Moshu Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Pe langa noi a fost si toata seria Sn IS de la Canon: S1, S2, S3. Link to comment
sebian Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 La cererea publicului, Partea 2 Link to comment
Moshu Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Mama ce tare sunt: se vede timecsu, canonu si bidonul din fata. Ce talie superba mi-ai scos Sebianule Link to comment
mike.omega Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 @Sato: a iesit la fel ca poza aia absolut neagra pe care ai facut-o nu? Anyway... acum am timp sa va mai povestesc ce am facut/patit pe acolo! Ideea e ca locul este mirific! Iar a fost o intalnire unde trebuie sa ne urcam pe masini sa vorbim la telefon(eu l-am pus pe speaker si il tineam in aer ) si unde nu ne-a deranjat nimeni Ce regret eu e ca n-am avut lemne, multe, sa facem un foc de tabara serios. In schimb am avut gratare cu mici si porc si pe langa asta niste licori mai concentrate asa sa aduca buna dispozitie )"> Din pacate Leutzu a carat degeaba chitara deoarece nu a prezentat interes decat pentru Tommy care prin al sau talent artistic ne-a convins ca mai bine il ascultam pe Margineanu Diseara ne reunim sa strangem pozele si sa facem cd-uri/dvd-uri >- Link to comment
mari.d Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 (edited) multam nenea Mike,oare ce ne faceam fara tine ? probabil ne invarteam pe campu ala misto, dormeam sub cerul liber, stateam fara licori reci,nu ne mai afumam...si lista continua (sa nu-ti cereasca cornite ), asteptam cd-ul Edited August 21, 2006 by mari.d Link to comment
mike.omega Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Huh?! Cine?! Eu? Cu voi a fost usor, mai greu a fost noaptea pe la 11 cand am fost dupa Sato si Tommy Link to comment
Tommy Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Confirm daca mai era cazul Baiat de zahar Mike Stai sa-i fac si reclama.. "Care aveti fete, surori, verisoare de maritat .. sariti cu zestrea pe Mike, e .. the best in town " Link to comment
sebian Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Si cu mine cum ramine? Pe cine mai gasesc eu, sa imi suporte sforaitul? ) Link to comment
mike.omega Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 @Tommy: merci, apreciez @Sebiane: Spre bucuria tuturor nu ai sforarit Link to comment
Satori Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 @Sato: a iesit la fel ca poza aia absolut neagra pe care ai facut-o nu? Da bre click pe ea. Ai vazut carul? A iesit Haide, capul sub nisip de rusine, nu credeai! Link to comment
Moshu Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Aceleasi complimente lui Mike, dar si lui Tommy, care au venit si ne-au cules din mijlocul campului, dupa ce cu Zmeul ne facusem deja planurile de genul "bine macar ca ne-am gasit noi, ca altfel eram singuri prin pustietatea asta". Nu mai zic ca atunci cand a aparut espero printre balarii nu-mi venea sa cred ca e el de bucurie. Eu deja aveam juma de ora de invarteli prin camp. Telefonul l-am folosit pentru ca eu am antena externa . Adica am legat o sarma de antena de la Cielo, cu un capat in Nokia, si am vorbit lejer. Link to comment
iso Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 ... io' nu va cred ca a fost frumos ... nu faceti replay in w.e. 25-27 august a.c. Link to comment
claz Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 N-a fost chiar misto. A fost super!!! Peisajul salbatic, nisipul incredibil de fin, apa calda. Si soare toata ziua. Sambata dimineata la ora 6 ne balaceam, atat de calda era apa. Am avut ocazia sa-l admiram pe Tommy in rolul delfinului sporadic. In sensul ca nu era delfin constant. Sau in rolul de chitarist. Noaptea chiar parea chitarist Lista de atrocitati si lighioane periculoase: - tauni (altii decat noi, unii adevarati, care piscau groaznic) - meduze mari si urzicatoare; in numar de doua, care s-au dat la @alx si la @gheparduta - un sarpe mic si subtire, care a sters-o repede din poteca Si acum sfat: daca e foarte cald si beti de se reseteaza ECM-ul, NU UITATI racitorul auto in priza peste noapte. Asa am patit, de mi s-a descarcat complet acumulatorul la Zafira. Multumesc Topser, multumesc Dreamlike, multumesc Mike1M, Leutzu, Alex, Satori pentru ajutor. Drumul la intoarcere a fos liber, cald, groaznic de cald afara. In slobozia erau 37 de grade la umbra. Abia astept sa o comitem data viitoare. Mai aduc palinca de Sibiu daca tot a avut atat succes Link to comment
Moshu Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Domle, pe langa toate bazdaganiile pe care le-a enumerat Claz, eu am mai remarcat un fenomen natural: pepenele de nisip litoral marin Link to comment
dreamlike Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 De-abia acum sunt si eu disponibil pentru a scrie. A fost intr-adevar superb, ce sa mai, iar a doua zi, cand m-am dus la plaja in Mamaia, era o aglomeratie dezgustatoare astfel incat mi-am propus sa repet experienta cu Vadu - de data asta doar in doi , mi se pare absolut bestial. Mi-a facut o deosebita placere sa ma intalnesc cu mai vechile cunostinte precum si cu cei pe care, pana acum nu-i stiam. Pozele deja intra intr-un circuit inchis, asa ca eu nu o sa pun nici una, unele sunt atat de indecente incat au fost cenzurate ) . Link to comment
mike.omega Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Am avut ocazia sa-l admiram pe Tommy in rolul delfinului sporadic. In sensul ca nu era delfin constant. Cu mine cu ramane? Link to comment
mari.d Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 pai cum a zis si tommy, sa cautam prietene, verisoare, surioare...etc, dar sa fim atenti pe mana cui te dam sa nu ramanem fara "om de baza" Link to comment
sebian Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Les jeux sont faites, mes amis! Am strans aproape toate pozele (mai putin ale xennei) si in seara asta se prepara dvd-ul Link to comment
mari.d Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 multam sebi, asteptam cu nerabdare(trebuie sa ma trec pe lista ? ) Link to comment
dreamlike Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 (edited) Astazi mi-am luat liber de la serviciu (doar lucrez la stat :banana si am repetat experienta, doar eu si sotia , a fost absolut demential. Erau doar vreo cateva corturi cam din 200 in 200m, vremea superba, apa excelenta. Singurul inconvenient este ca ma ustura fesele de mor , cred ca nu o sa am loc decat in picioare la meciul Stelei ("> . Edited August 23, 2006 by dreamlike Link to comment
Moshu Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Cu mine cu ramane? Pe tine te trecem la sectiunea garizi. Adica garid sporadic. In sensul ca nu esti un garid constant. Cu dvd-ul cu poze cum ramane? Mai ales ca am contribuit sporadic la colectie PS Mike, esti un tanar extraordinar. Si inimos. Destul de rar "garizi sporadici" ca tine. Felicitari. Si mi-a facut o reala placere sa te reintalnesc. Link to comment
mike.omega Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Mai usor ca dupa aia mi se urca la cap @Moshu: daca mai ajungi pe la mare cred ca vei putea intra in posesia dvd-ului sau daca nu se gaseste o solutie(vezi Paltinis) Link to comment
Moshu Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Ok, mai vedem. Ma indoiesc ca nu am sa revad marea anul asta. Si pe voi, bineinteles Link to comment
sebian Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Aseara s-au impartit cd-uri la intalnire, iar zilele astea ma vad cu alx sa-i dau cd-uri pt ctza...claz-ule, sa-mi spui cum facem sa-ti plasez cd-ul Link to comment
Recommended Posts