Jump to content

Substituente Si Echivalente ... Preturi Mai Mici

Recommended Posts

Poate e o idee proasta insa m-am gandiut sa fac un topic (de ce nu sticky?!) pentru echivalente la piesele de Kalos, astfel incat sa nu mai fim nevoiti sa le achizitionam la preturi imense din service-urile Chevrolet.

Din cate stiu, exista deja un substituent pentru filtru de aer

MANN C2324 - 27.30 RON - Autototal, Plevnei

Ovi_Jer aproxima ca placutele de frana de pe Nubira II, seamana cu cele de pe Kalos. Ar trebui verificat si vazut :-? . Cine stie ...

Iar cat despre garantie ... faptul ca-n service nu primesc garantie pe piesele aduse de mine .. ma lasa rece.

Pai asta am zis si eu. Nu stiu care sunt. Ma duc sa imi tai 8 supape si aflu imediat. Sau ia codul si cauta pe net. Apropo, nu sunt echivalente in cazul 1.4 16V, sunt aceleasi!

Bujii :

Chevrolet spark 0,8-1-Chevrolet kalos 1,2 sohc-Daewoo matiz 0,8-1-NGK BPR5EY-11

Chevrolet kalos 1,4-1,5 sohc -Daewoo cielo 1,5 sohc -Daewoo espero 1,8-2 sohc-NGK BPR6ES

Chevrolet kalos 1,4-1,6 dohc -Daewoo cielo 1,5 dohc-Daewoo espero 1,5 dohc -Daewoo nubira -1,6 dohc - NGK BKR6E-11

Pentru informatii privind preturile la curea de distributie, filtru de ulei, filtru de aer pentru Kalos, 2004, 1.4, 16 valve aici

P.S. Am avut preturile pe o hartie dar am pierdut-o :(

Edited by Lucian79

Poate ar fi bine să lămurim şi presupunerea că ar merge la Kalos plăcuţe de frână de la Nubira (parcă, aşa ziceai Ovi?).

Dacă cineva ştie sigur, să spună.

Dacă cineva are vreo pereche, uzată sau bună, poate îi ia "amprentele" şi le face nişte poze relevante, astfel încât altcineva, care ştie cum sunt celelalte să-şi poată da seama.

• 6 months later...
  • 2 weeks later...