alx Posted August 16, 2006 Author Share Posted August 16, 2006 Repetam si completam: 1. lampa cu gaz (sau mai multe) 2. minge (rotunda, ovala, eliptica defapt...) 3. umbrele (ca e nevoie de mai multe) 4. gratar (chiar daca-s mai multe il alegem pe al mai mare) 5. lemne uscate Cumparaturi pt haleala de vineri seara voi face eu si cu mike din Metro pe baza listei de pana vineri dimineata, deadline ora 9.00am. Altii care se trezesc mai tarziu, telefon la mandea (cnx cu 2, 270 702) si rezolvam. Vom cumpara: Haleala (inclusiv carne de bivoli rataciti) Bere (de mamut handicapat) Sucuri (de fete virgine) Apa milenara (de homos sapientii) Carbuni (de mineritus carbonificatus) Nu uitati sa va treceti pe lista altfel veti aciua la noi cu balele curgand agale pe coltii obrajilor arsi de soarele amiezii. Link to comment
Leutzu Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Intrebare: cine mai pleaca sambata dimineata din Bucuresti? Eu cu Tigrutza, dar plecam pe la 3 dimineata... Link to comment
dreamlike Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 (edited) Daca zmeu ramane pe pozitii, sigur apar ...umbrele am eu 2buc , daca zmeu ma ia de acasa cu siguranta le iau Ai ceva cu Zmeutul cel bun? Eu aduc minge de fotbal. Edited August 16, 2006 by dreamlike Link to comment
mari.d Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Ai ceva cu Zmeutul cel bun? da, locul din masina lui Link to comment
mike.omega Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Asta care parte din telenovela mai e? Link to comment
paul_marines Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 da, locul din masina lui Pai asta vrea si amicul Dreamlike sa spuna. El deasemenea ravneste la locul Zmeului. Link to comment
Moshu Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Asta care parte din telenovela mai e? Pai nu te-ai prins? Unii in cortul altora, altii aduc minge. Eu subscriu la cei cu mingea . The condom il folosesc ca sa protejez GPS-ul de praf (ca cei de la motocros). Apropos de lampi cu gaz, da niste fire si-un bec de 5 la baterie e de ajuns sa vezi paharul, sa nu torni pe langa. Link to comment
paul_marines Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Apropos de lampi cu gaz, da niste fire si-un bec de 5 la baterie e de ajuns sa vezi paharul, sa nu torni pe langa. Dau un generator de 5,4Kw pe benzina cine vine cu camioneta sa-l ia? Unde mai pui ca este si Toyota. 1 litru pe ora duce si frigiderul si masina de spalat cu bule. Link to comment
Moshu Posted August 16, 2006 Share Posted August 16, 2006 Acum zice la protv ca vor fi 36 grade la umbra (daca o fi umbra pe undeva) Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Umbra e doar daca ti-o aduci. Lista adaugita: alx+1 (de vineri din cate stie mike) Zmeu + 1 + cort . sebian + 0(de vineri) mike.omega + dacia, ca cu tico n-am curaj 40000000.gif (de vineri) Leutzu + Tigrutza claz + 1 dreamlike + 1 de sambata dimineata - camera cu baie proprie mari.d Total 13 persoane. Nu se poate asa ceva. Cine mai vine sa nu ramanem tocmai la 13? Link to comment
sebian Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Pai si pe Moshu unde l-ai lasat, Zmeule? Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Cum am putut sa il uit tocmai pe Moshu? Dar daca nu s-a trecut pe lista... In orice caz respir usurat. Inseamna ca suntem 16 acum? Link to comment
sebian Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 (edited) bre, esti in concediu? mai numara o data ...la mine ies 15 Edited August 17, 2006 by Sebian Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Nu, dar m-am culcat azi noapte azi dimineata la 7 jumate si cum la ora asta sunt treaz imagineaza-ti cat de treaz sunt! Dar totusi: 13 de la numaratoarea precedenta +moshul, moasha si cielofan nu ies 16? Link to comment
sebian Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Pai n-a zis nica de Cielofan...si daca e si ies 16 eu am o scuza, sunt in conced Link to comment
Moshu Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Total 13 persoane. Nu se poate asa ceva. Cine mai vine sa nu ramanem tocmai la 13? Scuzele mele, e numai vina mea: Ma trec acum ca sa fie totul ok: Lista adaugita: alx+1 (de vineri din cate stie mike) Zmeu + 1 + cort . sebian + 0(de vineri) mike.omega + dacia, ca cu tico n-am curaj 40000000.gif (de vineri) Leutzu + Tigrutza claz + 1 dreamlike + 1 de sambata dimineata - camera cu baie proprie mari.d moshu si moasha, cielofan e in stand by (ceva pe la facultate ) Deci suntem... 15 pana acum. Aoleu, de umbra cu pavilionul de la metro, umbrele sau cearsafuri intinse intre masina (geamuri laterale) si cort) dar unde facem kk? Ca oi fi eu cortist, dar... olita n-am ) PS De vineri seara. Link to comment
Moshu Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Ok, numai sa fie. Tufisuri. Link to comment
sebian Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 sau sapam gropi in nisip, ca cainii ...numai sa nu uitam sa le acoperim... PS. Frate-miu se duce de obicei la pescuit la Periboinea (parca asa ii spune), pe lac...veste buna: s-ar putea sa ne trezim cu mistreti pe plaja Link to comment
alx Posted August 17, 2006 Author Share Posted August 17, 2006 Se vorbea si de serpi, vipere in special. Va rugam sa tineti viperele acasa, nu avem nevoie ca gasim acolo Link to comment
Tigrutza Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Si sacali... Ma rog, ia uitati-va ce am gasit: http://vadu.satulmeu.info/?p=31 Lucrurile nu par chiar asa de roz... si nici pustii Link to comment
sebian Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 (edited) sunteti de coma, sa mor io... bre, nu mergem in Siberia, sau in sahara, sa ne manince animalele salbatice Poze aici: http://vadu.satulmeu.info/?p=30 ...nu sunt trucate asa ca, daca au avut altii curaj sa vina cu copiii, cred ca si tigrutzele vor fi in siguranta Edited August 17, 2006 by Sebian Link to comment
mari.d Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 sunteti de coma, sa mor io... bre, nu mergem in Siberia, sau in sahara, sa ne manince animalele salbatice Poze aici: http://vadu.satulmeu.info/?p=30 ...nu sunt trucate asa ca, daca au avut altii curaj sa vina cu copiii, cred ca si tigrutzele vor fi in siguranta da mai pui, dar rulota cu grilaje nu apare in poza Link to comment
Moshu Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Sebiane, da jos poza aia si pune-o pe forum, ca la mine nu se deschide linkul, te rog. Link to comment
Tigrutza Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Nu ma refeream la vipere, mistreti, brontozauri si alti alieni - ca probabil astia vor alege bucatelele mai "nutritive", deci eu nu sunt in pericol. Era vorba de faptul ca s-ar putea sa nu fie chiar asa de pustiu cum ati spus voi - si parca asta era unul dintre motivele pentru care s-a ales acest loc. Link to comment
Recommended Posts