marlowe Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 @guru - Vreau si eu ceas..daca poti sa cumperi. Si eu as vrea. thx Link to comment
valentino Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Vad ca nici un craiovean nu a mai sarit pe aici sa ne trimita si noua ceasuri mai ieftine. cumperi 2 si ne ajutzi pe amandoi! unsingur drum la posta si facem cinste ca de,, oameni suntem" io s la buzau Eu te-as ajuta, da` "orasul de la mila 80" nu e buzau ci galati V. Link to comment
kenzo103 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Salut! an citit si eu tot ce era postat pe aici referitor la ceasurile pt matiz,am obsesrvat ca sunt foarte practice si "da bine",problema mea este urmatoarea...cine stie in constanta unde se pot gasi asfel de ceasuri...pt ca am cautat in magazinele cu piese pt daewoo si nu am avut succes,eventual un magazin online de unde il pot achizitiona. Multumesc anticipat! Link to comment
andrew Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Vazusem candva un magazin pe Th. Burada - partea stanga cand mergi spre gara, si defapt cred ca era mai mult un garaj, pe a carui poarta scria dezmembrari matiz, poti incerca acolo, poate ai noroc il iei si mai ieftin. In alta ordine de idei, numarul tau imi pare cunoscut.. cumva alb matizul? Link to comment
siru Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Sa-ti zic si eu din experienta mea de cumparator: in Pitesti am gasit un magazin cu piese de origine Daewoo si nu aveau pe stoc ceasuri de Matiz. Am facut comanda si am dat avans 30%, caci nu le convenea sa aduca ceasuri care nu se prea vand. La raspunsul vanzatorului 'nu avem' se poate replica cu 'faceti comanda, dau avans daca trebuie'. Link to comment
valentino Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Salutare pe 2008, Am asteptat cat am asteptat, dar vad ca nici un craiovean nu vrea sa ne dea o mana de ajutor sa ne luam ceasuri mai ieftine . Cred ca o sa cumpar din gl cu ~80 de roni (de la Ena), cel mai probabil pe comanda. Mai ramane sa cumpar din Metro/Praktiker un set hobby (freza+discuri+etc) ca sa dau gaurile de rigoare in bord. Tx, V. Link to comment
smailmiami Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 Nu se mai gasesc nici in Craiova la pretul asta. Pur si simplu importatorul respectiv a dat faliment. Link to comment
mircea mircea Posted January 24, 2008 Share Posted January 24, 2008 (edited) fftopic: Sa fie oare vorba de acelasi importator care aducea proiectoarele poloneze? Ca nici astea nu se mai gasesc, iar vanzatorii prin Constanta spun ca nu mai au furnizor (importator)... Edited January 24, 2008 by mircea mircea Link to comment
mircea mircea Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 La C-ta cu comanda pretul e 118 lei si vine in 2-3 zile. Ieri l-am montat, bineinteles ca am zgiriat bordul , am gasit firele relativ usor dupa ce am citit topicul, dar am mai gasit un fel de distantier-ghidaj prins de bord in spate chiar in locul unde se da gaura. Cu multa chinuiala am reusit sa-l rup de acolo ca de desfacut cele doua hulsuruburi nu-i loc decat cu bordul dat jos. In rest gaura cere ceva efort si daca nu e destul de larga nu se apropie ceasul in partea de jos. Link to comment
nonel Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 dar am mai gasit un fel de distantier-ghidaj prins de bord in spate chiar in locul unde se da gaura. Cu multa chinuiala am reusit sa-l rup de acolo ca de desfacut cele doua hulsuruburi nu-i loc decat cu bordul dat jos Nu ai dat gaura unde trebuie. Ai vrut sa pui ceasul pe jumatatea bordului, Daca dadeai sub grila din dreapta era ok. Eu la mine cand am dat am avut greseala de 1 cm spre stanga ( pe spatele bordului e sablonul desenat in punctulete ). Link to comment
smailmiami Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 fftopic: Sa fie oare vorba de acelasi importator care aducea proiectoarele poloneze? Ca nici astea nu se mai gasesc, iar vanzatorii prin Constanta spun ca nu mai au furnizor (importator)... Stiu ca aducea si proiectoare. da, dar nu din cele poloneze (care mie nu imi plac) ci proiectoare modelul original care erau aproape la juma' de pret. Adica vreo 140 RON. Imi fac eu drum pe la unu-doua magazine sa vad daca si la cat gasesc ceasuri ... Link to comment
mircea mircea Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 @nonel- E posibil sa fi gresit, dar inainte m-am uitat la un SE si mi s-a parut ca e pe mijloc. Link to comment
nonel Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Daca citeai topicul vedeai ca nu e pe mijloc. Oricum daca sta bine nu e problema. Sa te bucuri sanatos de el. Link to comment
mircea mircea Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 @ nonel - Da, s-a asezat bine. Multumesc! Link to comment
tavitavi9323 Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 (edited) Cine ma poate ajuta cu ceva sfaturi despre cum se monteaza un ceas de matiz? Deci: eu cand l-am cumparat (ce frumos era nou-nout manca-l-ar mama) da" era chior saracu"...N-avea casetofon,n-avea inchidere centralizata,n-avea alarma,n-avea ceas,n-avea nimic nimic... Acuma mi s-a ...adica mi-a venit sa-mi pun si eu un ceas frumos si original pe deasupra(auleu..scump rau...140 lei...). Da" e greu al naibii ca trebuie data gaura in bord...trebuie avut grija sa nu rup firele din spatele bordului...plus ca nu stiu daca masina are cumva mufa pregatita pt ceas...si- atunci trebuie sa caut au in o mie de fire,sa le tai,sa le leg...ffff complicat... Si mecanicii astia de la reprezentante ma tot plimba de vreo 2 saptamani ca vino azi,ca vino maine... Am impresia ca nu le convine din cauza ca e lucrare lunga si meticuloasa si nu pot ei sa ceara si pe mama si pe tata... Cine ma poate ajuta please...in primul rand nu stiu daca are mufa pregatita din fabrica...si apoi cum naiba dau gaura...e obligatoriu sa demontez tot bordul??? Deci fiti atenti: matiz euro 3 fabricatie iulie 2006...Ajutati-ma...si pe mine... Edited February 13, 2008 by Mircea Citeste p-aci. Si next time use search. Link to comment
andrew Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 (edited) Citeste cu atentie tot topicul, in special pagina a 3-a, ai acolo tot ce iti trebuie. In principiu cablajul si mufa exista, trebuie doar sa decupezi bordul. Atentie ca ceasul nu vine fix pe mijloc, ci un pic mai in dreapta, iti recomand daca ai vreo cunostinta care are Matiz SE, adica din cele cu ceas din fabrica, sa iei aminte exact unde vine... apoi decupezi, gasesti mufa si montezi ceasul. Edited February 13, 2008 by andrew Link to comment
guru Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 Nu se mai gasesc nici in Craiova la pretul asta. Pur si simplu importatorul respectiv a dat faliment. Nu se mai gasesc... la niciun pret. Cel putin pe Dezrobirii, strada cu multe magazine de piese Daewoo. Aveau doar doua ceasuri de Cielo, la 800 000, daca e cineva interesat - am mai vazut la niste Matizuri taxi, montate sub scrumiera, pe consola schimbatoruli - aratau ok, dar nu stiu cat de bine se vad, ca nu prea e locul lor acolo. Link to comment
vioorel Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 ...pune cineva poze cu ceasul montat la matiz?...a gasit cineva ceas de matiz la dezmembrari?... cat si unde?... da si am luat cu 30ron Link to comment
valentino Posted February 18, 2008 Share Posted February 18, 2008 da si am luat cu 30ron Salutare, pai bine detaliaza si tu: de unde ? cum ? l-ai montat ? merge ? etc... sau inca cercetezi ?!?! Tx, V. Yaaaaahooooo "> Am gasit ! In Galati la un magazin de piese Daewoo de pe Domneasca colt cu Stiintei, si numai din intamplare - aveau un Matiz la dezmembrat si ceasul era inca la locul lui. Am dat doar 30 ron (eftin monsher); acum urmeaza sa-l montez si sa vad cum (daca) merge. Adevarul ca m-a cam durut inima sa vad Matizul ala facut asa bucati acolo in hala aia , dar ... asta este... Am facut si cateva poze (cu tel mobil) pentru o evaluare "ochiometrica" a pozitiei de taiat bordul. Nu am avut nici pix la mine, doar o coala de hartie cu care am luat "amprenta" decupajului initial. Mai ramane sa decupez bordul cand oi avea timp si o sa pun si poze cu rezultatul final. V. PS: Pentru cine e interesat Matizul respectiv era modelul SE si avea toate finitiile interioare de usi (pentru toate cele 4 usi): aveau gaura pentru oglinda reglabila interior, nu aveau gaura pentru manivela macaralei geamului. <<< daca e considerata reclama, rog un admin sa editeze postul; tx Link to comment
lucianus Posted February 24, 2008 Share Posted February 24, 2008 dar niciunul dintre voi nu si-a varuit in casa ??? nu v-a dat prin cap sa pune-ti banda protectoare (se foloseste la vopsit) scapati de zgarieturi sincer sunt urite si eu nu pun ceas de frica asta da poate ma hatarasc sa risc Link to comment
siru Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Sfat pentru cei ce si-au zgariat bordul de Matiz montand ceasul: - cu o bricheta aprinsa apropiati flacara de locul zgarieturii si asteptati pana zgarietura se topeste in masa de plastic din jurul ei. Atentie, sa nu atingeti plasticul incalzit cu bricheta, caci se deformeaza urat. Link to comment
nonel Posted February 25, 2008 Share Posted February 25, 2008 Si cu pata de afumatura de pe langa zgarietura ce faci? Ai incercat la masina ta asa? Eu am incercat pe torpedou la masina mea si intradevar nu mai se vede zgarietura dar se vede o pata maronie care nu iese dacat la foarfeca cred . Asa ca ganditiva de 2 ori inainte sa faceti aceasta operatie. Link to comment
siru Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 (edited) M-am gandit din prima la problema asta: am plimbat tot timpul bricheta in jurul zgarieturii, nu am lasat-o sa arda foarte mult timp in acelasi loc continuu. Am reusit sa corectez asa vreo 10 - 15 zgarieturi nu foarte adanci. La zgarieturile adanci am aplicat bricheta in mai multe etape, cu pauze intre ele. Recunosc ca la o zgarietura am stat mai mult cu bricheta si intr-un unghi de unde iesea fum si am cam afumat-o. Inca o chestie pe care am uitat sa o spun: am incercat cu mai multe tipuri de brichete si am obtinut rezultate bune cu cele care dadeau flacara foarte mica. Ca sa fiu sincer pana la capat, zgarietura dispare in masa de plastic, dar textura plasticului nu mai e ca inainte, luceste mai mult decat cel din jur. Daca te uiti dintr-un anumit unghi, se vede diferenta, dar la o privire superficiala si cu praful inerent care se mai depune pe bord, nu se observa. Am mai frecat cu cate o carpa locul ca sa mai anulez luciul... Edited February 27, 2008 by siru Link to comment
vmtopan Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 sunt fericitul posesor al unui ceas /"> l-am luat cu 20 lei de la un tip ce a dat anunt in ziar ca-si dezmembreaza matizul. Trebuie doar sa-mi mai fac putin timp sa gasesc nenorocita de mufa, pe care din prima, n-am gasit-o. E drept nici nu am prea insistat, dar... vine el, week-endul... Link to comment
adostar Posted March 3, 2008 Share Posted March 3, 2008 Salutare ..am achizitionat si eu un ceas pt matiz de la domnul nicu barbu ( 117 ron) dupa ce am vazut ca v-ati chinuit cu gaurirea bordului si mai ales cum a zgariat domnul nfs bordul am plecat in unei mini freze. Am gasit la metro una bucata minifreza + 40 accesorii la pretul de 71 ron.Cei care aveti nevoie de minifreza va ajut cu mare placere.Zilele aceastea am sa montez si eu ceasul si o sa vedeti rezultatul "> Poti pune o poza cu minifreza? Am cautat la praktiker si la metro dar erau foarte mari frezele Link to comment
Recommended Posts