edited) @Alx: Nu crezi ca ar fi bine si unde a fost Moshu in week-end ? Am vazut ca era curat, aveau toalete, magazin, etc. Daca am timp sa-mi pun arcurile cred ca vin si eu. Edited August 13, 2006 by Gamerul Link to comment
Moshu Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Loc de gratare este la greu, numa' gratare si carbuni sa avem, dar nu vreau sa deturnez nimic, daca se poate si la Vadu (n-am fost niciodata) fara sa ne-ntrebe nimeni ce cautam acolo, e ok. Dar mai intai sa vedem amanuntele. Link to comment
xenna Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Excelenta idee alx!!I'm in. Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 13, 2006 Share Posted August 13, 2006 Ma bag si eu. alx+1 Zmeu + cort cred. Vadu sau Corbu? Link to comment
sebian Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Ma bag si eu. alx+1 xenna + ? Zmeu + cort cred. sebian + 0 Vadu sau Corbu? Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 (edited) VADU! ) Alx ai gasit asa cum ti-am explicat? alx+1 xenna + ? Zmeu + cort cred. sebian + 0 mike.omega + dacia, ca cu tico n-am curaj PS: pentru cei ce vor sa vina din Buc sau alt oras direct acolo se face un felu urmator: alegeti ruta de intrare in CT prin Ovidiu, adica Harsova(sper sa nu gresesc) (sau daca veniti prin Fetesti o luati prin Nazarcea) si inainte de a intra in Ovidiu e o curba larga si mare spre dreapta (drumul spre Tulcea), eh acolo faceti stanga spre Tulcea si dupa putin timp se vede un indicator la dreapta spre satul Lumina, o luati pe acolo si mergeti prin Lumina spre Navodari iar pe podul de la Navodari faceti stanga spre rafinarie(cei ce vin din mamaia fac dreapta) Drumul este relativ bun si sper ca m-am facut inteles, ca idee ocoliti Ghiolul pe partea ailalta Edited August 14, 2006 by alx Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 De ce sa nu ai curaj cu Tico? Drumul e chiar super misto pe acolo dar trebuie sa treci de portiunea cu dalele de ciment. Eu am fost cu Matizul odata. Link to comment
alx Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Moshule, nu m-ai inteles, acolo e pustiu si salbaticie. Scapam complet de nasoleala din Mamaia & Tataia... Va asigur ca nu veti regreta. In poze vedeti cam cum arata. Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 De ce sa nu ai curaj cu Tico? Drumul e chiar super misto pe acolo dar trebuie sa treci de portiunea cu dalele de ciment. Eu am fost cu Matizul odata. Intentionez sa car dupa mine cam asa: cort cu tot ce tine de el, scaune, masuta, gratar, lemne, carbuni, lichid de aprins focul si pe mine! Nu stiu zau daca toate astea incap in tico Link to comment
MCojo Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 ...Eu acum am picat de la mare, tot un vichend (2 zile de fapt). Si tot cu cortul, dar la camping, intre Mamaia si Navodari. Hmmm... iar ne-ai ocolit la intalnire... Prefer la Vadu...am fost ieri la o baie pe acolo si chiar merita in acea salbaticie... Marea e cu totul altfel fata de cum o stiti in Mamaia... Link to comment
xenna Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Ideea mi se pare in continuare excelenta,dar I'm out!! Link to comment
alx Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Excelenta idee alx!!I'm in. Ideea mi se pare in continuare excelenta,dar I'm out!! Ori e laie ori balaie? Link to comment
alx Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Mdeah, se pare ca tie iti place in-out, in-out... Se acrediteaza si o idee de joi - luni, daca sunt doritori marcati colea! Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Oricat mi-ar face mie placere sa stau acolo, (mai ales ca eu am si unde sa fac dus in zona ) ma limitez doar la sambata - duminica. Link to comment
alx Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Avem nevoie de: 1 Gratar 2 Butoi/butoaie de 60l de plastic cat de cat curate. 3 Lampi pe gaz (oare mai are cineva asa ceva?) Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Si carnea si apa plata cum raman reci? Butoaie cred ca facem rost, dar a stat varza in ele iarna asta (cum ai de gand sa le cari? ) Link to comment
alx Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Le car cu masina. Si-asa nu ai ce face: fuga si spala butoaiele! Cat despre carne... pai o sarja o aducem cu noi vineri si cealalta o aduc cei care vin sambata (sunt precis ca vor fi si d-aia). Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Si BR RC? La asta te-ai gandit? Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Pai hai sa definitivam o lista! Maine dupa ce termin de depus bilanturile(nu intrebati! ) ma duc la spala bidoane >- Eu am o lada frigorifica dar e din aia cu rezerve si ajunge doar pentru o persoana, maxim 2 Putem face altceva! Gasesc vreo 2 galeti de var(din alea mari de 25kg) si le curat si punem la congelator sticle cu apa si facem gheata iar apoi taiem sticlele si punem gheata si bauturile in galeti Link to comment
alx Posted August 14, 2006 Author Share Posted August 14, 2006 Groapa in nisip. Deci mai avem nevoie de o lopata. Aduc eu. Link to comment
mike.omega Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Am eu una mica de plastic de cand eram ciutan Cazma nu vrei? Link to comment
claz Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Eu am fost cu ideea, asa ca va trebui sa ma conformez: vin de vineri dimineata si stau (sper) pana luni. Poate mai conving pe vreo cativa sa plecam de joi noaptea, direct de la intalnire Detaliile le stabilesc cu alx. Ar fi o varianta sa facem aprovizionarea cu bere si material de gratar in fiecare zi? Link to comment
Recommended Posts