Jump to content

Intalnire Bucuresti 17.08.2006 - Sala Polivalenta

Recommended Posts

Aduc din nou rugamintea, in atentie:

Apel umanitaro -muzical :) Dintre cei care vin joi la intalnire, rog pe cineva, daca are in calculatorul personal muzica etno, cantry, dansuri irlandeze, formatia Amadeus, si orice alte muzici bune de calcat acceleratia la drum lung, sa-mi faca si mie un mp3. Berea -garantat 100% :)

Gurule, timp sa-ti fac mp3 n-am, dar iti aduc niste muzica irlandeza pe cd si iti faci tu singur. Merge? ...Ceea ce inseamna ca vin si eu dupa vreo 3 saptamani de concediu. V-am lipsit?...Rog sinceritate in limita amabilitatii :P ...

Mie mi-ai lipsit :) si acum ma faci invidios pentru 3 saptamani de concediu ... Senna mai am si eu ceva bonuri dar putine ca nu mi-ai mai adus aminte si le-am dat soferilor de pe la mine . S-ar putea sa ajung si eu dupa ora 8.00 cu noua evacuare Borla pe 50 mm > :)

Am ajuns la intalnire pe la ora 21 dupa ce am povesit ce am patit cu masina (de vre-o 5 ori ca erau cam 5 bisericute) am reusit sa-i spun si eu un "LMA" lui mari.d. In timp ce stateam la o vorba cu pep-ul (ne spunea bancul cu bufnita si iepurasu') apare una bucata Logan italienesc, a se citi Fiat Doblio alb care venea periculos spre noi. In acelasi timp se aude o voce cristalina de fumator: Pazea este noua masina a lu Xenna. Apoi a urmat un lung test drive masina fiind testata de multi dintre noi (cam usuratica daca se lasa condusa de toti asa usor :P ). Methodul si cu al nostru Clorofila au tinut neaparat sa vada cum este in duba si maestrul de ceremonii a fost nea Zmeu care dupa cateva frane curbe si accelerari s-a intors fericit spunand "Gata i-am ametit". Am facut si eu o tura cu masinuca...merge bine dar pot spune ca Arcticul autohton este unpic peste cel Italienesc - al nostru nu suna a butoi de varza gol, dar Xenna a adaugat...acum e gol d-aia suna asa. Foarte mirat am fost atunci cand am aflat ca masina avea doar 120 si ceva de km cu 2203 km cum vazusem eu (de unde sa stiu ca ceasul masinii l-au pus in kilometraj). A venit si Iulia si ne-a indulcit ca de obicei cu prezenta si cu niste ciocalatele, apoi discutiile s-au axat mai mult pe "hai ma la mare" (incercam sa il convingem pe pufi sa mearga pan la mare ca doar are consum mic), mari.d incerca sa gaseasca o solutie de intors in Bucuresti din Vadu...deh nu are decat bilet dus...intors face rost de acolo... Pe la ora 22.30 mi-am strans parasolarul (ii place Tigrutei sa stea pe el - deh e felina) si m-am indreptat pre casa.

Eu sper ca v-am indulcit :) . Dar de departe atractia serii a fost test-drive-ul cu Fiatul Xennei ;) . Se conduce mult mai usor decat credeam; emotii am avut totusi cand am dat cu spatele pentru ca n-aveam luneta. Noroc cu oglinzile super-panoramice!!! :D

Methodul si cu al nostru Clorofila au tinut neaparat sa vada cum este in duba si maestrul de ceremonii a fost nea Zmeu care dupa cateva frane curbe si accelerari s-a intors fericit spunand "Gata i-am ametit".

Am fost si eu in carlinga Fiat-ului pe post de "balast", alaturi de mai tinerii membri mentionati de Leutzu, formandu-mi astfel o impresie completa despre Fiat Doblo Cargo, alesesem acest model ca referinta pt greul proiect de ambreiaj autoutilitara usoara din facultate. M-am convins ca alegerea fusese inspirata; au trecut multi ani de atunci si am uitat de noptile pierdute cu calcule si desene tehnice, mai era si nou-nouta, asa ca am crutat-o :thumbl:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...