ToPser Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Eu nu o sa ajung la Corbu , asa ca incerc sa fac un topic poate ne intalnim cativa sambata pe malul lacului... 1.Topserii Link to comment
mike.omega Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Profit de acest topic pentru a marca pe lista intalnirilor intrevederea din aceasta seara, pusa la cale de 2 tiKalosi si 1/2(adicatelea Dreamlike ). De ce ne-am intalnit 5 persoane numai? Nici eu nu stiu ca pe mine m-au luat pe sus cu alte probleme si abia apoi mi-au zis de ce, a fost bun motivul. Vanatorule chiar eram curios ) M Cojo s-a mandrit cu noile sale achizitii: ceva zgarieturi si inca ceva! dar il las pe el sa spuna! Dreamlike-ul era mai somnoros ca niciodata, concluzia lui fiind ca fara un suc la Zodiac degeaba ne-am deranjat )"> Immortal nici el nu stia sigur pe cine cauta si ce face el pe malul lacului insa s-a lamurit el pan la urma! PS: unii cred ca asteapta oferte de la SRI si altii de genu pt agenti sub acoperire Link to comment
paul_marines Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 (edited) Profit de acest topic pentru a marca pe lista intalnirilor intrevederea din aceasta seara, pusa la cale de 2 tiKalosi si 1/2(adicatelea Dreamlike ).De ce ne-am intalnit 5 persoane numai? Nici eu nu stiu ca pe mine m-au luat pe sus cu alte probleme si abia apoi mi-au zis de ce, a fost bun motivul. Vanatorule chiar eram curios ) Mai Mikey motivul adevarat era sa aflam de la Immortal ceva despre quark-i si hadroni ca tot ne sparsera neuronii cei de la Rompetrol cu EnergoQuarcii . Am obtinut niste raspunsuri de la angajatii firmei in cauza pline de mirare si descumpanire de mai mai sa nu mai inteleg ce fel de natiune iliterata suntem noi romanii, de nu stim ce sunt quark-ii si ce dreaq este un accelerator de particule. Noroc cu Immortalul si fizica lui cuantica, un adevarat discipol al lui Schroedinger plin de date si informatii stiintifice. Asta fuse Mikey si pentru asta a trebuit sa strangem consiliul inteleptilor sa bem un Pepsi Twist la Zodiac Edited August 17, 2006 by safari hunter Link to comment
sebian Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 pe mine nu puteati sa ma chemati... Link to comment
mike.omega Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Tu n-auzi ca fuse spontana si surpriza-surpriza, era s-o facem si pe Andreea Marin la rating ) Link to comment
MCojo Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 pe mine nu puteati sa ma chemati... Pai cine sa stie ca bantui prin Constanta... Link to comment
sebian Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 Daaa...da' luni seara cine se lupta cu Heinekenu' la Zodiac, arbitrati de Mike? Link to comment
dreamlike Posted August 18, 2006 Share Posted August 18, 2006 (edited) Tu n-auzi ca fuse spontana si surpriza-surpriza, era s-o facem si pe Andreea Marin la rating ) Surpiza a fost pentru mine, la sfarsit, cand cineva, nu spun cine ca era si asa singura fata, s-a gandit sa-mi faca o gluma buna. Noroc ca nu i-am luat la bataie pe aia de la terasa . @topserii - de la Ovidiu faceti stanga si veniti si voi la Vadu poate dam la un kefal Edited August 18, 2006 by dreamlike Link to comment
MethodRO Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Am sa ajung si eu in aceasta seara! Link to comment
Immortal Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Surpiza a fost pentru mine, la sfarsit, cand cineva, nu spun cine ca era si asa singura fata, s-a gandit sa-mi faca o gluma buna. Noroc ca nu i-am luat la bataie pe aia de la terasa . Aja, recunosti ca te-a scos din pepenii tai copti?! Iart-o, ca-i mica si tembela... As, ca eu inca n-am comentat - marfa surpriza Link to comment
elprypas Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Da cand sa pus la cale intalnirea asta?daca stiam veneam si eu ("> si pana cand tine si unde anume la sambata?as fi vrut sa vin si eu Link to comment
ToPser Posted August 19, 2006 Author Share Posted August 19, 2006 Cam fftopic: pe aici eu am intrebat cine vine si cand colo voi discutati altceva ! Dream esti dotat pt. chefal ? Link to comment
MethodRO Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Subsemnatul si gadele o sa fie prezenti in aceasta seara! Link to comment
Lucian79 Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Guys .. urmatoarea intalnire o voi onora si eu , sa ma indrumati spre service, c-a murit AC-ul ("> Link to comment
midnight_racer Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 (edited) Reporterul de rezerva evidentiaza o prezenta scazuta pe malul lacului, la ceea ce a trebuit sa fie intalnirea saptamanala DaewooClub. In momentul ajungerii la fata locului, erau prezenti MethodRO si Gadele (dupa spusele lor cica erau acolo de o ora deja) si una bucata Matiz. De mentionat ca Matizul era iar in chinuri de pe urma pasiunii proprietarului, era tot jupuit de piele la interior unde tocmai i se monta un "device" de forma unui "dop" (trimis de Abramburel) Apare intre timp si Renatremo cu a lui Nubira, cu un zambet pana la urechi si cu un chef de zile mari incantat probabil de upgrade-ul la instalatia de gaz si mai putin probabil de "gaura din buzunar". Instalatia tocmai montata era dupa consilierea lui OviJer - stag 100 , vaporizator BRC si alte nebunii... Macar acum are cui scoate ochii... Incercati sa ochiti amplasarea vaporizatorului in una din poze. Dupa un timp au sosit multi nuntasi prin zona, fapt ce a dus la depasirea numerica a celor din WooClub, moment in care membrii fara verighete s-au dedat la comentarii diverse, dar ceilalti au fost mai retinuti. Ostilitatile s-au dus si cu o sticla de cola prezenta la fata locului. Renatremo se pare ca este putin mai dur cu masina lui si si-a croit un "bici" din ornamentul exterior de pe plafon, dovada lipsa acestuia... Urmeaza pictorialul ... Edited August 20, 2006 by midnight_racer Link to comment
mike.omega Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Guys .. urmatoarea intalnire o voi onora si eu , sa ma indrumati spre service, c-a murit AC-ul ("> Rezolva problema la un service serios pe care il stii tu (pentru explicatii vorbeste cu Safari Hunter) Link to comment
Lucian79 Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 Problem solved ... da' service-ul tot de rahat e Link to comment
dreamlike Posted August 21, 2006 Share Posted August 21, 2006 (edited) Ma bucur ca s-a tinut intalnirea, desi majoritatea membrilor dwcc erau plecati prin diverse locuri. Probabil, odata cu trecerea verii, ne vom reuni. Pe sambata viitoare! Edited August 21, 2006 by dreamlike Link to comment
Mircea Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Incercati sa ochiti amplasarea vaporizatorului in una din poze. fftopic: Fix in locul in care-l am si eu. Link to comment
ga^dele Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 vad ca deja a devenit obisnuinta ca eu si MethodRO sa dezmenbram bordul masinii mele la fiecare intalnire...si plafoniera bineinteles. Dar macar a fost cu o cauza buna, acuma am si becoled si tempo-ul si buzzerul. Las' ca daca vitoare va dezamagesc...nu mai fac nimik la masina ...sau cine stie...method ma ajuta tot timpul Ne vedem data viitoare!!! misto poze midnight_racer Link to comment
MethodRO Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Lasa Mai Gadele ca gasim noi ceva de mesterit si saptamana asta! Link to comment
Recommended Posts