Zmeul cel rau Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Eu sunt partial localnic si intr-adevar nu mai e la fel de pustiu ca in alti ani. Cel putin cand eram mic nu era nimeni pe plaja. Acum daca te uiti stanga-dreapta ai sansa sa mai vezi pe cineva. Link to comment
claz Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Inca o data: - maine dimineata pe la 8 ajung acolo - caut cel mai avantajos/pustiu loc de campare - il sun pe alx si-i dau coordonatele (pentru cine are GPS) si distanta exacta de la iesirea din Vadu Daca e cazul, imprejmuiesc o bucata buna de teren si i-o vindem lu' nea Mazare la plecare. Marchez teritoriul sa vada jivinele marca dingo, hiene, crocodili, balauri, rechini cu par si ce lighioane or fi pe-acolo, ca avem feromoni puternici si sa nu se ia de noi. E suficient? E ok? Link to comment
sebian Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Sebiane, da jos poza aia si pune-o pe forum, ca la mine nu se deschide linkul, te rog. Nu pot sa salvez pozele...e un slideshow... Link to comment
zalmoxis Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Maaai luati-va creme anti-tantari ca s-ar putea sa nu va ajunga lemnele alea la toti sa stati pe langa foc!!! Link to comment
Tigrutza Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Intrebare-ntrebatoare (si vreau raspuns serios): Stie cineva sa cante la chitara cat de cat? Ca sa stiu daca o car dupa mine sau nu... Link to comment
claz Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Cantam binisor prin liceu. Adica acum 20 de ani. De atunci n-am mai atins chitara. Promit sa incerc sa emit sunete cat de cat muzicale. Link to comment
Moshu Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 S-au muiat buricele destelor. Si eu cantam acu 30 prin cenaclu. Acu imi da sangele pe nas dupa doua acorduri Da in schimb racnesc destul de bine versurile. Link to comment
Moshu Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Datorita serviciului consoartei pare-se ca sansele mele de a va vedea din nou scad dramatic. Ma lupt in continuare cu situatia, poate reusesc sa o rezolv. Din noianul regretelor daca nu reusesc sa ajung se desprinde Claz, deoarece sunt convins ca impreuna cu chitara Tigrtzei, seara, am fi tras niste cantari (racnete) fara egal si tare mi-as fi adus aminte de liceu si studentie. Link to comment
laurentziu83 Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Da in schimb racnesc destul de bine versurile. Valeu doamne. S"> Eu o sa fiu la munte, mai precis la Lepsa, si o sa va tin isonul cu racnete, asta pentru ca ma duc cu manelistii de la Liesti si cu muulta beutura. De obicei la dintr-astea se lasa cu copaci taiati, "ursoaica baaaaa" corturi rupte si vecini care se muta cat mai departe. Distractie placuta si voua. Link to comment
mike.omega Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 @Moshu: Te rugam anunta daca mai reusesti sa ajungi macar pana la ora 12:00 azi Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 In legatura cu aprovizionarea: se face ca de obicei? Link to comment
alx Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 Da, eu voi face aprovizionarea impreuna cu mike din metro pe baza ultimei liste updatate. Care nu e inclusi, nu e grataragii. Care vine maine a nu fi ingrijorat. Maine se va face alta aprovizionare din alte parti pamantesti ale locului. Link to comment
florinbad Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Moshule, poftim poze (cele cu tinerele nudiste nu le-am pus ): Link to comment
Moshu Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 @Moshu: Te rugam anunta daca mai reusesti sa ajungi macar pana la ora 12:00 azi Da, cu siguranta. Dar mai bine ptr. toti, sa ma sari din schema, chiar daca ajung aduc eu ce trebuie pentru azi. Iar maine mai vedem. Ok Mike? @florinbad> Multumesc, arata bine (nudistele mi le pot imagina ) @Laurentiu> multumim pentru urari, racnete placute si la dumneavoastra Link to comment
mike.omega Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 S-a notat Abia astept! Clazu deja se bronzeaza Link to comment
Moshu Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Te rog transmite-i tu problema mea, si mai zii ca sunt negru de nervi si suparare. Dar mai sunt sperante inca! Link to comment
Leutzu Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Bai se poate ajunce acolo cu tico-ul ca m-a speriat Methodu aseata ca raman suspendat pe movile ca ma afund in nisip... Link to comment
mike.omega Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Daca a ajuns Clazu, l-am bunghit eu azi de dim ca ruleaza pe 16'' si cu talon mic ajungi si tu cu tico Daca ramai pe undeva dai telefon ca venim si te luam pe sus Link to comment
alx Posted August 18, 2006 Author Share Posted August 18, 2006 N-am sufa... Pot doar sa-l imping... Link to comment
Moshu Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Te rog transmite-i tu problema mea, si mai zii ca sunt negru de nervi si suparare. Dar mai sunt sperante inca! Mike, rezolvat problema Dar ajung maine pe la 9 dim. si va dau desteptarea. Baga un nr. de telefon pe PM ca sa te sun in caz de ratacire Tu esti speranta mea! Link to comment
Tigrutza Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Rectificare: noi o sa ajungem pe la 8, asa ca va dam trezirea si mai de dimineata Link to comment
Moshu Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Rectificare la rectifcare:plec mai dimineata si va prind treji! ) Link to comment
mike.omega Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 @Alx: am eu o sfoara, macar ne chinuim @Moshu: Vezi pm >- Link to comment
Recommended Posts