Jump to content

Intalnire Bucuresti 17.08.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

Apel umanitaro -muzical :) Dintre cei care vin joi la intalnire, rog pe cineva, daca are in calculatorul personal muzica etno, cantry, dansuri irlandeze, formatia Amadeus, si orice alte muzici bune de calcat acceleratia la drum lung, sa-mi faca si mie un mp3. Berea -garantat 100% :)

Interesant ca de data asta fetele sunt primele ce se anunta la intalnire (unele ca vin, altele ca lipsesc)...

Asta pentru ca fetele de obicei vin, fara anunt prealabil.

Eu am acum alt motiv insa :)

Pai de ce e de sarbatorit poate vin si eu ca de cand a venit vara tot intr-o sarbatoare o tin. Si apropo Abramburel poate treci si tu ca am ceva probleme elecrice noi si incitante

Se nimereste relativ greu in parcare, mai demult un membru a venit de 3 ori si tot nu ne-a gasit, altii ne-au incurcat cu VWForum :mda: Cel mai simplu ar fi sa astepti putin la parcarea din intersectia Tineretului cu strada care urca in parc pana vine vreo masina cu autocolant DaewooClub si sa te iei dupa ea ;) Apar si eu de data asta si am o rugaminte, cine mai are bonuri de benzina si nu-i trebuie sa faca un pustiu de bine si sa mi le aduca, multumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...