Jump to content

Set Roti Iarna Sh

Recommended Posts

Anvelope Pirelli Winter 185/60/14, sunt foarte bune (au fost folosite doar iarna trecuta), jante tabla cu prindere in patru prezoane (distanta ~7.8 cm.).

Pret 1000 ron.

Anvelope Pirelli Winter 185/60/14, sunt foarte bune (au fost folosite doar iarna trecuta), jante tabla cu prindere in patru prezoane (distanta ~7.8 cm.).

Pret 1000 ron.

Merg la Cielo? Eu am tot 14 la jenti. O poza se poate ca sa vad profilul?

La cielo ai 10 cm distanta intre prezoane, 5.5 inches latime janta dar merge si 6.

Deci jantele exclus.

• 1 month later...

"ofer 3.5 mil."

> :) > :) > :)

8 mil. ultimul pret, ca sa nu facem piata, nu imi place sa ma tocmesc! Daca imi spui ca e mult, raspunsul este ca aceste roti ma incomodeaza doar cu spatiul pe care le ocupa, pot astepta pana o sa am o masina la care se potrivesc!

:>

"ofer 3.5 mil."

> :) > :) > :)

De ce te mira ? Stii cat costa un cauciuc SH ? 50-60 Ron maxim (tot Pirelli)!! Stii cat costa o janta SH? 30-40 Ron maxim!! Daca aduni si inmultesti cu 4 iti da (dupa matematica mea) in jur de 350 RON!!!!

Nici in magazin nu sunt preturile alea care le vehiculezi tu pe acolo!!! Daca te itereseaza oferta mea ... contacteaza-ma , daca nu ... vanzare buna! (desi cred ca o sa te cam obisnuiesti cu ele prin casa ;) ).

• 11 months later...