CMG Posted May 9, 2007 Author Share Posted May 9, 2007 (edited) @Mircea Salut, pozele sub capota vor veni, insa ceva mai tarziu - abia a inceput sa se lucreze @Dinoc - incerc sa raman pe motorina - sunt multe de facut si la acest capitol. La jante inca ma gandesc - sa vedem ce decid. Toate cele bune! Edited May 9, 2007 by CMG Link to comment
root Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Superba masina! Iar modificarile m-au lasat fara cuvinte... Uriasa munca si cred ca si costuri, dar a meritat din plin. Felicitari! P.S. Sunt mandru si ma bucur cand vad ca avem macar acelasi model de telefon... )"> Link to comment
EM!L Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Felicitari pt. munca depusa si pt. bun-gustul modificarilor! Super sistem de navigatie... Bafta in continuare! Link to comment
Mircea Posted May 11, 2007 Share Posted May 11, 2007 Eu, in prima faza eram curios doar cum se ridica capota, adica se ridica cu tot cu ''nas'' sau fara. Ce e sub capota stiu, si stiu si ce o sa urmeze )"> Link to comment
CMG Posted May 11, 2007 Author Share Posted May 11, 2007 Salut Mircea, O sa adaug o fotografie cu capota ridicata - sa vezi cum se deschide (cu tot cu "nas"). M-ai facut curios vizavi de ce va fi sub capota Link to comment
BAD_MF Posted May 12, 2007 Share Posted May 12, 2007 (edited) Felicitari CMG! Kitul da super bine pe masina, tapiteria este meseriasa! Totusi incearca sa faci un compromis cu jantele . Si te rog mult de tot, da-mi un PM cu detalii vis-a-vis de tapiterie, materiale folosite, unde ai facut si poate si pret . Bafta in continuare! Edited May 12, 2007 by ovi_jer Link to comment
CMG Posted May 17, 2007 Author Share Posted May 17, 2007 Felicitari CMG! Kitul da super bine pe masina, tapiteria este meseriasa! Totusi incearca sa faci un compromis cu jantele . Si te rog mult de tot, da-mi un PM cu detalii vis-a-vis de tapiterie, materiale folosite, unde ai facut si poate si pret . Bafta in continuare! @BAD_MF - multumesc. Despre jante e inca devreme sa vorbesc deoarece din ce am discutat cu o multime de oameni, nimeni nu m-a incurajat - dimpotriva - mi-au recomandat sa imi ghidez eforturile catre alte aspecte. Ti-am dat PM despre detalii. Adaug cateva fotografii aparte: Link to comment
laurentziu83 Posted May 17, 2007 Share Posted May 17, 2007 Poza a doua e facuta pe drumul european spre Sculeni? Link to comment
CMG Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 @laurentziu83 - nu, fotografia nu este de acolo. In urma numeroaselor discutii si controverse despre jante si judecand mai mult cu inima am purces la achizitionarea unor jante de 18" Pozele sunt cu telefonul. Voi reveni cu altele in curand. Toate cele bune! Link to comment
Lao Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Eh, aşa mai da. Arată mult mai bine. Link to comment
EM!L Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Superbe, de mult bun gust! Arata ca A8 cu ele! Link to comment
BAD_MF Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Felicitari domnu! Asa da! Sunt cumva MAM ? Altfel arata masinuta Link to comment
CMG Posted May 22, 2007 Author Share Posted May 22, 2007 @BAD_MF - MAM NUVO sunt. Multumesc frumos! Link to comment
root Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Asteptam in continuare si o poza cu capota ridicata... Si ma roade curiozitatea... Vad ca si in primele doua poze si in cea din postul anterior masina apare intr-un cadru bizar... Ce naiba e aia acolo, puscarie? Edited May 23, 2007 by root Link to comment
andreib Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Ce naiba e aia acolo, puscarie? Suntem intr-un stat civilizat, se numeste penitenciar . Link to comment
CMG Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 (edited) Ca sa raspund la intrebare - asa arata in Romania anului 2007 un punct termic intr-un cartier din Iasi considerat in zona buna - inschimb fotografie e facuta pentru ca mi-a placut contrastul dintre masina si peisaj. Voi reveni si cu alte fotografii. Cat despre cadrul din postul anterior - te referi la fotografiile facute cu telefonul? Edited May 23, 2007 by CMG Link to comment
Satori Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Dementiale! My all time favourites! Link to comment
Tommy Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Or fi interesante, dar mie jantele alea imi strapezesc lumina ochilor. Link to comment
CMG Posted May 23, 2007 Author Share Posted May 23, 2007 "Satori - Dementiale! My all time favourites! " vs "Tommy - Or fi interesante, dar mie jantele alea imi strapezesc lumina ochilor." Este cea mai clara pozitie de ce modificari ale masinii (styling - tuning) inseamna cu totul altceva pentru fiecare dintre noi si conteaza doar ceea ce place celui care isi modifica masina. Restul sunt remarci subiective. Ceea ce unora li se pare superb (caz extrem) altora le provoaca stare de greata (caz extrem de asemenea). Toate cele bune! PS. Tommy - "...... " - altceva nu imi vine in minte... Link to comment
Satori Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Or fi interesante, dar mie jantele alea imi strapezesc lumina ochilor. CMG, lasa-l pe Tommy, lui nu ii trebuie decat 4 roti, un volan si un motor... bine, asta pana la primul bondar in dinti, dupa care o sa vrea si parbriz. Link to comment
CMG Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 (edited) Legat de remarca lui Tommy legata de jante - eu sunt de parere ca fiecare are o anumita opinie care poate "suferi" comentarii sau nu. In cazul lui Tommy opinia a fost suficient de transanta si rece. Cum argumentele tin doar de trairea sa interioara (si anume o senzatie de "strapezire") mi s-a parut o opinie care nu poate fi comentata deoarece explica un fapt real, clar si just din punctul sau de vedere. In concluzie ce pot face este doar sa mai postez cateva fotografii si sa sper ca Tommy va evita topicul pentru a nu avea alte senzatii interioare neplacute Edited May 28, 2007 by CMG Link to comment
Recommended Posts